Moto Racer 4

Hot
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
3
Moto Racer 4

Moto Racer 4

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτου μέρους της σειράς.

Το Moto Racer 4 είναι ένα Racing που αναπτύσσεται από την Artefacts Studio και θα κυκλοφορήσει από την Microids.

Η ανάπτυξή του γίνεται πάνω στην Unreal Engine 4 και πραγματοποιείται υπό τις οδηγίες του βετεράνου developer της σειράς, Paul Cuisset. Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς ήταν το Moto Racer DS που κυκλοφόρησε το 2008 για το DS και αποτέλεσε την πρώτη επαφή της Artefacts Studio με τη σειρά, αφού τα προηγούμενα games είχαν αναπτυχθεί από την Delphine Software.

Στα χαρακτηριστικά που διαφημίζει η Microids περιλαμβάνονται ένα μείγμα υψηλών ταχυτήτων και αγώνων motocross, κίνηση στους δρόμους, συγκρούσεις, customization σε μηχανές και οδηγούς, αλλά και μοναδικό AI για κάθε αγωνιζόμενο. Το Moto Racer 4 θα υποστηρίζει Split screen multiplayer και online multiplayer για δύο εώς 10 παίκτες, ενώ θα τρέχει στα 60 FPS.

Μεγάλη σημασία δίνεται στο μέγεθος του περιεχομένου και αυτό φαίνεται από τον συνδυασμό των 15 νέων, αλλά και επανεμφανιζόμενων modes. Πέρα από τα κλασσικά Time Trial, Single Race και Championship, έχουν ανακοινωθεί και τα εξής:
- King of the Hill: Όλοι οι οδηγοί ξεκινούν με τον ίδιο χρόνο στο ρολόι. Ο χρόνος εξαντλείται μόνο για τον πρωτοπόρο, ενώ οι υπόλοιποι οδηγοί παίρνουν επιπλέον turbo. Κερδίζει ο οδηγός που θα μηδενίσει πρώτος το ρολόι του.
- Last Man Standing: Χάνει ο τελευταίος παίκτης που θα περνάει από κάθε checkpoint.
- Survival: Η κούρσα ξεκινάει με πολύ λίγο χρόνο στο ρολόι και οι οδηγοί κερδίζουν χρόνο κάθε φορά που περνάνε από checkpoints. Στο single player mode σκοπός σας είναι να επιβιώσετε για συγκεκριμένο χρόνο, ενώ στο multiplayer να είστε ο τελευταίος με χρόνο στο ρολόι.
- Catch-up: Οι αντίπαλοι σας ξεκινούν με πλεονέκτημα και θα πρέπει σε συγκεκριμένο χρόνο να βρεθείτε στην πρώτη θέση.
- Wolf Pack: Ξεκινάτε την κούρσα με πλεονέκτημα και πρέπει να το κρατήσετε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς να σας προσπεράσουν.
- Ghost Bike: Ξεκινάτε στην τελευταία θέση και απαγορεύεται να παρεκκλίνετε από την διαδρομή ή να συγκρουστείτε με άλλον οδηγό, ενώ πρέπει να τερματίσετε τουλάχιστον στη θέση που σας υποδεικνύεται.
- Golden Hemlet: Σκοπός σας είναι να πάρετε το Golden Hemlet που βρίσκεται στο πρώτο checkpoint. Χτυπώντας τον οδηγό που το φοράει, μπορείτε να του το πάρετε. Σε περίπτωση που ο οδηγός που το φοράει πέσει από τη μηχανή, το Golden Hemlet πάει απευθείας στον επόμενο.

Το Moto Racer 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Mac στις 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε το review του Driveclub Bikes για να μπείτε στο κλίμα και συζητήστε περισσότερα για το Moto Racer 4 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 George Shady (Level 7) 05/05/2016 18:44
Θυμάμαι να παίζω τη σειρά στο PlayStation 1 πριν 15 χρόνια και βάλε. Πιο πολύ είχα λιώσει το Moto Racer 2 και δεν θυμάμαι καν πόσο χρονών ήμουν τότε. Πως τους ήρθε μετά από τόσα χρόνια να συνεχίσουν τη σειρά; Πάντως για την εποχή του ήταν ίσως το καλύτερο στο είδος του, οπότε μπορεί και τώρα να βγάλουν αξιόλογο παιχνίδι.
#2 Miatakias (Level 16) 05/05/2016 19:10
ενταξη το moto racer 3 ηταν και ειναι ακομα για μενα το καλυτερο παιχνιδι με μηχανες ολων των εποχων.. Ειχε τα παντα για τις μηχανες απο trials , drags , moto GP στυλ πιστες και μηχανες μεχρι motocross αγωνες σε πολη με κινηση κτλ Αυτα με τα king of the hill , last man κτλ ακουγονται αδιαφορα για ενα τετοιο παιχνιδι , το θεμα ειναι να εχει ολα εκεινα τα διαφορα modes που ειχε το moro racer 3 με καλα γραφικα , χειρισμο και physics... Αν οντως ειναι καλο θα το παρω..
#3 Blood Prince (Level 30) 05/05/2016 19:24
Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο να υπάρχει ποικιλία στα modes,αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι οι πίστες στις οποίες θα αγωνίζεται ο παίκτης.Εκεί θέλω να υπάρχει ποικιλία.Φυσικά με ενδιαφέρει το πόσο καλά θα είναι τα γραφικά φυσικά αλλά και τα μοντέλα τα οποία θα είναι διαθέσιμα.

Γενικότερα όμως στην κατηγορία racing προτιμώ τους αγώνες με Rally,ίσως και need for speed όπως έχω πει και στο παρελθόν σε review της Χριστιάνας Θάνου αλλά δεν με ελκύουν τόσο τα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με Formula 1 ή και με αγώνες μοτοσυκλετών.
Notification