Προσφορές PlayStation Plus: Φεβρουάριος 2015

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
1
Προσφορές PlayStation Plus: Φεβρουάριος 2015

Προσφορές PlayStation Plus: Φεβρουάριος 2015

Δωρεάν τα Thief, Yakuza 4 και Transistor.

Η Sony αποκάλυψε στο PlayStation Blog τα games που θα πλαισιώσουν την υπηρεσία PlayStation Plus, τον προσεχή Φεβρουάριο.

Συνολικά θα δοθούν έξι δωρεάν τίτλοι στα PS4, PS3 και PS Vita. Κατόπιν αυτού στο PS4 οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν τα Apotheon και Transistor. Τα δωρεάν games του PS3 είναι τα Thief και Yakuza 4, ενώ στην φορητή κονσόλα της Sony συναντάμε τα Rogue Legacy και Kick and Fennick. Τα παραπάνω θα διατεθούν στις 4 Φεβρουαρίου είναι αξίζει να σημειωθεί ότι το Rogue Legacy είναι Cross-Buy για PS4, PS3 και PS Vita. Να σημειωθεί ότι το Apotheon αποτελεί μια ολοκαίνουργια δημιουργία, η οποία λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ελλάδα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω τρέιλερ:

Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου μπορείτε να εμπλουτίσετε την ψηφιακή συλλογή σας με τα Infamous: First Light, The Swapper, Prototype 2, DuckTales Remastered, Woah Dave! Και Duke Nukem 3D: Megaton Edition.

Εσάς πως σας φαίνονται οι δωρεάν τίτλοι της υπηρεσίας PlayStation Plus για το Φεβρουάριο; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mp4lomenoSS (Level 8) 29/01/2015 23:25
πειράζει που σαν κάτοχος ps4 ζηλεύω τους ps3 χρήστες ?
Notification