Game Maniacs: Majora's mask, όπλα και τούρτα Super Mario

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Game Maniacs: Majora's mask, όπλα και τούρτα Super Mario

Game Maniacs: Majora's mask, όπλα και τούρτα Super Mario

Γιατί ένα όπλο δεν είναι ποτέ αρκετό.

Καλώς ήρθατε στο εβδομαδιαίο μας ραντεβού μέσω της στήλης Game Maniacs όπου σας φέρνουμε τα καλύτερα φιλέτα από το ίντερνετ όσον αφορά τα games και γενικότερα την geeky κουλτούρα!

Majora's Mask: Life size ρέπλικα
Μία ρέπλικα...life size μεγέθους του Majora's Mask ετοιμάζει η First 4 Figures (όπως τέλος πάντων μπορεί να ορίσει κάποιος το "life size" σε αντικείμενο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα). Πιθανόν να κοστίζει 400-500 δολάρια όπως και τα άλλα συλλεκτικά της εταιρείας και θα το δούμε μέσα στο 2017. Όσοι είστε fans του Zelda και έχετε το κατάλληλο μπάτζετ...σκεφτείτε το.

majoras mask

Τo Furyan Ulaks έτοιμο για μάχη
Μας αρέσει ο Vin Diesel σε όποιον ρόλο και αν είναι. Είτε τον λένε Dom, είτε Riddick, είτε Xander Cage, εμάς μας αρέσει αυτός και τα gadgets του. Στο Chronicles of Riddick, το παλικάρι από την Furya, κρατάει τα Ulaks τα οποία αποτελούν τα πιο διάσημα όπλα του. Πρόκειται για ένα ζευγάρι λεπιδών που χρησιμοποιεί για να προκαλέσει κάτι παραπάνω από τρόμο στους εχθρούς του. Τα άλλα cool παλικάρια από το κανάλι AWE me, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα ζευγάρι Ulaks. Απολαύστε τα στο παρακάτω βίντεο:

The Last non-guardian
Το The Last Guardian μπορεί να μην ήταν ο αγαπημένος τίτλος του δικού μας Παντελή για το 2016 αλλά υπήρχε σοβαρός λόγος. Η A.I δεν βρισκόταν στο υψηλό επίπεδο που περιμέναμε και κυρίως αναφορά γίνεται στον τριχωτό φίλο μας, τον Trico. Το παρακάτω comic, επεξηγεί ακριβώς πως συμπεριφέρετε ο “βοηθός” μας.

guardian

Τούρτα Super Mario
Οι τούρτες αποτελούν γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς, ίσως γιατί είναι συνδεδεμένες με την παιδική μας ηλικία και την διαδικασία του εορτασμού των γενεθλίων. Οι ευφάνταστες τούρτες πάντοτε τραβούσαν την προσοχή, πόσο μάλλον όσες είχαν για θέμα κάτι που μας αρέσει. Εδώ στην Ελλάδα, οι καλύτερες τούρτες και πιο κοντινές σε geeky culture που έχω δει είναι στην Passarella με Angry Birds, κατά τα άλλα όλες είναι απλές και συνηθισμένες. Ένα κανάλι στο Youtube μας δείχνει πως θα φτιάξουμε την τέλεια τούρτα εμπνευσμένη από το Super Mario και συγκεκριμένα το κουτί του ερωτηματικού μαζί με τα κέρματα! Δείτε και μάθετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια του κολλητού!

M56 Smartgun σε προνομιακή τιμή
Ναι τα Aliens κάπου μπορεί να υπάρχουν, οπότε καλό είναι να μην το διακινδυνεύουμε. Ας προμηθευτούμε ένα heavy machine gun με αυτόματη στόχευση. Δεν υπάρχει; Μα ρε παιδιά, το M56 Smartgun είναι αυτό που ψάχνετε. Αυτό το site πουλάει ένα M56 Smartgun σε ρέπλικα πραγματικού μεγέθους. Το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα με μολις...1,199.99 δολάρια! Τι; Την τέχνη πρέπει να την πληρώνουμε. Για να βλέπω το μαρουλάκι να πέφτει.

replica1

Τα λέμε ξανά την ερχόμενη Τετάρτη με περισσότερα gaming and geeky νέα/αστεία/ενδιαφέροντα βίντεο. Για συζήτηση σχετικά με την στήλη Game Maniacs επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 seitar (Level 9) 13/01/2017 15:11
κατι ασχετο το Majora's Mask ειναι φοβερο με τις μασκες και το ολο μυστιριο του ωστε να μην πεσει το φεγγαρι.. μετα το ocarina ειναι μακραν καλυτερο του τριτου zelda προσωπικα πολυ αδιικηθικε..
#2 ashbringer (Level 25) 14/01/2017 16:01
Furyan Ulaks αγάπη μεγάλη και ιδανικά για κοντινές επαφές.
Notification