Ειδήσεις Strategy Total War Saga

Total War Saga

Tuesday, 14 Nov 2017  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (5 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
http://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/40/6f/91/total-war-saga-thrones-of-britannia-announced-2018-93-1510689251.jpg
 

Total War Saga

 

Το βίντεο του νέου spinoff "Total War Saga: Thrones of Britannia". [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/7/17] Η Sega ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει μια νέα spin-off σειρά από games που θα βασίζονται στα επιτυχημένα Strategy Total War.

Τα νέα games που θα αναπτύξει η Creative Assembly θα βασίζονται στην συνταγή των προηγούμενων Total War με τα turn-based campaigns και τις real-time μάχες, παρόλα αυτά τα γεγονότα τους θα διαδραματίζονται σε μικρότερη χρονική περίοδο. Κάθε campaign θα επικεντρώνεται σε σημαντικές μάχες και θα διαρκεί μερικές in-game εβδομάδες ή μήνες, όπως περίπου ίσχυε και στο standalone expansion του Total War: Shogun 2 με τον τίτλο “Fall of the Samurai”.

Στην ανακοίνωσή της η Sega αναφέρει διά στόματος του υπεύθυνου ανάπτυξης Jack Lusted: “Τα games της σειράς Saga δεν θα παρουσιαστούν ως πρωτοποριακά games, ούτε θα προσθέσουν νέες χρονικές περιόδους. Θα περιλαμβάνουν μάχες από τις ίδιες χρονικές περιόδους των προηγούμενων games ή θα σχετίζονται με αυτές. Παρόλα αυτά, θα κυκλοφορήσουν ως νέα games της σειράς Total War.”

[UPDATE: 14/11/17 - Τρέιλερ και ανακοίνωση του πρώτου τίτλου της σειράς "Thrones of Britannia"] Ο πρώτος τίτλος της spin-off σειράς θα ονομάζεται “Total War Saga: Thrones of Britannia” και θα κυκλοφορήσει το 2018.

To campaign εκτιλύσσεται στο 878μ.Χ., 12 χρόνια μετά από την εισβολή των Βίκινγκς στην Βρετανία, όπου οι Νορβηγοί εισβολείς πλέον ξεκινούν να εγκαθίστανται στις περιοχές τις οποίες παλαιότερα λεηλατούσαν. Οι Αγγλο-Σάξονες βασιλείς είτε ενδίδουν στις απαιτήσεις των εισβολέων, είτε αντιστέκονται. Ο πιο αξιοσημείωτος από αυτούς τους μονάρχες είναι ο βασιλιάς Alfred ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ικανότατος αντίπαλος των Βίκινγκς και ως ο ένας από τους δύο μόνο Άγγλους βασιλείς που τιμήθηκαν με τον τίτλο “Μέγας”.


Μαζί με την ανακοίνωση, η Creative Assembly έθεσε στη δημοσιότητα και το παρακάτω τρέιλερ:

Θυμίζουμε ότι η Creative Assembly έχει υπό ανάπτυξη το Total War: Arena, το οποίο συνδυάζει το είδος των RTS με αυτό των MOBA. To Total War Saga: Thrones of Britannia θα κυκλοφορήσει για PC το 2018.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer 2 από τον Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για τα Total War Saga spin-off στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Phobos (Level 22) 05/07/2017 20:42
Αντί να ασχολούνται με spin-offs για smartphones και εκτρώματα όπως το Total War Shogun Battles, καλύτερα να πέσουν με τα μούτρα σε ένα Medieval 3 που το ζητάει η κοινότητα εδώ και μια δεκαετία σχεδόν.

Άντε να δούμε τι φρούτο θα είναι αυτό πάλι...
#2 ashbringer (Level 25) 06/07/2017 09:02
Για να δούμε τι θα δούμε απο αυτην την νέα σειρά παιχνιδιών στρατηγικής.
#3 Shikabane_Hime7 (Level 28) 15/11/2017 11:41
Φαίνεται επικό! Θα πέσει κάψιμο!
#4 ashbringer (Level 25) 15/11/2017 16:47
Η εποχή που καλύπτει το συγκεκριμένο total war είναι απο τις πιο ενδιαφέρουσες της παγκόσμιας ιστορίας.
#5 Dovahkiin (Level 22) 15/11/2017 18:28
Άκρως ενδιαφέρον το χωροχρονικό πλαίσιο στο οποίο θα εκτυλίσσεται το παιχνίδι. Μακάρι να βγει κάτι πολύ δυνατό.