Unbeliever

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Unbeliever

Unbeliever

Το ελληνικό Metroidvania πέρασε επιτυχώς το Steam Greenlight. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/4/16] Η ελληνική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης The Poor Locke ανακοίνωσε τον πρώτο της τίτλο, το Unbeliever.

Πρόκειται για ένα Metroidvania (παλιάς σχολής side-scrolling Platform) με στοιχεία RPG, στο οποίο αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός sorcerer, θα πολεμήσετε ορδές αντιπάλων με όπλο τα spells και την ταχύτητά σας. Μπροστά σας θα βρείτε μεταξύ άλλων απέθαντα ζόμπι, βάρβαρους πολεμιστές, ζωντανά αγάλματα και golems, ενώ στο ταξίδι σας θα βρεθείτε σε διάφορες τοποθεσίες όπως κάστρα γεμάτα με παγίδες, ναούς και κλειστοφοβικά dungeons, όπου θα χρειαστεί να λύσετε και γρίφους.

Το σύστημα μάχης θυμίζει games της παλιάς σχολής, όπως τα Castlevania και Golden Axe, με την The Poor Locke να αναφέρει ότι θα δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά σας και θα απαιτηθεί γρήγορη σκέψη για να ανταπεξέλθετε ενάντια στους εχθρούς και τα bosses. Τα spells που θα αποκτάτε, θα σας δίνουν την δυνατότητα να απωθήσετε, να κάψετε, να δηλητηριάσετε ή ακόμα και να ρίξετε σε παγίδες και γκρεμούς τους αντιπάλους σας. Θα περιλαμβάνεται online PvP, leveling, δυνατότητα New Game Plus, καθώς και Achievements. Τα γραφικά του Unbeliever θυμίζουν retro games, αφού ακολουθείται η λογική της pixel art αισθητικής.

[UPDATE: 1/3/17 - Το Unbeliever στο Steam Greenlight] Το ελληνικό Metroidvania Unbeliever βρίσκεται πλέον στο Steam Greenlight, καθώς τους τελευταίους μήνες αναπτύσσεται εντατικά και η έκδοση στα PC.

Δείτε επίσης το νέο τρέιλερ:

Ψηφίστε για το Unbeliever στο Steam Greenlight κάνοντας κλικ εδώ.

[UPDATE 2:  17/3/17 - Το Unbeliever πήρε την αποδοχή στο Steam Greenlight] Με μία ανάρτησή της στο επίσημο site του Unbeliever στο Facebook, η εταιρεία ανάπτυξης ενημέρωσε ότι το ελληνικό metroidvania κατάφερε να γίνει greenlit.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση γράφει: "Είμαστε πλέον greenlit. Ευχαριστούμε όλους όσους ψήφισαν υπέρ μας και μας στήριξαν".

Το Unbeliever θα κυκλοφορήσει για PC και smartphones. Διαβάστε το preview του Unbeliever από τον Παντελή Δασκαλέλο.

Επισκεφθείτε την σελίδα του Unbeliever στο Facebook και συζητήστε για την πρώτη δημιουργία της The Poor Locke στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 supermario644ever (Level 20) 18/04/2016 15:28
Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα Ελληνική δημιουργία
#2 +2 Blood Prince (Level 30) 18/04/2016 15:31
Πράγματι αρκετά ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι αλλά το γεγονός πως προγραμματίστηκ ε από ελληνική εταιρία το κάνει περισσότερο ελκυστικό.Αναμέ νουμε και την έκδοση για PC.
#3 +1 ashbringer (Level 25) 19/04/2016 07:41
Πολύ ωραίο platform game.Το γεγονός ότι φτιάχτηκε απο ελληνική εταιρεία μας δίνει πιστεύω και ένα λόγο παραπάνω να ασχοληθούμε μαζί του.
#4 Dovahkiin (Level 22) 01/03/2017 20:51
Στηρίζουμε ελληνικές προσπάθειες. Εξάλλου το συγκεκριμένο φαίνεται υποσχόμενο και πιστεύω θα αξίζει.