Xbox Elite Wireless Controller

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
Xbox Elite Wireless Controller

Xbox Elite Wireless Controller

Τα νέα του χαρακτηριστικά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/15] Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου χειριστηρίου για το Xbox One και τα PC (Windows 10), το οποίο ονομάζεται Xbox Elite Wireless Controller.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το νέο χειριστήριο έρχεται εφοδιασμένο με ένα πρωτοποριακό d-pad, αλλά και με δύο paddles στο πίσω μέρος του. Κάτι αντίστοιχο έχουμε δει μέχρι στιγμής μόνο στο Razer Sabertooth.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα κουμπιά και τα paddles του χειριστηρίου είναι πλήρως customizable και μπορείτε να τα κάνετε remap με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Επίσης, υπάρχουν hair trigger locks στις "σκανδάλες" RT και LT που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Επιπροσθέτως, τόσο οι αναλογικοί μοχλοί, όσο και το d-pad είναι αποσπώμενοι, όπως βλέπουμε στο παραπάνω τρέιλερ.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One Elite Controller, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε κάποια στιγμή τον Ιούλιο, όταν γίνει και η επίσημη διάθεση των Windows 10.

[UPDATE 16/6/15] Οι προπαραγγελίες για το Xbox Elite Wireless Controller ξεκίνησαν σε αρκετούς retailers του εξωτερικού και όπως διαπιστώσαμε η τιμή του νέου χειριστηρίου είναι αρκετά τσουχτερή. Συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο πωλείται στις 130£, ενώ στην Αμερική το κόστος του φθάνει τα 150$, το πιο πιθανό λοιπόν είναι ότι θα το δούμε στα μέρη μας σε μια τιμή κοντά στο 150€.

Η αλήθεια είναι ότι το Xbox Elite Wireless Controller δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά αν διατεθεί σε μια τόσο υψηλή τιμή κρίνεται πρακτικά απλησίαστο για μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Για την ώρα λοιπόν περιμένουμε την ανακοίνωση της Microsoft Hellas για να δούμε ποια ακριβώς θα είναι η τιμή διάθεσης στην χώρα μας.

[UPDATE 2: 6/10/15] Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε σήμερα η Microsoft στο Youtube το Xbox Elite Wireless Controller φαίνεται να έχει άπειρες δυνατότητες customization.

Αρχικά το λογισμικό που χρησιμοποιεί το χειριστήριο επιτρέπει την αποθήκευση μέχρι και 245 διαφορετικών διαμορφώσεων στην βιβλιοθήκη σας, ενώ θα μπορείτε να αποθηκεύσετε στις θήκες μνήμης του χειριστηρίου μέχρι και δύο διαφορετικά configurations και να τα εναλλάσσετε γρήγορα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Βεβαίως, όλα τα κουμπιά και τα paddles του χειριστηρίου είναι πλήρως customizable και θα μπορείτε να τα κάνετε remap με όποιον τρόπο επιθυμείτε. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε το sensitivity των μοχλών και των trigger buttons. Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

To Xbox Elite Wireless Controller θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 150 ευρώ.

Εσάς πώς σας φαίνεται το Xbox Elite Wireless Controller; Πιστεύετε πως η τιμή του είναι απλησίαστη; Πείτε μας τις απόψεις στο σχετικό forum topic.

[UPDATE 3: 29/8/18 - Σε λευκό χρώμα] Η Microsoft κυκλοφόρησε μία λευκή εκδοχή του Xbox Elite Wireless controller.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

[UPDATE 4: 10/6/19 - Παρουσίαση χαρακτηριστικών στην E3 2019] Το νέο ασύρματο Elite χειριστήριο της Microsoft δεν θα είναι μόνο ασύρματο, αλλά διαθέτει νέες χειρολαβές και triggers που επιτρέπουν γρήγορη επαναφορά για ταχύτερη στόχευση. Θα μπορείτε επίσης ακομα και να αλλάξετε τα thumbsticks του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το Xbox One Elite Wireless controller θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Διαβάστε για την δυνατότητα remapping σε όλα τα χειριστήρια του Xbox One. Συζητήστε για τα ειδικά χειριστήρια Xbox/PC στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Airborne Games Greece (Level 9) 16/06/2015 00:46
150€ παρακαλώ! Το Pipboy θα είναι φθηνότερο στα 120€! :o και με το steam controler στα 54 αν δεν κάνω λάθος.....
#2 ashbringer (Level 25) 16/06/2015 08:26
Ωραία τα χειριστήρια του χβοχ αλλά σαν της sony δεν είναι κανένα.
#3 Asxetoss (Level 19) 16/06/2015 10:23
Μέτα τα τιμόνια τις φόρμουλα έρχονται τα χειριστήρια του xbox . Πολύ δυνατό πραγματικά , εντυπωσιαστηκα με τις ρυθμίσεις που μπορείς να του κάνεις .Δεν είδα κάπου τιμή ,αν ισχύει βασικά το 150 ευρώ πιστεύω είναι τσιμπημένα ,προσωπική άποψη ατόμου που παίζει περισσότερο με ποντίκι πληκτρολόγιο.
#4 xRiS!! (Level 10) 16/06/2015 11:01
ε οχι και 150$,ρε θα μας τρελανετε!!!
#5 +1 supermario644ever (Level 20) 16/06/2015 12:47
Το χειρηστήριο είναι πολύ ενδιαφέρον
#6 snowviliers (Level 8) 16/06/2015 18:07
Φαίνεται όντως elite και με το κόστος τον 150 ευρώ, απευθύνεται μόνο στους πιο hardcore και elite gamers. Άν κάποιος ψάχνει κάτι τόσο premium για το xbox one του, τότε η τιμή δεν θα τον εμποδίσει σημαντικά...
Πάντως θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω, γιατί με νέα textures στις λαβές,το d-pad,τα hair trigger locks και τα δύο paddles πρέπει να είναι όντως το καλύτερο controller της αγοράς σε αυτή την τιμή(όχι ότι υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτή τη τιμή,αλλά...)!
#7 George80s (Level 8) 16/06/2015 21:30
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και με πλούσιες καινοτομίες. Αναμφισβήτητα κορυφαίο τεχνολογικά, μένει να αποδειχτεί αν είναι το ίδιο και εργονομικά. Ως δεξιόχειρας, θα ήθελα βέβαια να κυκλοφορήσει και έκδοση με τα ΧΥΑΒ κουμπάκια στην αριστερή πλευρά και το αντίστοιχο αναλογικό στικάκι στη δεξιά πλευρά...
#8 akiszax (Level 21) 03/07/2015 00:17
Τρομερό Controller, ο παίκτης θα είναι σε θέση να αλλάζει θέση στους αναλογικούς μοχλούς και το D-pad, επίσης όλα του τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμε να
#9 Myrmidon (Level 21) 25/10/2015 00:24
Είμαι περίεργος πως θα αντιδράσουν όσοι το αγοράσουν και μετά απο καιρό εξασθενίσουν οι μαγνήτες και με ε΄να απλό άγγιγμα θα φεύγουν από τη θέση τους. :-*
Notification