Metroid: Samus Returns gameplay videos

Hot
Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Metroid: Samus Returns gameplay videos

Metroid: Samus Returns gameplay videos

Παρουσίαση των όπλων και των ικανοτήτων της Samus στο νεότερο βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/17] Το Metroid: Samus Returns ανακοινώθηκε στο Nintendo Spotlight στην E3 2017 και χαροποίησε αρκετούς φανς που περίμεναν κάποια αξιοπρεπή συνέχεια της σειράς. Συγκεκριμένα με το Samus Returns, γίνεται επιστροφή στο παλιό στυλ της σειράς με updates τα οποία σύμφωνα με την Nintendo θα φέρουν μια ανανεωμένη νέα εικόνα. Το Samus Returns αποτελεί remake του Metroid II: Return of Samus, τίτλου που κυκλοφόρησε το 1991 στο Gameboy. Η Nintendo παρόλα αυτά θα φέρει αυτό το παλιό στυλ με "αέρα" του 2017.

Το νέο Metroid: Samus Returns θα περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές σε audio, 3D στοιχεία, δυνατότητες και mechanics. Επίσης θα δούμε έναν κόσμο δημιουργήμένο από την αρχή με μοντέρνα γραφικά. Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το νέο σύστημα στόχευσης. Πλέον, η Samus μπορεί να στοχεύει σε 360 μοίρες και όχι μόνο μπροστά όπως γινόταν στον αρχικό τίτλο. Επίσης θα γνωρίζετε πλέον πότε να πυροβολήσετε καθώς μόλις στοχεύετε έναν εχθρό θα γίνεται κόκκινος. Κάτι επίσης καινούριο αποτελούν οι melee επιθέσεις τις οποίες θα μπορείτε να αποκρούσετε και να επιτεθείτε με τον ίδιο τρόπο, ενώ υπάρχουν και άλλα stats με τα critical strikes να ευκολύνουν την ζωή μας.

Η Nintendo αναφέρει πως με το Metroid: Samus Returns θέλει να προκαλέσει τους παίκτες που είχαν δοκιμάσει τον αρχικό τίτλο και να τους δώσει ένα κίνητρο. Παρόλα αυτά, το νέο Metroid δεν έχει στόχο μόνο τους παλιούς παίκτες αλλά να φέρει και "νέο αίμα" στην σειρά.

[UPDATE: 24/8/17 - Gameplay trailer στην Gamescom 2017] Στα πλαίσια της Gamescom παρουσιάστηκε ένα gameplay trailer για το Metroid: Samus Returns.

Κατά την διάρκειά του θα δείτε πολλές από τις υπερδυνάμεις της Samus και αρκετά είδη εχθρών.

[UPDATE 2: 29/8/17 - Νέο gameplay trailer] Κυκλοφόρησε το Samus is Back gameplay trailer.

Το νέο gameplay trailer του Metroid: Samus Returns κυκλοφόρησε και ενθουσιάζει τους fans του παιχνιδιού. Αν και θυμίζει λίγο τηλεοπτική διαφήμιση είναι αρκετό για να τονώσει το hype που επικρατεί για τον ερχομό του παιχνιδιού στο Nintendo 3DS.

Το Metroid: Samus Returns διατηρεί στοιχεία από το αυθεντικό Metroid II: Return of Samus όσον αφορά τα puzzles, τα όπλα, armors και abilities.

[UPDATE 3: 10/9/17 - Όπλα και ικανότητες] Μέσω του νεότερου gameplay trailer, η Nintendo παρουσιάζει όλα τα όπλα, τα gadgets και τις ικανότητες της Samus. Μεταξύ άλλων, θα δείτε τα Morph Ball, Spider Ball, Grapple Beam, Ice Beam και Missiles, καθώς και τα διαφορετικά Suits που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Metroid: Samus Returns θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/08/2017 09:25
Ωραίο το Metroid.Ο χαρακτήρας έχει πολύ ωραία κίνηση και αρκετές δυνατότητες.
Notification