Η Microsoft σχεδίαζε φορητή κονσόλα Xbox

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft σχεδίαζε φορητή κονσόλα Xbox

Η Microsoft σχεδίαζε φορητή κονσόλα Xbox

Σύμφωνα με τον Phil Spencer.

Η Microsoft σχεδίαζε μία φορητή κονσόλα Xbox, σύμφωνα με τον Phil Spencer.

Το στέλεχος της Microsoft προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση στο Gamasutra, λέγοντας ότι αρκετές φορές στην Αμερικάνικη εταιρεία είχε σχεδιαστεί τόσο ένα φορητό Xbox, όσο και ένα stick το οποίο θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στην τηλεόρασή σας για να παίξετε games χαμηλών προδιαγραφών. Πάνω απ' όλα όμως τόνισε ότι "η Microsoft πιστεύει στην ισχύ που έχει η τηλεόραση εντός του σπιτιού".

Ο Spencer προσθεσε επίσης: "Η Nintendo καλώς έκανε και επέλεξε την φορητότητα. Το Switch είναι μια κονσόλα την οποία μπορείς να πάρεις μαζί σου κι αποτελεί ενδιαφέρουσα ιδέα. Η Nintendo κάνει πάντοτε ωραία πράγματα, όπως η δεύτερη οθόνη στο Wii U και βέβαια το motion gaming στο δωμάτιο με το Wii. Μου αρέσουν οι καινοτομίες.

Άραγε εσείς θα αγοράζατε ένα φορητό Xbox; Δείτε το προφητικό άρθρο της στήλης Press Start από τον Γιώργο Λόλα με το ερώτημα "Θα θέλατε η Microsoft να κυκλοφορήσει μια φορητή κονσόλα";

Συζητήστε για μια πιθανή κονσόλα Xbox σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/04/2017 09:02
Ναι σε μια φορητή κονσόλα απο την Microsoft.Να αποφύγουμε όμως τα προβλήματα που έχει η Nintendo εως σήμερα τόσο στον τομέα επιδόσεων όσο αλλά και ως προς την ποιότητα κατασκευής.
Notification