Metroid Prime: Federation Force

Hot
Metroid Prime: Federation Force

Metroid Prime: Federation Force

Κυκλοφορία για 3DS στις 2 Σεπτεμβρίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/15] H Retro Studios δημοσίευσε χτες ένα αινιγματικό tweet που μας κάνει να πιστεύουμε πως ετοιμάζει την παρουσίαση ενός νέου Metroid τίτλου.

Το tweet περιείχε την φράση “Can you dig it?“ ενώ δίπλα της υπήρχε ο σύνδεσμος για την επίσημη σελίδα της Nintendo στην Ε3 2015. Σας υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης –εκτός από το Metroid Prime- βρίσκεται πίσω από το Donkey Kong Country Returns του 2010 καθώς και από το Donkey Kong Country: Tropical Freeze. Επίσης γνωρίζουμε πως η Retro Studios μετά την ολοκλήρωση και κυκλοφορία του Donkey Kong Country: Tropical Freeze το 2014 βρίσκεται σε συνεργασία και δουλεύει πάνω σε ένα νέο project με μία άλλη ομάδα ανάπτυξης της Nintendo. Φυσικά πάντα υπάρχει η πιθανότητα η Retro Studios με αυτό το tweet να θέλει απλά να ενισχύσει την προσπάθεια των συναδέλφων της στην Nintendo.

Διαβάστε το πρόγραμμα των εταιρειών για την E3 2015 και πείτε μας ποια games περιμένετε στην φετινή έκθεση E3 σε αυτό το forum topic.

[UPDATE: 17/6/15] Η Nintendo αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες το νέο Metroid Prime αποκλειστικά για το 3DS.

Όπως μπορείτε να δείτε κι από το σχετικό τρέιλερ, το νέο FPS ειδικά για την φορητή κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας, θα περιλαμβάνει έως και αποστολές 4 παιτκών με Co-Op (το παιχνίδι θα πρέπει να αποκτηθεί από κάθε 3DS), ενώ θα υπάρξουν και ανταγωνιστικά multiplayer modes. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε το Metroid Prime: Blast Ball για 6 παίκτες (3v3) στο οποίο θα πρέπει να...πυροβολήσετε μια σφαίρα στα αντίπαλα δίχτυα!

[UPDATE 2: 20/4/16] Η Nintendo ανακοίνωσε μέσω twitter την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου spin-off της σειράς Metroid Prime.

Συγκεκριμένα το Metroid Prime: Federation Force θα κυκλοφορήσει για το 3DS στις 2 Σεπτεμβρίου. Το επερχόμενο shooter δεν θα επικεντρωθεί στην, ηρωίδα της σειράς, Samus αλλά θα αφηγηθεί την ιστορία απρόσωπων πεζοναυτών της Galactic Federation. Η Samus θα υπάρχει σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού ως NPC.

Το multiplayer του Metroid Prime: Federation Force θα είναι αρκετά διαφορετικό από ότι μας έχει συνηθίσει η σειρά Metroid στο παρελθόν μιας και συνιστάται από ένα τύπου Rocket League sports mini-game που ονομάζεται Blast Ball.

Η τελευταία κυκλοφορία της σειράς Metroid ήταν το Metroid: Other M του 2010. Ως εκ τούτου οι προσδοκίες για νέο Metroid είναι υψηλές γεγονός που οδήγησε στην αρχική αρνητική αντίδραση των φαν. Παρόλα αυτά η ανάπτυξη του Metroid Prime: Federation Force γίνεται από την Next Level Games, την εταιρία πίσω από τα Luigi's Mansion 2 και Mario Strikers, και επιβλέπεται από τον Kensuke Tanabe, υπεύθυνο προηγούμενων Metroid Prime κυκλοφοριών.

Διαβάστε το review του Metroid: Other M από τον Μάνο Γρυπάρη. Συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +4 Zaratoth (Level 28) 10/06/2015 18:18
Μακάρι. Θα ήθελα πολύ ένα νέο Metroid.
#2 +1 Blood King (Level 25) 20/04/2016 20:56
Δεν έχω 3DS και με πληγώνει η απουσία του Metroid από τις gaming ενασχολήσεις μου, γκρρρ!
#3 ashbringer (Level 25) 21/04/2016 11:22
Φέρτε ένα 3ds για τον Blood King τώρα.Δεν θέλουμε να θυμώσει χααχαχαχαχα.
Notification