Η Manchester City στα eSports

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Η Manchester City στα eSports

Η Manchester City στα eSports

Υπέγραψε συμφωνία με 18χρονο παίκτη του FIFA.

Ο Kieran “Kez” Brown θα εκπροσωπήσει την Manchester City στα τουρνουά του FIFA 16.

Ολοένα και περισσότερες ομάδες διεισδύουν στον χώρο των eSports. Μετά τις West Ham, Schalke και Wolfsberg, η Manchester City είναι ο νεότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος που αποφάσισε να αποκτήσει τον δικό της παίκτη στα eSports. Ο 18χρονος Kieran “Kez” Brown θα αγωνιστεί με τα χρώματα των «Πολιτών» σε επόμενα τουρνουά του FIFA 16 (και του FIFA 17 εκτός απροόπτου), ενώ θα κάνει live streams στο Twitch, gameplay videos στο κανάλι της Manchester City και θα βρίσκεται κοντά στους φιλάθλους της ομάδας στους αγώνες της.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Manchester City Diego Gigliani δήλωσε σχετικά: “Αυτή είναι μια φυσική εξέλιξη για την ομάδα μας. Έχουμε ήδη εξαιρετική σχέση με την EA Sports και τα FIFA εδώ και αρκετό καιρό. Από εδώ και στο εξής, θα έχουμε μεγαλύτερη παρουσία στα gaming tournaments. Επιλέξαμε τον Kieran επειδή είναι ένα φανταστικό ταλέντο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και πέρα από εξαιρετικός παίκτης, θα μπορέσει να έρθει κοντά στους φιλάθλους και τους θαυμαστές μας”. Ο Kieran Brown με την σειρά του δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος, δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Manchester City οπότε δεν θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ στην πρότασή τους”.

Είμαστε σίγουροι ότι η Manchester City δεν θα είναι η τελευταία ομάδα που μπαίνει στα eSports. Θυμίζουμε ότι η Ρωσία αναγνώρισε τα eSports ως κανονικό άθλημα, ενώ η Manchester United φέρεται να ψάχνει ομάδα του Overwatch για να την εκπροσωπήσει. Εν τω μεταξύ, ο Alisher Usmanov, μέτοχος της Arsenal, επένδυσε τον περασμένο Οκτώβριο 100 εκατομμύρια δολάρια στην μεγαλύτερη πλατφόρμα για eSports στην Ρωσία, το Virtus.pro. Ταυτόχρονα, η Sky ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα το δικό της κανάλι για eSports.

Διαβάστε το review του FIFA 16 από τον Μάνο Γρυπάρη. Δείτε επίσης όλες τις πληροφορίες για το FIFA 17 και το demo του και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/07/2016 07:17
Πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι έχουμε πλέον συνεργασίες μεταξύ πραγματικών ομάδων και εταιρειών ανάπτυξης παιχνιδιών ποδοσφαίρου.