The King of Fighters XIV: Steam Edition

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The King of Fighters XIV: Steam Edition

The King of Fighters XIV: Steam Edition

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/5/17] Το δημοφιλές Fighting της SNK που κυκλοφόρησε πέρυσι τον Αύγουστο για το PS4, θα διατεθεί και στα PC μέσω του Steam. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter, θα προηγηθεί μια closed beta μέσα στον Μάιο, ενώ μέσα στον μήνα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες προαγοράς.

Θυμηθείτε το launch τρέιλερ από την έκδοση για PS4 παρακάτω:


Το King of Fighters XIV κυκλοφορεί για PS4 από τις 26 Αυγούστου, ενώ θα διατεθεί σύντομα και για PC.

[UPDATE: 19/5/17 - Ημερομηνία κυκλοφορίας στα PC] Η SNK ανακοίνωσε ότι το The King of Fighters XIV θα έρθει στα PC στις 15 Ιουνίου.

Το κόστος του θα είναι αρκετά υψηλό (60 ευρώ), ενώ το Deluxe Pack θα κοστίζει 75 ευρώ και θα περιλαμβάνει 4 χαρακτήρες, 10 εμφανίσεις, ψηφιακό soundtrack και ψηφιακό artbook.

Το King of Fighters 14 θυμίζουμε ότι περιλαμβάνει 54 μαχητές (50 αρχικούς και 4 ως DLC), το νέο κεφάλαιο της ιστορίας της σειράς, μάχες 3v3, μια πληθώρα από game modes, Party Battle, το Rush mode που μαθαίνει combos στους αρχάριους, το Climax Cancel (σύστημα με combos) και άλλα καλούδια.

Διαβάστε το review του The King of Fighters XIV και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/05/2017 08:39
Άλλο ένα fighting έπος για ps4 και σύντομα και για pc.
Notification