E3 2015: EA press conference

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
E3 2015: EA press conference

E3 2015: EA press conference

Νέα Mass Effect, Need for Speed, Mirror's Edge και το Star Wars: Battlefront. [Σύνοψη]

[Αρχική δημοσίευση: 18/5/15] Σύμφωνα με την ΕΑ, η συνέντευξη τύπου της για την Ε3 2015 θα διεξαχθεί την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 23:00.

Η press conference της αμερικάνικης εταιρείας θα ξεκινήσει μετά από την Microsoft και θα έχει συνολική διάρκεια μία ώρα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουμε ακριβώς την λίστα με τα παιχνίδια που θα παρουσιαστούν, αλλά είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως θα δούμε τα Star Wars: Battlefront και FIFA 16, ενώ είναι πολύ πιθανό να μάθουμε και κάποια πράγματα για το Battlefield 5.

[UPDATE: 13/6/15 - Ανακοίνωση των games] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στη συνέντευξη τύπου της την Δευτέρα 15 Ιουνίου στις 23:00 θα παρουσιάσει τα παρακάτω games.

FIFA 16
Madden NFL 16
Minions Paradise
Mirror’s Edge Catalyst
NBA LIVE 16
NHL 16
EA SPORTS Rory Mcllroy PGA TOUR
Star Wars Battlefront
Star Wars: The Old Republic

Ετοιμάζονται επίσης "Ορισμένες ακόμη εκπλήξεις" όπως αναφέρει η EA και σίγουρα μία εξ αυτών θα είναι το νέο Need for Speed.

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες/ώρες των press conferences στην Ε3 2015 και συζητήστε για την φετινή Ε3 και όσα περιμένετε να δείτε σε αυτό το forum topic.

[Σύνοψη] Η παρουσία της Electronic Arts στη φετινή E3 δεν φαίνεται να έκανε μεγάλη αίσθηση, τουλάχιστον σε σύγκριση με την συνολική παρουσία της στη μέχρι σήμερα ιστορία του event.

Η EA αναλώθηκε για άλλη μια φορά παρουσιάζοντας πολλά τρέιλερ. Ανακοίνωσε αρχικά το Mass Effect: Andromeda με ένα τρέιλερ, κάτι που με βάση την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 2016 δικαιολογεί την μη παρουσία gameplay video. Το Need for Speed δικαίωσε την επιλογή της EA για rebook καθότι είδαμε ότι θα υπάρχουν πλήρη customizations. Το ερωτηματικό είναι το gameplay και τα όσα θα έχει να προσφέρει το παιχνίδι πέρα από...καταδιώξεις με αστυνομικούς.

Κατά την διάρκεια της press conference είδαμε επίσης τρέιλερ του indie game Unravel, expansion του Star Wars: The Old Republic, Plants vs. Zombies 2 και άφθονα games απ' την EA Sports. Η παρουσίασή τους δεν είχε νόημα και ουσία μέσω gameplay videos. Η EA αρκέστηκε απλά στο να αναφέρει κάποια γενικά χαρακτηριστικά και όχι να τα δείξει στην πράξη. Το marketing χτύπησε...κόκκινο με το FIFA 16, για το οποίο η EA συνεργάζεται με τον Pele για την προώθησή του. Ο διάσημος Βραζιλιάνος που θεωρείται από πολλούς ως ο καλύτερος επιθετικός που έχει περάσει απ' το ποδόσφαιρο (σ.σ. την σκαπούλαρα έξυπνα, ο Μαραντόνα ήταν μεσοεπιθετικός) συνεργάζεται ήδη για την προώθηση του παιχνιδιού, ενώ συμμετέχει και στο σποτ του FIFA 16. Κατά τα άλλα...τα προβλήματα των διαιτητών, των τερματοφυλάκων, των servers και του A.I. που ήρθαν από το πουθενά θα διορθωθούν στη νέα έκδοση;

Η παραπάνω εικόνα της EA σε αντίθεση με την Bethesda που άνοιξε τον χορό των συνεντεύξεων τύπου και μας βομβάρδισε με gameplay videos, δείχνει ότι πιθανόν η EA να πρέπει να αλλάξει σύντομα τακτική. Για παράδειγμα, για το Mirror's Edge που θα δούμε τον Φεβρουάριο του 2016 παρουσιάστηκε επίσης τρέιλερ ενώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να δούμε κάποιο alpha gameplay video.

Η αποζημίωση για την μιάμιση ώρα αναμονής ήταν το Star Wars: Battlefront, για το οποίο απολαύσαμε ένα εκτενές gameplay video που δείχνει τους μηχανισμούς μάχης. Οι fans της σειράς Star Wars θα πρέπει οπωσδήποτε να το αρπάξετε στις 17 Νοεμβρίου, όταν και κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One. Θα συνδυάζει First-Person και Third-Person μηχανισμούς. Όσο για την προσέγγιση κοινού εκτός Star Wars...απλά αναμείνατε για να δείτε αν ως AAA τίτλος θα αποδώσει αντίστοιχα τα αναμενόμενα.

Κλείνοντας αυτή την press conference των...trailers, είναι εμφανές ότι η Electronic Arts θα πρέπει να παρουσιάσει νέες σειρές αν θέλει να κερδίσει το κοινό της και να είναι γενικότερα πιο ανοιχτή σε θέματα gameplay. 

[LIVE UPDATE] Η παρουσίαση της EA ξεκινάει. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να την παρακολουθήσετε με live update.

23:00: Η παρουσίαση ξεκινάει με τρέιλερ του Mass Effect: Andromeda. Αυτή θα είναι τελικά η ονομασία του νέου Mass Effect που θα μας έρθει τον Δεκέμβριο του 2016. Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της EA, ανεβαίνει επί σκηνής. 

23:05: Τρέιλερ του νέου Need for Speed που πραγματοποιεί reboot. Για το παιχνίδι μιλάει ο Marcus Nillson. Θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε gameplay βίντεο από την pre-alpha έκδοση.

23:10: Στο gameplay παρατηρούμε customizations εις βάθος, καθώς θα αλλάζετε από τις ζάντες και την αεροτομή μέχρι το χρώμα του αυτοκινήτου σας. Ακολουθεί καταδίωξη από τους αστυνομικούς και τρελά drifts. Το παιχνίδι τρέχει στα 60 frames με πολύ μικρές πτώσεις. Το mode που τεστάρει ο developer είναι το Drift Attack.

23:14: Ακολουθεί παρουσίαση του Star Wars: The Old Republic expansion με την ονομασία "Knights of the Fallen Empire" στις 27 Οκτωβρίου.

23:19: Παρουσίαση του Unravel για το οποίο μίλησε ο Martin Sahlin, Creative Director. Η ομάδα του αποτελείται από 14 developers απ' την Σουηδία. Η EA αγαπάει πάντα τους indie game developers.

23:23: Πέρα από την πλάκα, το τρέιλερ δείχνει συγκινητικό και με ιδιαίτερους χαρακτήρες. Το κλίμα αντιστρέφεται πάντως άμεσα, με μουσική και μια μασκότ να εμφανίζεται επί σκηνής. O Jeremy Vanhoozer μιλάει για το Plants vs Zombies Garden Warfare 2. Προβλήθηκε gameplay του παιχνιδιού. Θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2016.

23:34: Εδώ είναι το σημείο όπου σηκώνεστε και πηγαίνετε για καφέ, χυμό ή σνακ. NHL 16. Για το παιχνίδι μιλάει ο Matt Milbey.

23:35: Ειδικά όταν κάνει η EA combo και κοτσάρει και κοτσάρει το Madden μετά είναι οτι πρέπει για ξεμούδιασμα.

23:37: Όντως, κλασικά μπήκε και το Madden NFL 16 κάπου εκεί στα τρέιλερ. Για την συνέχεια ο Sean O'Brien μιλάει για το NBA Live 16. Το σύστημα Live Motion στις κινήσεις των παικτών θα βασίζεται στα physics τους. Μένει να δούμε κατά πόσο θα αρέσει αυτό στους fans της σειράς που έχουν απογοητευτεί απ' τις τελευταίες εκδόσεις.

Τα pick and roll, τα σκριν και τα σουτ έχουν δουλευεί. Ειδικά στα σουτ θα υπάρχει μια ένδειξη που θα σας δείχνει αν αφήσατε το κουμπί στην ώρα του, νωρίς ή αργά, κάτι που θα κρίνει και την έκβαση του σουτ.

23:44: Ενημέρωση από την Samantha Ryan για τα mobile games της EA και το Need for Speed: No Limits, το Ultimate Team του FIFA με το οποίο έχετε πρόσβαση μέσω κινητού και ένα νέο IP, το Star Wars: Galaxy of Heroes. Ο Mike Rasmussen συνεχίζει με το Minions Paradise για το οποίο βλέπουμε τρέιλερ.

23:50: O David Rutter υποδέχεται τον Pele επί σκηνής για το FIFA 16 και δέχεται αποθέωση από το κοινό που χειροκροτεί όρθιο! Η συνέντευξη γίνεται σε καρέκλες κάτι που δείχνει ότι ο 74χρονος ίσως να έχει μικροπροβλήματα με την ορθοστασία.

23:55: Το FIFA 16 θα έχει τα εξής νέα στοιχεία. Καταρχήν θα υπάρχει καλύτερη αμυντική λειτουργία, καλύτερος έλεγχος παιχνιδιού στο κέντρο, ενώ οι επιθετικοί θα έχουν περισσότερα skills, όπως ντρίπλες χωρίς να ακουμπάνε την μπάλα, κάτι στο οποίο βοήθησε ο Lionel Messi με το motion capturing. Θα υπάρχει επίσης ένδειξη γύρω από τον παίκτη σας εφόσον το επιθυμείτε. Τέλος, ανακοινώθηκαν οι γυναικείες εθνικές ομάδες κάτι που ήδη γνωρίζουμε. Θα παίζουν με ξεχωριστά animations.

23:59: Ο Lionel Messi προστέθηκε στις κάρτες σας στο Ultimate Team! Eπίσης, ο Pele συνεργάστηκε με την EA για το promo trailer του FIFA 16.

00:05: Η Sara Jansson μιλάειι για το Mirror's Edge: Catalyst. Παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου 2016.

00:07: Νομίζατε ότι ξεμπερδέψατε με την EA Sports; Λάθος. Madden NFL 16 ξανά.

00:14: H Sigurlina Ingvarsdottir (σ.σ. δεν θα το πετύχετε όσες φορές κι αν το διαβάσετε) της EA μιλάει για το Star Wars: Battlefront και ακολουθεί gameplay video που περιέχει First-Person Shooting στοιχείο, Third-Person Shooting και μάχες σε διαστημόπλοια επίσης με First-Person και Third-Person κάμερες. Το παιχνίδι τα έχει όλα σε ένα πακέτο. Το gameplay video κλείνει με lightsabers, χρήση της Force και συνάντηση με τον Darth Vader. Το Star Wars: Battlefront θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Αυτή ήταν η παρουσίαση της EA για την E3 2015. Ομολογουμένως περιμέναμε περισσότερο gameplay και ακόμη περισσότερη ουσία. Μείνετε συντονισμένοι καθώς ανεβαίνουν όλες οι ειδήσεις και η σύνοψη των όσων συνέβησαν. Ραντεβού στη 1 με την Ubisoft και στις 4 τα ξημερώματα με την Sony.

Συζητήστε για την E3 2015 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +3 akiszax (Level 21) 18/05/2015 15:44
15 Ιουνίου στις 11 η ώρα. Αυτα ειναι ;-) . Και εδώ αποθηκεύουμε αυτή την είδηση στα Favorites. Υπομονή ο Ιούνιος είναι κοντά
#2 TheRedWood (Level 17) 18/05/2015 16:29
Νταξει... δε περιμένω και τίποτα ιδιαίτερο από την ea..
#3 pro-patzis (Level 20) 18/05/2015 20:39
Πιστευω την ΕΑ θα την παρακολουθησει ο Μανος με πολυ προσοχη!!!αχαχαχχαχαχαχ...
Και εγω δεν θα χαλασω 1 ωρα για παρτη τους!!!
#4 ashbringer (Level 25) 19/05/2015 10:21
Απο EA το μόνο ενδιαφέρον θα είναι το Star Wars Battlefront.Τι να το κάνουμε το Fifa 16 και το Battlefield 5;Κάθε χρόνο τα ίδια.
#5 socratispao13 (Level 10) 20/05/2015 15:53
Star Wars μάλλον θα μου αρεσει
#6 Adam_Pap (Level 18) 20/05/2015 16:54
Αδιαφορη παρουσιαση!
#7 supermario644ever (Level 20) 13/06/2015 11:19
καλή θα είναι η παρουσίαση
#8 StewieSnake (Level 11) 13/06/2015 19:06
Δε βλέπω απολύτως τίποτα ουσιαστικά ενδιαφέρον. Τα ίδια sports games, άντε το Mirror's Edge. Το Battlefront ήδη το έχω ξεγράψει και δεν μπορώ να φανταστώ τι ακριβώς θα έχουν να δείξουν σχετικά με το SWTOR.
#9 the_prophet1987 (Level 22) 13/06/2015 23:06
Όπως είπα είμαι περίεργος να δω το Mirror's Edge 2 αλλά μπορώ να το δω και αργότερα γιατί δεν έχω καμία όρεξη να χάσω τον χρόνο μου με την ΕΑ.
#10 ashbringer (Level 25) 14/06/2015 09:36
Κάτι νέο για Need For Speed θα έιναι πολύ καλό να το δούμε.
#11 johnka13 (Level 5) 15/06/2015 23:25
Μανο το Mass Effect του χρόνου βγαίνει.
#12 +1 Manos (Level 39) 15/06/2015 23:33
Quoting johnka13:
Μανο το Mass Effect του χρόνου βγαίνει.

Indeed. Πάτησα "5" αντί για "6. Διορθώθηκε.
#13 StavrosDimou (Level 15) 15/06/2015 23:35
Πρακτικά δεν μάθαμε τίποτα για το Mass Effect, το οποίο είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει απ' ότι έχει δείξει ως τώρα.
Ούτε για το χαρακτήρα, ούτε για το κόσμο, ούτε για το gameplay, απολύτως τίποτα...
Το trailer έχει concept art και generic cgi χωρίς να μαρτυρά τίποτα το ιδιαίτερο για το παιχνίδι.

Μόνο αυτό ήταν, ότι είχαν να δείξουν για το παιχνίδι ?
Μετά απ το σόου της Bethesda περίμενα εκτός από trailer και κάνα live gameplay demo, σχολιασμό από devs, τέτοια πράγματα.
Το ότι θα βγει 1μιση χρόνο μετά που το πας ? Μάλλον παρα-βιάστηκαν να ανακοινώσουν το παιχνίδι. Ιδιαίτερα μάλιστα αν σκεφτεί κανείς πως
πρώτη φορά που ανακοίνωσαν την ύπαρξη του ήταν στην e3 που παρουσιάστηκαν και για πρώτη φορά το xbone και το ps4, δηλαδή πριν 2 χρόνια,
όταν πάλι είχαν δείξει κάτι concept art pics.
#14 donkrueger (Level 13) 15/06/2015 23:42
Πολύ καλά νέα.. το trailer του Star wars μου άρεσε πολύ...Περιμενω και fifa 16.
MASS EFFECT?? ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!
#15 +1 Lordwinter (Level 28) 16/06/2015 03:47
Σχετικά αδιάφορη για μένα η EA, αυτό που έδειξε για το Mass Effect ήταν απλά ένα τίποτα. Το μόνο που μου άφησε καλές εντυπώσεις είναι το Star Wars Battlefront.
#16 Crazzy Bass (Level 8) 16/06/2015 06:30
Μονο Mass Effect και Star Wars αυτα π μ εντυπωσιασαν
#17 An arrow in the knee (Level 22) 16/06/2015 10:55
Δεκεμβριος 2016...ποιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι τοτε.Και να λεγαμε οτι τουλαχιστον ξεραμε και γιατι προκειται.Τουλα χιστον το Star wars Battlefrond μας παρηγορισε λιγο.
#18 ThanosRipper (Level 15) 16/06/2015 14:14
Fifa 15 και ΝBA Live 2016 ok, UnRaven:κάτι πού προτότυπο και ωραίο.
#19 Manos (Level 39) 17/06/2015 23:46
Προστέθηκαν στο άρθρο τα βίντεο απ' το Need for Speed και το Mirror's Edge.



Notification