Reality shows με League of Legends και Fifa

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Reality shows με League of Legends και Fifa

Reality shows με League of Legends και Fifa

Ξεκινούν αυτή την σεζόν.

Η Αυστραλία μπαίνει αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο των παικτών League of Legends, καθώς ξεκίνησε ένα ριάλιτι σόου με θέμα το League of Legends. Έχει τίτλο The Next Gamer.

Ο στόχος είναι απλός. 40 παίκτες διαγωνίζονται online για πέντε ημέρες, με έπαθλο 10 θέσεις στο The Next Gamer House. Η τελική 10άδα θα λάβει μέρος σε καθημερινά challenges και τουρνουά, που θα τεστάρουν τις πνευματικές ικανότητες των παικτών και την ομαδικότητα.

Μετά από μία εβδομάδα αγώνων θα μείνουν πέντε παίκτες, οι οποίοι θα φτιάξουν μια ομάδα που θα διαγωνιστεί στον LoL server της Αυστραλίας ενάντια στις κορυφαίες ομάδες. Θα προβληθεί live τελικός ενάντια σε επαγγελματική eSports ομάδα της Αυστραλίας.

Ριάλιτι με Fifa, LOL, CS και DotA 2
Παράλληλα, η Σιγκαπούρη έχει κι αυτή στα σχέδιά της reality show για παίκτες League of Legends. Η εταιρεία Spout Entertainment σκοπεύει να φτιάξει μια σειρά σε τέσσερα μέρη με τίτλο Game To Fame: Road To World Cup. Οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν για επαγγελματικά συμβόλαια Fifa. Το ριάλιτι διαφημίζεται στη χώρα ως "Διασταύρωση Big Brother με The Voice", με τους παίκτες να διαγωνίζονται κόντρα σε επαγγελματίες.

Το τελευταίο ριάλιτι δεν θα περιλαμβάνει μόνο Fifa, αλλά και League of Legends, DotA 2 και Counter-Strike: Global Offensive. Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε το πρώτο ριάλιτι σόου με τίτλο Gamerz, το οποίο είχε να κάνει με το Counter-Strike: Global Offensive.

Διαβάστε για τα 20 εκατομμύρια δολάρια που δίνει το έπαθλο του DotA 2. Συζητήστε για τα eSports σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 31/07/2017 23:56
αν παει καλα αυτη η "μοδα" σε καμια δεκαετια θα ερθει και απο εδω.
#2 ashbringer (Level 25) 02/08/2017 11:26
Tα e-sports θα τα αρμέξουν με όποιο τρόπο μπορούν προκειμένου να βγάλουν αρκετά χρήματα οι εταιρείες αλλά και η κάθε χώρα η οποία ασχολείται με αυτα.