Attack on Titan: Wings of Freedom

Hot
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
44
Attack on Titan: Wings of Freedom

Attack on Titan: Wings of Freedom

Δύο νέα gameplay trailer με το σύστημα μάχης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/9/15] Η Omega Force της Koei Tecmo, εταιρεία ανάπτυξης του Dynasty Warriors 8, παρουσίασε στην έκθεση Tokyo Game Show 2015 ένα τρέιλερ του επερχόμενου Attack on Titan, ενός Action βασισμένου στην ομώνυμη δημοφιλή anime σειρά.

H ιστορία του Attack on Titan είναι εμπνευσμένη από τη σεζόν 2013 του ομώνυμου δημοφιλούς anime, περιλαμβάνοντας τους αυθεντικούς voice actors της σειράς. Όπως είδατε στο παρακάτω τρέιλερ, τo 3D Maneuver Gear σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα και ευέλικτα γύρω από τους Titans έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να τους διαμελίσετε και να τους κόψετε το λαιμό.

 
[UPDATE: 4/11/15] Μέσω του Ιαπωνικού περιοδικού Famitsu καταφέραμε και πήραμε στα χέρια μας 25 νέα screenshots από το επερχόμενο PlayStation exclusive Attack on Titan. Στα screenshots βλέπουμε την Krista Lenza, τον Ymir, την Annie Leonhart, τον Bertolt Hoover και πολλούς άλλους πρωταγωνιστές του γνωστού anime. Μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες στην gallery που ακολουθεί, παρ' όλα αυτά να έχετε υπόψιν σας πως είναι magazine scans και έχουν χαμηλότερη από την κανονική ποιότητα.

[UPDATE 2: 5/11/15] Η Koei Temco έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ένα νέο μικρής διάρκειας τρέιλερ για το επερχόμενο Attack on Titan. Στο βίντεο βλέπουμε μερικά καρέ από gameplay που σίγουρα θα φανούν γνώριμα στους fans του Anime. Επίσης επιβεβαιώνεται το 2016 ως η μηερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Δείτε το εδώ:

https//www.youtube.com/watch?v=_AsEFJhoZfw 

[UPDATE 3: 27/11/15] Η Koei Temco έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ένα νέο τρέιλερ από το Attack on Titan καθώς και αρκετά νέα screenshots. Στα screenshots βλέπουμε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του Anime. Δείτε το βίντεο και τα screenshots στην gallery που ακολουθεί.



[UPDATE 4: 27/12/15 - Περίοδος κυκλοφορίας για την Ιαπωνία] Η Koei Tecmo ανακοίνωσε πως το Attack on Titan θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2016 στην Ιαπωνία για PS4, PS3 και PS Vita. Δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκε πότε ακριβώς θα το δούμε και στην Ευρώπη. Δείτε τα gameplay βίντεο και συζητήστε για το Attack on Titan στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 5: 7/4/16 - Το Attack on Titan έρχεται στην Ευρώπη] Η Koei Tecmo ανακοίνωσε πως το Attack on Titan θα κυκλοφορήσει ως Attack on Titan: Wings of Freedom στις 26 Αυγούστου στην Ευρώπη για PC, PS4, Xbox One, PS3 και PS Vita.

Στο PS4 και το Xbox One οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα διατεθούν και ως retail. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

[UPDATE 6: 15/5/16 - Δύο τρέιλερ με το σύστημα μάχης] Η Koei Tecmo παρουσίασε δύο νέα τρέιλερ για το Attack on Titan, τα οποία παρουσιάζουν το σύστημα μάχης.

Μαζί θα δείτε στην gallery και μερικά νέα screenshots. Αν αποκτήσετε το παιχνίδι μέσω του PlayStation Store τότε θα λάβετε δώρο avatars για το Attack on Titan στο PSN. Για PS4 και Xbox One θα κυκλοφορήσουν physical εκδόσεις και για PC, PS3 και PS Vita θα μπορείτε μόνο να κατεβάσετε το παιχνίδι μέσω Steam.

Συζητήστε για το Attack on Titan σε αυτό το forum topic. Επίσης ενημερωθείτε για το τι παρουσιάστηκε στο Tokyo Game Show 2015 από τη Sony.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DestroyerGR (Level 18) 17/09/2015 03:21
Βρε δώστε καινούρια επισόδια attack on titan στο λαό και αφήστε τα games :P
#2 An arrow in the knee (Level 22) 17/09/2015 08:18
Αμα το παιχνιδι κινειται μεσα στα πλαισια τις anime κουλτουρας,τοτε θα τα σπασει.Απλα.Και απ'οτι φενεται στο βιντεο κατι τετοιο θα γινει.Αλλα ισχυει οτι πρεπει να βγει και κανα καινουργιο επεισοδειo καποτε.. :-?
#3 +1 Asuma (Level 14) 04/11/2015 20:01
Quote:
Βρε δώστε καινούρια επεισόδια attack on titan στο λαό και αφήστε τα games
Αυτό ακριβώς. Και το παιχνίδι ας είναι τουλάχιστον ισάξιο της κλάσης των Naruto.
#4 Domine Non Es Dignus (Level 17) 05/11/2015 06:04
meh. Καμιά σειρά της προκοπής χάθηκε να πιάσουνε ξερωγω (βλ. Genocyber), βέβαια θα μου πεις πουλάει και δεν είναι και κάνα wannabe edgy έκτρωμα τύπου Elfen Lied κτλ. οπότε ψιλοπαλεύεται.

Στην τελική ας πιάνανε Shintaro Kago. Όχι πως θα γίνονταν τρελές πωλήσεις, αλλά θα γυρνούσαν κεφάλια. Πολλά.

Επίσης οι τιτάνες είναι απίστευτα γελοίοι (φάτσες και ανατομία. Κυρίως ανατομία. Βασικά αν κάποιος έχει δουλέψει πάνω στα ανατομικά του Μικελάντζελο μάλλον σίγουρα θα τα βρει καθυστερημένα αυτά οπότε αγνοήστε το αυτό). Ναι ναι ξέρω, Ιαπωνικά καρτούν (λέγε με και anime), ναι ναι manga, ναι, NOPE.
#5 +1 Salina (Level 18) 27/12/2015 22:22
Πολυ καλο :) μολις βγει θα το αγορασω για το ps3 8)
#6 +1 Purified Water (Level 17) 27/12/2015 22:26
Είναι εντυπωσιακό σαν να βλέπεις anime σειρά και με πολύ δράση για να δούμε πότε θα μας έρθει στην Ευρώπη.
#7 +1 Mystique (Level 23) 27/12/2015 22:27
Πολυ ομορφο μου φαινεται. Θα το παρω οταν αγορασω το...... ps4.
#8 Mr.Dododi (Level 25) 04/01/2016 00:16
To αναμένω πώς και πώς! Ελπίζω να μη μας απογοητεύσει και να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες όλων μας!
Notification