Zlatan Legends

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
1
Zlatan Legends

Zlatan Legends

Νέο game με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Zlatan Ibrahimović.

Η Σουηδική εταιρεία ανάπτυξης Isbit Games ανακοίνωσε το Zlatan Legends, ένα νέο game στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος Zlatan Ibrahimović.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το game ήταν υπό ανάπτυξη εδώ και δύο χρόνια και θα τοποθετείται στο διάστημα. Θα είναι γεμάτο δράση και γρήγορους ρυθμούς ενώ θα κυκλοφορήσει για κινητά. Στο τρέιλερ ο Zlatan αναφέρεται σε κάποιον εχθρό ο οποίος ήρθε πρόσφατα στη Γη και σε έναν αντίπαλο που γνωρίζει καλά, ίσως σε εξωγήινους εισβολείς. Τέλος, θα δείτε τον μεγάλο ποδοσφαιριστή να φοράει μια στολή που θυμίζει υπερβολικά τον Iron Man. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ibrahimović είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας ανάπτυξης Isbit Games η οποία κυκλοφόρησε και το First-Person Lover, ένα διαφημιστικό game για την εταιρεία μόδας του πρώην επαγγελματία τενίστα Björn Borg.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Zlatan Legends θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου στο App Store. Αργότερα θα κυκλοφορήσει και στο Google Play.

Διαβάστε επίσης για το NBA 2k18. Συζητήστε σχετικά με το Zlatan Legends σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 23) 12/08/2017 21:50
Σα να βλέπω κάποιο από τα βίντεο της Nike που έχουν όλους τους πρωτοκλασσάτους παίκτες. Εκείνο με τους κλώνους και τον Ronaldo που τους μαζεύει όλους μαζί για ένα motivational speech.