Need for Speed Payback gameplay videos

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
3
Need for Speed Payback gameplay videos

Need for Speed Payback gameplay videos

Νέο story τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/17] Κατά την διάρκεια του EA Play Event που “τρέχει” αυτή την στιγμή, η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay βίντεο του επερχόμενου Need for Speed Payback. Όπως θα δείτε στο τρέιλερ παρακάτω, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να κλέψει ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα φορτηγό. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης που θυμίζει σκηνές από τις ταινίες. The Fast and the Furious, θα χρειαστεί να βγάλετε από την μέση τους... αντίπαλους μπράβους, εφορμώντας με το αυτοκίνητό σας κατά πάνω τους για το πολυπόθητο takedown.

Απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

Μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου της στην E3 2017, η EA παρουσίασε επίσης το customization των οχημάτων του Need for Speed Payback και ένα ολόκληρο campaign mission, μέρος του οποίου είδαμε στο παραπάνω τρέιλερ.

Δείτε τα δύο σχετικά βίντεο παρακάτω:

[UPDATE: 25/8/17 - Νέο gameplay video στα 60FPS] Παρουσιάστηκε gameplay video του Need for Speed Payback σε 4K ανάλυση.

Το νέο gameplay video του Need for Speed Payback εντυπωσιάζει με τα εξαιρετικά γραφικά του επερχόμενου racing της EA. Με την 4K ανάλυση το νέο Need for Speed δείχνει πιο βελτιωμένο από ποτέ.



Πρόκειται για το δεύτερο gameplay video του Need for Speed Payback που βλέπουμε στην φετινή Gamescom, με το πρώτο να περιέχει το νέο BMW M5 που εμφανίστηκε και στη σκηνή του press conference της EA.

[UPDATE 2: 12/10/17 - Νέο story τρέιλερ] Το νέο Need for Speed Payback έρχεται πολύ σύντομα οπότε καιρός είναι να δούμε παραπάνω πράγματα για την ιστορία. Το παρακάτω τρέιλερ έχει να κάνει με το σενάριο και κυρίως τους πρωταγωνιστές. Βλέπουμε τους Tyler “Ty” Ramirez, Jessica “Jess” Miller και Sean “Mac” McAlister ως τρεις playable χαρακτήρες. Απολαύστε το τρειλερ:

Το Need for Speed Payback θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Δείτε όλα όσα ανακοινώθηκαν στο EA Play Event κατά την διάρκεια της E3 2017. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Need for Speed Payback και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Miatakias (Level 16) 11/06/2017 01:15
Τιποτα να με εντυπωσιασει.. Μια μιξη NFS Rivals με το περσινο , cut scenes και πολλα take downs.. Για μενα θελει επαναπροσδιορισ μο το franchise..
#2 +1 ashbringer (Level 25) 11/06/2017 16:35
Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του για να πάρουμε μια ιδέα για το αν έχει βελτιωθεί η απλά έχουν γίνει κάποιες προσθήκες και το περιεχόμενο είναι ίδιο με τα προηγούμενα μέτρια NFS.
#3 +1 nikcxron. (Level 3) 11/06/2017 16:56
καλο θα ειναι αλλα λιγο meh...
#4 Professor_Severus_Snape (Level 28) 11/06/2017 20:51
Άπαιχτο το gameplay trailer, το campaign φαίνεται αξιόλογο και υπάρχει πλούσιο customization. Άραγε είναι το Need for Speed που περιμένουμε όλοι οι fans της σειράς?
#5 Miatakias (Level 16) 25/08/2017 15:52
Καλα γραφικα αλλα τα physics φαινονται βγαλμενα απο καποιο android game.. Πιο ενδιαφερον το The Crew 2 για μενα..
Notification