Star Wars: Rogue Squadron 3D

Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
1
Star Wars: Rogue Squadron 3D

Star Wars: Rogue Squadron 3D

Αναβιώνει μετά απο 17 χρόνια μέσω Steam.

Εάν είστε νοσταλγός παλιών games που βασίζονται στον κόσμο του Star Wars, το Steam σας έχει ευχάριστα νέα, καθώς αναβιώνει το Star Wars: Rogue Squadron 3D.

Το Star Wars: Rogue Squadron 3D αποτελεί ένα Action Shooter, το οποίο κυκλοφόρησε το 1999 για PC, αποτελώντας port της έκδοσης για το Nintendo 64 που κυκλοφόρησε το 1998, από την Lucas Arts και την γερμανική εταιρεία ανάπτυξης Factor 5. Η ιστορία του είναι τοποθετημένη χρονολογικά ανάμεσα από τα γεγονότα των ταινιών Star Wars και The Empire Strikes Back και σας αναθέτει το ρόλο του Luke Skywalker, αρχηγό της ελίτ των πιλότων των X-wings, γνωστών ως Rogue Squadron.

To Star Wars: Rogue Squadron 3D είχε πολύ θετική απήχηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και δύο sequels για το Gamecube, τo Star Wars Rogue Squadron 2: Rogue Leader (2002) και το Star Wars Rogue Squadron 3: Rebel Strike (2003).

Όσοι επιθυμείτε δράση ενός Dogfight Shooter μπορείτε να το αποκτήσετε μέσω Steam στην τιμή των 10 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι απαιτήσεις συστήματος είναι πάρα πολύ μικρές και θα τρέχει ακόμα και στα πιο αδύναμα PC.

Διαβάστε το review του Star Wars Battlefront και συζητήστε για το Star Wars: Rogue Squadron 3D σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 31/03/2016 15:00
Πολλά τα 10 ευρώ πιστεύω.
Notification