Gamescom 2015: Τα indie games του Xbox One

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Gamescom 2015: Τα indie games του Xbox One

Gamescom 2015: Τα indie games του Xbox One

Cities: Skylines, Ark: Survival Evolved, Worms WMD, Train Simulator κ.α.

Στα πλαίσια της press conference της στην Gamescom η Microsoft αποκάλυψε μια πλειάδα από indie games που θα διατεθούν τους προσεχείς μήνες στο Xbox One και Windows 10.

Σε πρώτη φάση έχουμε το Cities: Skylines, το City-building Simulator της Colossal Order, το οποίο απέσπασε θετικότατες κριτικές τον περασμένο Μάρτιο όταν και κυκλοφόρησε στα PC. To Cities: Skylines αναμένεται τους προσεχείς μήνες στο Xbox One εκεί όπου και θα κάνει το ντεμπούτο τους στις κονσόλες.

Επίσης στο Xbox One, αλλά και στα Windows 10 θα δούμε το Ark: Survival Evolved, ένα Action-Adventure/Survival από τις Studio Wildcard και Instinct Games. To τελευταίο διατίθεται από τις αρχές του Ιουνίου στο Steam Early Access, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τον Ιούνιο του 2016. Να σημειωθεί ότι το Ark: Survival Evolved, έχει ήδη σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, καθώς μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερο από 1 εκατομμύριο ψηφιακά αντίτυπά του στο Steam. Οι κάτοχοι του Xbox One θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μια πρώτη γεύση από την αξιόλογη αυτή indie δημιουργία τον προσεχή χειμώνα, καθώς το Ark: Survival Evolved θα ενταχθεί στην υπηρεσία Game Preview του Xbox One. Κάτι ανάλογο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Sheltered της Team 17. Η τελευταία θα εκδώσει επίσης τα Worms MMD και Train Simulator στο Xbox One.

Στο Xbox One και στα Windows 10 αναμένονται επίσης το We Happy Few, από τους δημιουργούς του Contrast, το Thimbleweed Park από τον Ron Gilbert, τον δημιουργό της σειράς Monkey Island, αλλά και το Bloodstained: Ritual of the Night, το οποίο θα είναι και Cross-Play στα δύο format.

Εσάς πώς φαίνονται τα νέα indie games του Xbox One; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν στην press conference της Microsoft στην Gamescom.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 tonyler (Level 23) 04/08/2015 21:25
Πολυ ωραια indies.Σιγουρα το preview στο Ark survival evolved δε με αφηνει καθολου αδιαφορο.Μετα ερχεται το εξαιρετικο-οπως φαινεται we happy few.
#2 Blood King (Level 25) 04/08/2015 22:04
Ποιοτικότατα indies, το Cities: Skylines το έπαιξα δε αρκετά για PC και το θεωρώ πολύ καλό εξομοιωτή πόλεων.
#3 Gianrex (Level 8) 05/08/2015 09:11
Ολα φαινονται πολυ καλα games ειδικα το we happy few.
#4 ThanosRipper (Level 15) 06/08/2015 17:38
Θα κυκλοφορήσουν στο PS4??
Notification