Cooler Master MasterKeys Pro L και Pro S

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
10
Cooler Master MasterKeys Pro L και Pro S

Cooler Master MasterKeys Pro L και Pro S

Νέα σειρά μηχανικών keyboards με Cherry MX switches και RGB LEDS.

Η Cooler Master ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων μηχανικών gaming πληκτρολογίων, τα MasterKeys Pro L και Pro S.

Αμφότερα τα δύο νέα mechanical keyboards ακολουθούν μινιμαλιστικό σχεδιασμό με στιβαρή και ποιοτική κατασκευή, περιλαμβάνουν τεχνολογία anti-ghosting, Cherry MX διακόπτες και φωτεινότερα RGB LEDS που μπορούν να αποδώσουν 16.7 εκατομμύρια χρώματα. Τα MasterKeys Pro L και Pro S υποστηρίζουν on-the-fly macros και πολλαπλά profiles, τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε μέσω του εύκολου στη χρήση παρεχόμενου software. Στα ενδότερα των πληκτρολογίων, συναντάμε έναν 32-bit ARM επεξεργαστή που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε σύνθετα macros, ενώ το software σας δίνει την δυνατότητα μεταξύ άλλων να πειραματιστείτε με τα RGB χρώματα και τις ταχύτητες των effects, όπως τα Color Wave, Star Effect και Rain Drop.

coolermastermasterkeysprosl-6

Έρχονται επίσης με αποσπώμενο braided καλώδιο, ενώ το Pro L διαθέτει κρυφά κανάλια στο κάτω μέρος του για καλύτερο cable management. Το συγκεκριμένο μοντέλο ακολουθεί το 104-keys layout, ενώ το Pro S έχει μικρότερο μέγεθος, αφού έχει αφαιρεθεί το keypad από την δεξιά του πλευρά, χαρακτηριστικό που έχει γίνει της μόδας στα μηχανικά πληκτρολόγια τον τελευταίο καιρό. Διαθέσιμα προς επιλογή είναι τα red, brown και blue Cherry MX switches, τα caps είναι μαλακά στην αφή και ανθεκτικά. ενώ διαθέτουν UV coating ώστε να προστατεύονται από το πολύωρο gaming και ταυτόχρονα να μην ξεθωριάζουν οι χαρακτήρες από την πρόσοψή τους.

Τα MasterKeys Pro S και MasterKeys Pro L θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και το κόστος τους θα ανέρχεται στα 139€ και 169€ αντίστοιχα.

Δείτε τα gaming in-ear headphones της Cooler Master και το review του Cooler Master Cosmos SE PC case από την Χριστιάνα Θάνου. Συζητήστε για όλα τα περιφερεικά της Cooler Master στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 19/03/2016 19:37
Η Coolermaster εχει και φτηνιαρικα μεμβρανης πληκτρολογια και τα καλα μηχανικα για high end καταστασεις. Καλυπτει ολες τις απαιτησεις των καταναλωτων ευτυχως.
#2 supermario644ever (Level 20) 20/03/2016 17:24
Απίθανη επιλογή πληκτρολογίου σε προσιτή τιμή
#3 Blood King (Level 25) 20/03/2016 21:12
Πολύ cool πληκτρολόγια που θα χαρώ πολύ να τα master μόλις έχω τα απαιτούμενα χρήματα για την αγορά τους.
#4 Salina (Level 18) 21/03/2016 13:10
Πολυ ωραιο αν και δειχνει λιγο μικρο κα δεν νομιζω να με βολεψει ;-) παντως τα χρωματα του ειναι πολυ αντυπωσιακα.
Notification