Battlefield 1

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
33 1
Battlefield 1

Battlefield 1

Ανακοινώθηκε νέος χάρτης και προσθήκες στα Operations. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/10/14] Πριν ακόμη κυκλοφορήσει το Battlefield: Hardline, ο Stern Agee, αναλυτής της βιομηχανίας των games, δήλωσε πως έχει πληροφορίες στα χέρια του βάση των οποίων το νέο Battlefield βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη απ' την EA Games, με περίοδο κυκλοφορίας που μετατέθηκε για το 2016, λόγω της καθυστέρησης του Hardline.

Πέρα από το Hardline που θα έρθει επίσης το 2015, η EA ετοιμάζει και το Star Wars: Battlefront, επίσης εντός του επόμενου έτους. Συνεπώς θέλει ένα ακόμη δυνατό video game για την μεθεπόμενη χρονιά. Τέλος, θέλει επιπλέον χρόνο δουλειάς για το νέο Battlefield, ώστε να μην έχει τα προβλήματα του λανσαρίσματος του Battlefield 4.

Τα Battlefield είχαν κύκλο ανάπτυξης τα δύο χρόνια. Εφόσον η Visceral και η EA DICE στη Σουηδία δουλεύουν για το Battlefield Hardline, ίσως η EA DICE του Λος Άντζελες να κρύβεται πίσω απ' το Battlefield 5. Στα format τα PC, PS4 και Xbox One πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.

[UPDATE: 21/11/14] Ο οικονομικός διευθυντής της Electronic Arts, Blake Jorgensen, δήλωσε ότι το νέο Battlefield θα επιστρέψει στα γνωστά δεδομένα που γνωρίζουμε, δηλαδή σε "στρατιωτικό πολεμικό πεδίο μάχης". Ας προσθέσουμε κι εμείς με τη σειρά μας ότι αυτό άλλωστε δηλώνει και το όνομά του.

Το Battlefield: Hardline πιθανόν να μην έλαβε τόσο θετικό feedback στη beta του από τους fans της σειράς που είχαν συνηθίσει το αγαπημένο τους FPS να έχει το κλασικό στρατιωτικό στυλ κι όχι μάχες μέσα στην πόλη με αστυνομικούς και τρομοκράτες. Η πολύ απλά η EA ήθελε να πειραματιστεί με κάτι ενδιάμεσο μέχρι να λανσάρει την επόμενη μεγάλη έκδοση.

[UPDATE 2: 10/2/15] Η EA επιβεβαίωσε ότι μετά το Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει το νέο Battlefield και συγκεκριμένα μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 (πιθανότατα τον Οκτώβριο καθότι Battlefield 3 και 4 κυκλοφόρησαν τότε).

Οι developers στην EA Dice δουλεύουν τόσο για το νέο Battlefield όσο και για άλλα games, όπως για παράδειγμα το νέο Star Wars Battlefront που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2015.

Η EA DICE, που μετά την κυκλοφορία του Star Wars Battlefront που δέχθηκε τόσο αρνητικές, όσο και θετικές κριτικές απο τους Star Wars fans, επισημοποίησε πως ξεκίνησε την ανάπτυξη ενός καινούργιου παιχνιδιού της σειράς Battlefield. Ο διευθυντής Dan Vaderlind το ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του Twitter λογαριασμό. Αυτό που δεν γνωρίζουμε σχετικά με το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται ο Vaderlind είναι αν πρόκειται για την επιβεβαιωμένη κυκλοφορία ενός Battlefield παιχνιδιού μέσα στο 2016, ή για ένα μελλοντικό project που θα δούμε αργότερα.

[UPDATE 3: 18/4/16 - Γυναίκα πρωταγωνίστρια] Σύμφωνα με νέες φήμες, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Battlefield θα έχει μια γυναίκα.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι τα γεγονότα του θα διαδραματίζονται στη Νότια Αμερική και οι καιρικές συνθήκες (όπως οι καταιγίδες και οι ανεμοστρόβιλοι) θα παίζουν σημαντικό ρόλο, αφού λέγεται ότι θα επηρεάζουν τις μάχες. Οι φήμες αυτές προέρχονται από έναν YouTuber με το ψευδώνυμο IceManAuz, ο οποίος δηλώνει ότι έλαβε τις πληροφορίες από ανώνυμο πληροφοριοδότη που βρίσκεται κοντά στην ομάδα ανάπτυξης του νέου Battlefield. Στη δημοσιότητα δόθηκαν επίσης τρεις φωτογραφίες που φημολογείται ότι προέρχονται από πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Μπορείτε να τις βρείτε στην gallery του άρθρου. Μένει να δούμε αν οι παραπάνω φήμες ισχύουν.

[UPDATE 4: 30/4/16 - Αποκάλυψη στις 6 Μαϊου] Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στις 6 Μαϊου και ώρα Ελλάδας 23:00 θα παρουσιάσει και επίσημα το νέο Battlefield!

Η παρουσίαση θα γίνει μέσω ενός πάνελ στο οποίο τις ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες από developers, όπως ο Creative Director Lars Gustavsson και ο Lead Producer Aleksander Grondal.

battlefield-5-world-premiere

[UPDATE 5: 1/5/16 - Ψεύτικη η φωτογραφία για το Battlefield 1944] Πριν από λίγα 24ωρα διέρρευσε στο internet μια φωτογραφία που δείχνει ένα άγνωστο μέχρι σήμερα "Battlefield 1944" και περίοδο κυκλοφορίας τον Μάρτιο του 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

Η Electronic Arts δήλωσε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ψεύτικη. Το παιχνίδι θυμίζουμε ότι θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Μαϊου στις 11 το βράδυ.

battlefield-1944-fake

Η πραγματική φωτογραφία αποτελεί προϊόν Photoshop καθώς αφορά μία οθόνη της Samsung.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα νέα σχετικά με το πολυαναμενόμενο νέο Battlefield, ή επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic για εκτενή συζήτηση.

[UPDATE 6: 6/5/16 - Ανακοίνωση σε λίγες ώρες] Το νέο Battlefield 5 θα ανακοινωθεί σε λίγες ώρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η EA Dice και μείνετε συντονισμένοι. Η EA Dice μιλάει αυτή την στιγμή ζωντανά στο YouTube για την ιστορία των Battlefield, ενώ αναμένεται να αποκαλύψει και το νεότερο μέλος της δημοφιλούς FPS σειράς στις 11 το βράδυ. Δείτε το live παρακάτω:

[UPDATE 7: 06/5/16 - Battlefield 1, ημερομηνία κυκλοφορίας, διαρροή artwork] Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του επόμενου Battlefield, έγινε διαρροή μιας σχετικής αφίσας που αναφέρει ως ονομασία του το “Battlefield 1”. Σύμφωνα με το poster, το Battlefield 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2016.

battlefield5-2
Το νέο Battlefield σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2016, πιθανόν στα μέσα Οκτωβρίου. 

Πιθανή ονομασία το Battlefield 1, κυκλοφορία τον Οκτώβριο. [UPDATE]

[LIVE UPDATE: 6/5/16] Η παρουσίαση του Battlefield ξεκίνησε. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Jose Sanchez, ο οποίος υποδέχεται τον Lars Gustavsson, Design Director του παιχνιδιού, ο οποίος αναλύει ορισμένα πράγματα για την σειρά.

23:11: Ο Patrick Sorderlund, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της EA, αποκάλυψε ότι το νέο Battlefield θα ονομάζεται Battlefield 1. Το πρώτο επίσημο τρέιλερ μας δείχνει μάχες με όπλα Α' Παγκοσμίου Πολέμου, τα πρώτα αεροπλάνα και τανκς, μέχρι και...άλογα.

23:16: Ακολουθεί συζήτηση με developers της EA. Η μάχη θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ακόμα και melee όπλα.

23:30: Τα levels θα περιλαμβάνουν Γαλλία, Ιταλικές Άλπεις και έρημο της Αραβίας. Οι classes στο multiplayer θα είναι Assault, Medic, Scout και Support, μαζί με δύο classes για οδηγούς τανκ και πιλότους. Θα υπάρξει public beta (δεν γνωρίζουμε ακόμη ημερομηνία) ενώ θα έχουμε customizations σε όπλα. Το multiplayer θα υποστηρίζει μέχρι 64 παίκτες.

Οχήματα: light tanks, heavy tanks, bomber planes, biplanes, boats, battleships και...άλογα, τα οποία δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα μπορούμε να τα καβαλήσουμε. Στον οπλισμό έχουμε από πιστόλια και rifles, μέχρι σπαθιά, ρόπαλα και φλοβοβόλα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Όσοι προπαραγγείλετε την Hellfighters Edition θα το λάβετε στις 18 Οκτωβρίου και όσοι είστε συνδρομητές στο EA Access στις 16 Οκτωβρίου.

23:42: Η παρουσίαση της EA ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε που μείνατε συντονισμένοι στο GameWorld.gr για την ενημέρωσή σας.

[UPDATE 8: 9/5/16 - Single-player campaign missions] Σύμφωνα με φήμη που προέρχεται από έναν χρήστη του Twitter με ψευδώνυμο txt231, το single-player campaign του Battlefield 1 θα αποτελείται από έξι story missions.

Αυτά θα είναι τα Friends in High Places, Nothing is Written, Through Mud and Blood, Avanti Savoia, The Runner και Epilogue. Ο txt231 είχε διαρρεύσει πρόσφατα και άλλα στοιχεία του Battlefield 1 που τελικά ανακοινώθηκαν επίσημα, οπότε δεν αποκλείεται να ισχύει η παραπάνω φήμη. Βέβαια, ο μικρός αριθμός των 6 αποστολών, δεν σημαίνει αυτόματα ότι η συνολική διάρκεια του campaign θα είναι μικρή.

[UPDATE 9: 13/5/16 - Microtransactions και map packs] Σύμφωνα με την οικονομική αναφορά της EA για το τέταρτο τρίμηνο του 2016, καθώς και για το οικονομικό έτος του 2017, θα υπάρξουν microtransactions στο Battlefield 1.

Ο Andrew Wilson, διευθύνον σύμβουλος της EA, δήλωσε ότι τα microtransactions αυτά δεν θα είναι pay-to-win, δεν θα παρέχουν δηλαδή πλεονεκτήματα σε όσους προβούν στην αγορά τους. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε ότι θα κυκλοφορήσουν και DLC map packs, τα οποία θα περιέχουν επιπλέον χάρτες και “μεγάλης κλίμακας περιεχόμενο” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

[UPDATE 10: 7/6/16 - Νέο teaser τρέιλερ και κατηγορίες όπλων] Η Dice ανακοίνωσε πως στο Battlefield 1 θα υπάρχουν έξι κατηγορίες primary όπλων για να διαλέξετε, τα Shotguns, SMGs, LMGs, ημιαυτόματα, side-arms και φυσικά Sniper Rifles. H κάθε κατηγορίας θα περιέχει πολλά διαφορετικά όπλα καθώς και μερικά από τα πρώτα Assault Rifles που είχαν κατασκευαστεί εκείνμη την εποχή. Tα όπλα θα μπορείτε να τα κάνετε customise με τρία διαφορετικά προκαθορισμένα loadouts αντί για attachments ενώ από ότι φαίνεται θα μπορείτε να βάζετε και skins. Εκτός από τα όπλα, στο Battlefield 1 φυσικά και θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε grenades και melee weapons.

Επίσης, η Dice έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ για το Battlefield το οποίο μπορείτε και να το δείτε εδώ.

[UPDATE 11: 13/6/16 - Νέο τρέιλερ από την Ε3 2016] Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της ΕΑ στην Ε3 2016, γίναν γνωστές νέες πληροφορίες σχετικά με το Battlefield 1. Συγκεκριμένα, θα δούμε multiplayer mode με μάχες 32v32. Στα οχήματα θα συμπεριλαμβάνονται αερόπλοια, οπλισμένα άρματα ή πολεμικά πλοία τα οποία θα σας δίνουν πλεονεκτήματα. Δείτε το παρακάτω τρέιλερ:

[UPDATE 12: 30/6/16 - Concept art] Το Battlefield 1 αλλάζει setting, αφού θα σας μεταφέρει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η αλλαγή αυτή αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσω των εντυπωσιακών εικόνων που προέρχονται από το concept art του παιχνιδιού. Δείτε μερικές από τις εικόνες στην gallery στο τέλος του άρθρου.

[UPDATE 13: 4/7/16 - Multiplayer modes, maps και campaign] Διέρρευσαν πληροφορίες για το single-player campaign του Battlefield 1, καθώς και για τα multiplayer modes και τα maps.

Αυτό τον καιρό διεξάγεται η closed alpha του Battlefield 1 στην οποία έχουν πρόσβαση αρκετά λίγοι παίκτες. Ένας από αυτούς δηλώνει ότι το νεότερο FPS της EA DICE θα περιλαμβάνει επτά multiplayer modes, μεταξύ των οποίων συναντάμε τόσο γνώριμα modes όπως τα Rush και Conquest, όσο και νέα όπως τα Possession και Breakthrough. Ταυτόχρονα, στα αρχεία του παιχνιδιού βρίσκουμε 10 multiplayer maps, τα οποία είναι τα εξής:

- MP_Amiens
- MP_Chateau
- MP_Desert
- MP_FaoFortress
- MP_Forest
- MP_Argonne
- MP_ItalianCoast
- MP_MountainFort
- MP_Scar
- MP_Suez


Όσον αφορά το single-player campaign, αυτό φέρεται να αποτελείται από έξι κεφάλαια, το καθένα από τα οποία περιλαμβάνει επιμέρους επεισόδια, πληροφορία την οποία σας είχαμε μεταφέρει και σε προηγούμενο update του παρόντος άρθρου. Εν τω μεταξύ, γίνεται επίσης λόγος για 37 διαφορετικά όπλα, ενώ στα στατιστικά του παιχνιδιού συναντάμε καταχωρήσεις που αφορούν τον αριθμό των αλόγων που σκοτώνετε ή τραυματίζετε.

[UPDATE 14: 11/7/16 - Battlefield 1 σε 1440p] Δείτε ένα ακόμη βίντεο από την alpha του Battlefield 1 και συγκεκριμένα τον χάρτη St. Quentin Scar, με βροχερά και συνάμα ατμοσφαιρικά τοπία.

Το βίντεο περιλαμβάνει γραφικά από το παιχνίδι σε 1440p αλλά όχι καθαρό gameplay. Ωστόσο, η νέα Frostbite δείχνει τις υψηλές επιδόσεις της.

[UPDATE 15: 9/8/2016 - Battlefield 1 Weapons Gameplay Series] Καθώς η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Battlefield 1 πλησιάζει, η EA έχει ξεκινήσει να ανεβάζει μια σειρά από gameplay βίντεο στην επίσημη σελίδα της στο YouTube. Το πρώτο από αυτά τα βίντεο ονομάζεται "Weapons" και πρόκειται για μια αποκάλυψη ορισμένων από των όπλων που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι. Κατά την διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται επίσης συντελεστές να μιλούν για την έρευνα που προηγήθηκε ώστε να αποτυπωθούν όσο το δυνατό πιο πιστά γίνεται, καθώς είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα διαδραματίζεται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δείτε το παρακάτω.

Κάθε όπλο στο παιχνίδι θα έχει την δικιά του "προσωπικότητα", με την έννοια ότι ο παίκτης θα έχει και διαφορετική εμπειρία σε κάθε όπλο που θα χρησιμοποιεί. Επιπλέον, σύμφωνα με τους developers, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε περισσότερες κοντινές και προσωπικές μαχές σε σχέση με προηγούμενα games της σειράς.

[UPDATE 16: 14/8/2016 - Battlefield 1 Vehicles Gameplay Series] Η EA Dice σε συνέχεια της διαφημιστικής της καμπάνιας “Gameplay Series” για το επερχόμενο Battlefield 1, έδωσε στην δημοσιότητα νέο gameplay video. Αυτή την φορά στο βίντεο φαίνονται ορισμένα από τα οχήματα που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όπως και στο προηγούμενο βίντεο, οι developers μιλούν για το πώς προσπάθησαν να κατασκευάσουν τα οχήματα όσο το δυνατόν πιο πιστά στο κλίμα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, της χρονικής δηλαδή περιόδου που θα τοποθετείται το Battlefield 1.

[UPDATE 17: 16/8/16 - Elite Classes] Το Battlefield 1 θα περιέχει για πρώτη φορά Elite Classes.

Όπως ανακοίνωσε η EA DICE, το νεότερο μέρος της δημοφιλούς FPS σειράς θα περιλαμβάνει τρία Elite Classes, τα οποία θα λειτουργούν όπως περίπου τα Hero units του Star Wars Battlefront. Ο Flame Trooper θα φοράει μια ανθεκτική ενάντια στην φωτιά στολή και θα κραδαίνει ένα φλογοβόλο, ενώ η gas mask που φοράει του μειώνει το οπτικό πεδίο. Ο Sentry από την άλλη, χρησιμοποιεί ένα water-cooled machine gun και μπορεί να δέχεται αλλά και να επιφέρει μεγάλο damage.

Τέλος, ο Tank Hunter διαθέτει το 1918 Tankgewehr rifle, το οποίο μπορεί να κάνει ζημιά σε καίρια σημεία των τανκ και άλλων θωρακισμένων οχημάτων, ενώ είναι αρκετά ισχυρός και ενάντια σε πεζούς. Ταυτόχρονα με την αποκάλυψη των τριών Elite Classes, η EA DICE έδωσε στη δημοσιότητα και το Gamescom τρέιλερ του Battlefield 1, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

[UPDATE 18: 21/9/16 - Χάρτες και modes] Η EA ανακοίνωσε τους χάρτες και τα modes που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Battlefield 1. Τα ονόματα των χαρτών είναι τα εξής:
- Ballroom Blitz
- Argonne Forest
- FAO Fortress
- Suez
- The St. Quentin Scar
- Sinai Desert
- Amiens
- Monte Grappa
- Empire's Edge
- Giant's Shadow (Δωρεάν τον Δεκέμβριο)

Τα modes που θα περιλαμβάνονται είναι τα εξής:
- Conquest
- Domination
- Operations
- Rush
- War Pigeons
- Team Deathmatch

Το War Pigeons είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου η μεταφορά μηνυμάτων γινόταν με ταχυδρομικά περιστέρια και σκύλους. Στο συγκεκριμένο mode οι δύο αντίπαλες ομάδες προσπαθούν να πιάσουν το περιστέρι και να το μεταφέρουν σε ασφαλή τοποθεσία. Όταν φτάσουν σε αυτή την τοποθεσία το περιστέρι απελευθερώνεται και η ομάδα που το κατορθώνει μπορεί να καλέσει χτύπημα κατά της άλλης.

Το Rush mode βασίζεται επίσης στις επικοινωνίες, αλλά αυτή την φορά στην επικοινωνία μέσω τηλεγραφημάτων. Η ομάδα που επιτίθεται θα πρέπει να βρει και να καταστρέψει τα γραμματοκιβώτια της αμυνόμενης ομάδας με εκρηκτικά. Για κάθε γραμματοκιβώτιο που καταστρέφεται, η αμυνόμενη ομάδα θα χάνει και έναν τομέα στον χάρτη μέχρι να τους χάσει όλους και να λήξει το παιχνίδι. Αν από την άλλη τελειώσει ο χρόνος και έχει μέινει έστω κι ένα γραμματοκιβώτιο όρθιο ή οι επιτιθέμενοι ξεμέινουν από ενισχύσεις, τότε η αμυνόμενη ομάδα κερδίζει.

Το Operations mode περιλαμβάνει μάχες σε πολλαπλούς χάρτες που βασίζονται σε πραγματικές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για αυθεντικές αναπαραστάσεις ιστορικών μαχών από τις πρώτες γραμμές του πολέμου. Ως επιτιθέμενοι θα ακούτε το σφύριγμα που παραπέμπει στην έναρξη της επίθεσης, ενώ ως αμυνόμενοι θα ακούτε τους συναγερμούς των αναχωμάτων. Τέλος, το Domination είναι ένα μικρότερης κλίμακας Conquest (το βασικό mode της σειράς) και στηρίζεται κυρίως σε μάχες ανάμεσα σε πεζικό στρατό.

[UPDATE 19: 27/9/16 - Single-player campaign trailer] Η Electronic Arts έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του Battlefield 1, μέσα από το οποίο αυτή την φορά μπορείτε να πάρετε μια γεύση του single-player campaign. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Battlefield 1 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 20: 29/9/16 - Πέντε ιστορίες το campaign] Η EA DICE ανακοίνωσε ότι το Battlefield 1 θα έχει πέντε διαφορετικές ιστορίες στο campaign του. Δείτε τις παρακάτω.

Friends in High Places
Οι δυνάμεις των συμμάχων χάνουν τον πόλεμο στις αερομαχίες. Η Βρετανία δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους Βρετανούς άσους και ο μέσος όρος επιβίωσης ενός πιλότου είναι 17 ημέρες. Θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με αυτές τις εις βάρος σας πιθανότητες και να καθαρίσετε τους αιθέρες δίνοντας την μάχη σας στο δυτικό μέτωπο. Αερομαχίες γεμάτες ένταση, αναπάντεχες προσεγγίσεις του εχθρού και μία ιστορία φιλίας σας περιμένουν μεταξύ άλλων.

Nothing is written
Στις ερήμους της Μέσης Ανατολής, οι Αραβικές φυλές επαναστατούν στην καταπίεση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Το πυροβολικό της αυτοκρατορίας πλησιάζει τις δυνάμεις των επαναστατών και βάλει κατά ρυπάς. Ως βεδουίνος πολεμιστής θα πρέπει να συνεργαστείτε με τον θρυλικό Λόρενς της Αραβίας και να βρείτε τρόπο να σπάσετε την άμυνα του τεχνολογικά ανώτερου εχθρού, καταστρέφοντας τα βαριά πυρά του.

Through mud and blood
To φθινόπωρο του 1918, οι Βρετανικές δυνάμεις προετοιμάζονταi για μια μαζική επίθεση στην πόλη Cambrai της Γαλλίας. Με την υποστήριξη που υπάρχει μέσω των τανκς, το στρατηγείο των συμμάχων πιστεύει ότι πρέπει να πιέσει. Το Mark V τανκ έχει το αρνητικό του ότι δεν είναι αξιόπιστο. Μπείτε στο πλήρωμα ενός δυσλειτουργικού τανκ και δώστε την μάχη σας στην πλάτη της γραμμής του εχθρού, καθώς θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους συμπολεμιστές σας.

Avanti Savoia
Η Ιταλία και η Αυστροουγγαρία βρίσκονται στις Άλπεις. Γύρω από τα χιονισμένα βουνά των Άλπεων καμία από τις δύο δυνάμεις δεν μπορεί να απωθήσει τον εχθρό. Εν τω μεταξύ, ο Ιταλός ορειβάτης Arditi προετοιμάζει μια ανορθόδοξη επίθεση. Πάρτε το armor σας και σκαρφαλώστε στα βουνά, καθώς οι Ιταλικές και Αυστριακές δυνάμεις συγκρούονται σε ένα στρατηγικό οχυρό.

The Runner
Η Βρετανική αυτοκρατορία ανοίγει ένα νέο μέτωπο στον πόλεμο με μία ναυτική εισβολή στην Οθωμανική αυτοκρατορία. Τα πλοία που έχουν συγκεντρωθεί στην Καλλίπολη έχουν πάνω από μισό εκατομμύριο άνδρες. Ως ο Anzac θα γίνετε μάρτυρες καυτών βομβαρδισμών και προσθαλάσσωσης του εχθρού, καθώς και κρυφές επελάσεις στην πρώτη γραμμή.

Το ότι θα έχουμε πέντε διαφορετικά σενάρια είναι σίγουρα θετικό ως προς την ποικιλία του campaign.

[UPDATE 21: 22/10/16 - To launch τρέιλερ] To Βattlefield 1 έχει κυκλοφορήσει και επίσημα και η EA Dice ετοίμασε ένα launch τρέιλερ. Απολαύστε το εδώ.

[UPDATE 22: 9/4/17 - Μηνιαία updates] Μέσω ενός νέου blog post, η DICE ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής θα διαθέτει νέα updates για το Battlefield 1 σε μηνιαία βάση. Τα updates αυτά θα αφορούν το balancing στο multiplayer, ενώ θα υπάρξουν βελτιώσεις και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς του παιχνιδιού.

Το επόμενο μεγάλο update με τίτλο Spring Update θα προσθέσει τα Platoons, τα γνωστά clans δηλαδή που έχουμε ήδη γνωρίσει σε προηγούμενα games. Μέσα στον Μάιο αναμένονται επίσης βελτιώσεις στα matches και ειδικά στα Operations, ενώ θα ξεκινήσει η και υπηρεσία ενοικίασης servers.

[UPDATE: 8/5/17 - Αποκαλύφθηκε νέος χάρτης] Η εταιρεία ανάπτυξης του Battlefield 1, η DICE, αποκάλυψε ένα νέο χάρτη για το multiplayer και είπε λίγα πράγματα για τις μελλοντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Ο νέος χάρτης λέγεται Prise de Tahure και τοποθετείται το φθινόπωρο μετά την Nivelle Offensive. 

Η DICE δήλωσε: "Στον Prise de Tahure, τα γαλλικά στρατεύματα προσπαθούν να αμυνθούν απελπισμένα τα επαναληφθέντα ύψώματα της περιοχής Butte-de-Tahure. Τα χαρακώματα της πρώτης γραμμής διασχίζουν πολλά χωριά που αντιμετωπίζουν την καταστροφή από τις συνεχείς αψιμαχίες μεταξύ των Γερμανών και των Γάλλων στρατιωτών. Είναι ένας πόλεμος αντοχής. Η προσαρμοστικότητα και η τακτική είναι τα μέσα που χρειάζεστε για να νικήσετε τους αντιπάλους σας".

Ο Prise de Tahure θα έρθει στο Community Test Environment (CTE) πολύ σύντομα. Από την άλλη, ο χάρτης Nivelle Nights που ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο για τους κάτοχους του Battlefield 1 Premium Pass. 

Η DICE είπε για αυτόν: "Αυτός ο νυχτερινός χάρτης τοποθετείται στα λασπώδη πεδία μάχης γύρω από τις περιοχές Malmaison και Soupir. Θα χρειαστεί να αντισταθείτε με κάθε μέσο, ενώ ο αντίπαλός σας θα πολεμήσει για κάθε εκατοστό κερδισμένου εδάφους". 

Το νέο patch του Μαϊου έρχεται σύντομα και θα κάνει τους λάτρεις των Operations πολύ χαρούμενους, δήλωσε η DICE. Αναμένονται playlists για το συγκεκριμένο mode και ευκολότερη πρόσβαση για να μπείτε στη μάχη πιο γρήγορα.

Διαβάστε το review του Battlefield 1 από τον Παντελή Δασκαλέλο. Συζητήστε για το νεότερο μέλος της σειράς σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Badlorg (Level 25) 28/10/2014 14:33
Ε καλά μέχρι τότε...Θα ήμαστε γέροι :P
#2 +3 chrisrolley (Level 12) 28/10/2014 14:48
Προσπαθει να προλαβενει το CoD σιγα σιγα απο οτι καταλαβα και θα χαλασει και την ποιοτητα του BF τωρα :/
#3 +1 NoGood! (Level 24) 28/10/2014 17:53
Καληνύχτα.Μέχρι τότε θα έχουμε λιώσει..... :zzz :zzz
#4 +3 geololj (Level 28) 28/10/2014 18:30
Με το τσουβάλι τα Battlefield! Προσωπικά θέλω να δω ένα Bad Company 3 σύντομα.
#5 +1 cyclopes (Level 15) 26/11/2014 15:34
Quoting geololj:
Με το τσουβάλι τα Battlefield! Προσωπικά θέλω να δω ένα Bad Company 3 σύντομα.



Απο το στόμα σου και στης DICE (EA ) τα ΑΥΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !
#6 +1 SnakeEater (Level 17) 10/02/2015 22:30
και το milking συνεχιζεται,,,ε τσι κ βγει ομως to hardline με δεκαδες προβληματα παλι θα κλαψουριζει το μισο ιντερνετ...αλλα ετσι ειναι τα πραγματα προβατα κατανλωτες λυκοι εκδοτες
#7 +1 Efane (Level 24) 11/02/2015 12:33
καλύτερα για εμάς που θα αργήσει τόσο πολύ! Με τόσα αξιόλογα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει φέτος, η αναμένεται να κυκλοφορήσουν, ο τραπεζικός λογαριασμός θα βρεί πάτο :sad: :sad:
#8 +1 D3V0M4N (Level 5) 11/02/2015 22:50
Καλά το ξέραμε εδώ και καιρό, οι άνθρωποι δεν πατάνε... δε δεν υπάρχει προκοπή με αυτούς τους ανθρώπους.
#9 +1 MariosK. (Level 11) 13/02/2015 14:38
Μέχρι τότε έχουμε καιρό...
#10 +1 pro-patzis (Level 20) 16/02/2015 11:39
καθε χρονο κ νεαο bf???σαν το cod θα καταντησει...ητ αν λατρεια αλλα θα καταφερουν να το χαλασουν τοσο συχνα που το βγαζουν..
#11 +1 Adam_Pap (Level 18) 11/03/2015 13:27
Θα συμφωνησω με τον geololj ,ενα bad company 3 το θελουμε αρκετοι πιστευω που ειμαστε fan της σειρας!Μας το χρωστανε πιστευω! 8)
#12 +1 BoBKiD (Level 15) 14/12/2015 15:09
Έλεος...
Από BF2 σε BF3 έκαναν σχεδόν 10 χρόνια και τώρα κάθε χρόνο σχεδόν έχουμε νέο BF...
#13 +3 Salina (Level 18) 14/12/2015 16:29
Ποσο καλυτερο μπορει να ειναι το BF 5? ηδη το 4 αγγιζει την τελειοτητα!
#14 +1 tonyler (Level 23) 14/12/2015 16:36
Quoting Salina:
Ποσο καλυτερο μπορει να ειναι το BF 5? ηδη το 4 αγγιζει την τελειοτητα!

Ξεχειλίζει από τελειότητα..... .. -_-
#15 +1 NICKGENERALGR (Level 10) 14/12/2015 21:20
μεχρι τοτε αντε γεια 8)
#16 +1 Marston (Level 12) 16/12/2015 14:48
Καλά πάλι Battlefield? Ok έβγαλε ένα φέτος θέλει κιάλο του χρόνου?...
#17 +1 Salina (Level 18) 16/12/2015 14:59
Quoting tonyler:
Quoting Salina:
Ποσο καλυτερο μπορει να ειναι το BF 5? ηδη το 4 αγγιζει την τελειοτητα!

Ξεχειλίζει από τελειότητα....... -_-

Αυτα ειναι γουστα :P
#18 +1 George Shady (Level 7) 01/03/2016 09:04
Κάτι ακούστηκε ότι η ιστορία θα διαδραματίζεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μυρίζομαι παιχνιδάρα...
#19 +1 Spacecruiser (Level 2) 18/04/2016 17:36
Εν έτη 2016 εγώ ακόμα παίζω Battlefield Bad Company 2. Πείτε με cheapy. Ενώ έχω PC που τρέχει BF4 προτιμώ να ασχοληθώ με το BBC2. Πιστεύω ότι η σειρά Bad Company ήταν ότι καλύτερο έχει βγάλει η ΕΑ. Έχει πολύ ενδιαφέρον plot, χαρακτήρες με προσωπικότητα και για την εποχή τους πολύ καλά γραφικά. Ευχαριστιέμαι πιο πολύ μια μάχη Conquest στην Arica Harbor παρά μια μάχη Conquest στην Golmud Railway. Πιστεύω ότι το Battlefield έχει χάσει την ουσία του. Πιστεύω ότι ένα ΚΑΛΟ (υπάρχει περίπτωση να βγάλουν BBC3 και να χαλάσουν όλη την Bad Company σειρά) Bad company 3 θα πουλήσει πολύ. Τέλος πιστεύω ότι τα Battlefield Bad Company 1-2 είναι από τοις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
#20 +1 Efane (Level 24) 18/04/2016 20:14
Το τέταρτο μέρος ηταν κάτι το διαφορετικό και μου άρεσε παρα πολύ. Τωρα θα ήθελα να δω ξανά κάτι που να μοιάζει στα προηγούμενα battlefield.
Δεν με χαλάει καθόλου η ιδέα μιας ηρωιδας. Αρκεί να είναι καλοφτιαγμένη ;-) :P 8)
#21 +1 ashbringer (Level 25) 19/04/2016 07:39
Θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένο και θα πρέπει επιτέλους να ακούσουν τις ιδέες και τα σχόλια των users ετσι ώστε να βελτιώσουν το Battlefield σε όλους τους τομείς και να προσφέρουν και νέο υλικό,καινοτομί ες κλπ.
#22 +1 supermario644ever (Level 20) 19/04/2016 18:49
Φήμες...Καλές.. .Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει 8)
#23 +1 Blood Prince (Level 30) 21/04/2016 01:16
Αρκετά ενδιαφέρουσα η είδηση ειδικότερα το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν τις μάχες το βρίσκω αρκετά σημαντικό.Αναμέ νεται να είναι καλό παιχνίδι.
#24 +1 Miatakias (Level 16) 01/05/2016 20:18
ευτηχως για εμενα που ειναι ψευτικη , μου αρεσουν τα παιχνιδια δευτερου παγκοσμιου αλλα το BF το θελω σε τωρινη εποχη με πολλα gadget οχηματα , τροποποιησεις σε οπλα , ποικηλια περιβαλλοντος κτλ τα παιχνιδια δευτερου παγκοσμιου ειναι πολυ συγκεκριμενου και περιορισμενου θεματος και θα με χαλαγε σε bF πολυ περισσοτερο αν ηταν πρωτου παγκοσμιου..
#25 +1 drakul (Level 16) 03/05/2016 00:07
οπως αναφερθηκε οντως θα ειναι με τον 1 παγκοσμιο πολεμο.να δουμε και κατι καινουριο.
#26 +1 SnakeEater (Level 17) 06/05/2016 14:24
οτι και να ανακοινωσουν σιγουρα θα ναι πιο ενδιαφέρον απ το νεο COD...
#27 +1 eye.gr.fr (Level 1) 06/05/2016 18:10
Καληνυχτα μεχρι τοτε 8α εχουμε γερασει :-)
#28 +1 tonis1925 (Level 17) 06/05/2016 23:32
Απλά διαμάντι, πιστό αντίγραφο παγκοσμίου πολέμου πιστεύω να είναι γιατί στον σύγχρονο μας έδειξε τα δόντια της η ΕΑ.RIP COD!!!
#29 +1 tonyler (Level 23) 06/05/2016 23:33
Ψόφος στο COD!!! :D
Καιρός να σταματήσει αυτή η κοροιδία!
#30 +1 nikos-pc (Level 11) 06/05/2016 23:44
Το καλό είναι είναι ότι θα έιναι το καλύτερο παιχνίδι με θέμα τον 1ο παγκόσμιο. Το κακό είναι ότι θα έχει θέμα τον 1ο παγκόσμιο (booooooooring :zzz )
#31 +1 PostMort3m (Level 10) 07/05/2016 00:10
Περίμενα πως και πως να βγει Battlefield 5 και διαβάζω ότι θα εξελίσσεται στον ...1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έλεος ρε EA. Ναι οκ κατι καινούργιο, μπλα, μπλα, μπλα. Τέσπα..Απογοήτε υση και έπαιζα φανατικά από το bad company μέχρι το BF3 (έπαιξα και τα αίσχη το 4 και το hardline) δεν θέλω να είμαι απόλυτη ούτε προκατελειμένη, ο τελικός κριτής θα είναι η beta αλλά η ιδέα του πρώτου παγκοσμίου πολέμου δεν με ψήνει. Ήθελα μια αξιοπρεπή συνέχεια του BF3 ή έστω του Bad Company 2 και πιστεύω και οι περισσότεροι βετεράνοι του Battlefield.
#32 +3 Lordwinter (Level 28) 07/05/2016 00:55
Quoting PostMort3m:
Περίμενα πως και πως να βγει Battlefield 5 και διαβάζω ότι θα εξελίσσεται στον ...1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Έλεος ρε EA. Ναι οκ κατι καινούργιο, μπλα, μπλα, μπλα. Τέσπα..Απογοήτευση και έπαιζα φανατικά από το bad company μέχρι το BF3 (έπαιξα και τα αίσχη το 4 και το hardline) δεν θέλω να είμαι απόλυτη ούτε προκατελειμένη, ο τελικός κριτής θα είναι η beta αλλά η ιδέα του πρώτου παγκοσμίου πολέμου δεν με ψήνει. Ήθελα μια αξιοπρεπή συνέχεια του BF3 ή έστω του Bad Company 2 και πιστεύω και οι περισσότεροι βετεράνοι του Battlefield.

Γιατί σε χάλασε τόσο πολύ Ζωή το setting; Εντάξει εγώ δεν είμαι κάνας βετεράνος της σειράς και η αλλαγή αυτή μου φαίνεται ενδιαφέρουσα στα αυτιά μου.
#33 +1 Miatakias (Level 16) 07/05/2016 01:35
κι εμενα παιδια με χαλασε η θεματολογια του, προτημουσα τωρινη εποχη οπως τα προηγουμενα , απο την αλλη αυτο με τα αλογα και τα meele attack φενονται ανδιαφερον , ας δουμε κανενα gameplay video πρωτα να δουμε πως δουλευουν στο online multi και βλεπουμε..
#34 +2 Achenar (Level 9) 07/05/2016 08:43
Ενδιαφέρον θεματολογία επέλεξε η EA. Όμως να φτιάξεις, WW1 fps που να είναι διασκεδαστικό και balanced, έχει αρκετούς κινδύνους. Ειδικά εαν θέλεις να φτιάξεις (σχετικά) ρεαλιστικό fps. Ο μεγαλήτερος κίνδυνος, αντίθετα με ότι άκουσα στο video, είναι το προαναφερθέν απο τους developers και αναπόφευκτο r/p/s (=Rock/Paper/Sc issors) logic, κάτι που δυστηχώς όλα τα WW1 games που βασίζονται στην ιστορική πραγματικότητα, λόγω θεματολογίας, είναι εξαιρετικά επιρρεπή. Εν ολίγοις, αν η ομάδα σου έχει τον σωστό (μερικές φορές κατα τύχη, όσο παράξενο και ακούγεται) εξοπλισμό/οχήμα τα/κτλ έχει και ο αντίπαλος δεν έχει τον κατάληλο άντι-εξοπλισμό/ άντι-όχημα αυτόματα νικάς. Τελικά καταλήγει περισσότερο (ρώσικη) ρουλέτα το παιχνίδι παρά fps.

Για να μήν παρεξηγηθώ, δεν προδικάζω το παιχνίδι της EA, αντιθέτως θα ήταν πολύ ενδιαφέρων να πετύχει καθώς ο WW1 είναι απο τις αγαπημένες θεματολογίες μου και υπάρχουν πολύ λίγα παιχνίδια ανεξαρτήτως είδους που ασχολούνται, πόσο μάλον που να είναι και πετυχημένα. Σίγουρα εγώ δεν ξέρω κανέναν ΑΑΑ τίτλο, ειδικά fps τίτλο.

Οπότε τους εύχομαι να το έχουν κάνει σωστά. Απλά προσοχή λέω στην ΕΑ, προσοχή να είναι καλό :)
#35 +4 ashbringer (Level 25) 07/05/2016 10:16
Πιστεύω ότι έκανε πολύ καλή κίνηση η ΕΑ και γύρισε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο τη στιγμή που είδε ότι το COD προχωράει στο διάστημα.Με στόχο πάντα τις πωλήσεις πιστεύω ότι θα χτυπήσει τον αντίπαλο γερά και αν το προσέξει όπως πρέπει και δώσει στον κόσμο ένα ποιοτικό προιόν θα ξεφύγει πολύ μπροστά και θα κερδίσει και το κοινό που πιθανότατα έχασε με τις τελευταίες κυκλοφορίες της.
#36 +3 Zaratoth (Level 28) 07/05/2016 12:53
Μπόμπα φαίνεται. Ελπίζω να έχει καλό single player.
#37 +3 costasP (Level 11) 07/05/2016 13:53
βλέπω το cod να το δίνουν δώρο γιατί από πωλήσεις το κόβω να πέφτει λίγο έξω . αυτό είναι που θέλουμε από ένα shooter war game
#38 +2 Efane (Level 24) 07/05/2016 16:21
Ότι καλύτερο απο αυτό που περίμενα. Δώστε παγκόσμιο και ξερό ψωμί
#39 +1 SnakeEater (Level 17) 08/05/2016 01:00
αξίζει ένα μπραβο που ξεφυγανε απο τη πεπατημενη των action shooter και προσφερουν περιβαλλον παγκοσμιου πολεμου. Ανεξαρτητα αμα θα ειναι καλο ειτε εμπορικα/τεχνικ α ειτε εκτιμηθει απο τους καταναλωτες, δειχνει οτι η εταιρεια επελεξε ν δοκιμασει κατι καινουργιο(soun ds strange huh?).Συνεπως περιμενουμε για περισσοτερες πληροφοριες.(ca mpaign etc)
#40 +1 kirgas (Level 9) 08/05/2016 09:17
Μου αρέσει πάρα πολύ που η ΕΑ αποφάσισε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να ασχοληθεί με τον ΑΠΠ γιατί εμένα προσωπικά με έχει απωθήσει η ιδέα του CoD για μάχη στο διάστημα, χωρίς να αποκλείω ότι αν αποδειχθεί καλό θα το αγοράσω, απλά μου θυμίζει τα πρώτα παιχνίδια της κατηγορίας που ήταν διαμάντια. Οπότε πιστεύω πως αποτελεί μια σίγουρη αγορά για φέτος. Απλά θέλει προσοχή από την εταιρεία γιατί ο ΑΠΠ ήταν αρκετά στατικός πόλεμος με ανταλλαγές πυρών από τα χαρακώματα κάτι όχι και τόσο συναρπαστικό για video game. Ελπίζω να έχει σωστή θεματολογία και ιστορική βάση αλλά και δράση!
#41 +1 Blood King (Level 25) 09/05/2016 20:28
Το οπτικοακουστικό υλικό μέχρι στιγμής είναι εκπληκτικό, γουστάρω χρονολογία Α' Παγκοσμίου Πολέμου και μετράω τις ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του.
#42 +1 BoBKiD (Level 15) 10/05/2016 08:07
Η ύπαρξη των 6 story missions είχε ανακοινωθεί και στην συνέντευξη που ακολούθησε την παρουσίαση του παιχνιδιού. Μάλιστα είχαν διευκρινίσει ότι πρόκειται για τις ιστορίες 6 διαφορετικών ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους μέσω του campaign.
#43 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 12/05/2016 03:33
Σωστή κίνηση, καθώς έχουν κορεστεί εδώ και χρόνια τα fps με θεματολογία από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τα αντίστοιχα στο διάστημα αρχίζουν να γίνονται συνήθεια, ενώ όσον αφορά τον Α' Παγκόσμιο έχουμε δει ελάχιστους τίτλους συγκριτικά.
#44 +2 tonyler (Level 23) 13/05/2016 22:58
Θα περιέχει micro transactions
Ετχαρισουμε για την είδηση.Δεν περίμεναμε κατι τέτοιο από παιχνίδι της ΕΑ.
#45 +1 Blood Prince (Level 30) 13/05/2016 23:10
Εγώ πάντως θα ήθελα να πω πως το σενάριο δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα καθώς έχω ασχοληθεί αρκετές φορές με παιχνίδια με θέμα τον παγκόσμιο πόλεμο,τόσο στα call of duty 2,waw,όσο και με το medal of honor:pacific assault.Οπότε το παιχνίδι με το οποίο σκοπεύω να ασχοληθώ μελλοντικά είναι το Battlefield:Har dline καθώς δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι με παρόμοιο σενάριο.
#46 +1 BoBKiD (Level 15) 14/05/2016 01:24
Η συλλεκτική έκδοση! ΜΟΝΟ 180 λίρες Αγγλίας!

#47 +1 NICKGENERALGR (Level 10) 18/05/2016 21:10
παρολο που θα αργισει θα ειναι ενδιαγερον
#48 +1 TerminaTorr (Level 6) 07/06/2016 12:26
Πολυ εντυπωσιακο δεν ειμαι τρελος φαν των battlefield αλλα πιστευω οτι εχει κατι να δείξει!!
#49 +1 supermario644ever (Level 20) 07/06/2016 18:48
Το teaser με τα όπλα με ενθουσίασε
#50 +1 δημπαν (Level 6) 12/06/2016 14:25
Ανυπομονώ :0 παιζεί να είναι το καλύτερο battlefield της σειράς
#51 +1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 13/06/2016 00:45
Βλέποντας τις εικόνες από αυτό το trailer, δεν είναι να απορεί κανείς που το παιχνίδι έχει αποσπάσει τόσο θετικά σχόλια, μήνες πριν από την κυκλοφορία του.
#52 +1 drakul (Level 16) 13/06/2016 13:43
αν και ειμαι τρομακτικα fan του gears of war(ηδη το εχω προπαραγγειλει) πιστευω οτι το battlefield για φετος θα ειναι μακραν το καλυτερο παιχνιδι.ειναι απιστευτα τελειο.
#53 +1 vasilis224 (Level 3) 14/06/2016 14:47
παιχνιδάρα!!! περιμενω να το λιωσω
#54 +2 Scorcher (Level 21) 19/06/2016 21:52
Από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, η EA έκανε κίνηση ρουά ματ με την επιστροφή στο παρελθόν και τον Α Παγκόσμιο.
#55 +1 koskinas18 (Level 17) 20/06/2016 21:01
Νομίζω ότι θα είναι το πρώτο battlefield που θα ασχοληθώ :-) ... χωρίς βέβαια ρίχνω τα άλλα
#56 panlmn (Level 1) 30/06/2016 15:56
Κάτι λέγανε για Α' Παγκόσμιο....BF fanboy.
#57 +1 jimerebus (Level 18) 04/07/2016 18:19
Τρομερό hype... Μία σίγουρη αγορά...
#58 rpgakias (Level 4) 04/07/2016 22:45
απλα τελειοοο!!!!!!!
#59 Blood Prince (Level 30) 05/07/2016 02:15
Μιλάμε είδα το gameplay στο τελευταίο βίντεο της είδησης και ήταν φοβερό.
#60 Macklis (Level 5) 05/07/2016 15:02
Πολυ Hype για αυτο το BF μακαρι να το αξιζει
#61 Blood Prince (Level 30) 11/07/2016 20:30
Αρκετά ενδιαφέρον και το νέο βίντεο..κάθε βίντεο που βγαίνει το βλέπω με ανυπομονησία..φ αίνεται πως θα είναι ίσως το πιο ενδιαφέρον Battlefield (καθώς και gameplay που έχω δει απο Battlefield 3 δεν με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα),αλλά δυστυχώς θα έχει campaign μικρής διάρκειας το πιθανότερο με βάση φήμες που έχω διαβάσει.Για μένα το single-player campaign είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι.Το multiplayer με αφήνει αδιάφορο εκτός αν πρόκειται για κανένα Fifa ή Sport game γενικότερα.
#62 Skateboarder (Level 7) 22/07/2016 00:00
Όλα τα λεφτά είναι τα γραφικά του θέλω να παίξω στο multiplayer να τα κάνω μπάχαλο.
#63 ashbringer (Level 25) 17/08/2016 08:21
Το Battlefield δείχνει πιο τέλειο απο ποτέ και δύσκολα θα συναντήσει αντίπαλο για τα επόμενα χρόνια.Άλλαξαν νοοτροπία και απο ότι φαίνεται στα gameplay videos θα δώσουν το καλύτερο fps για την gaming κοινότητα.
#64 +1 nikos-pc (Level 11) 29/09/2016 22:33
6 διαφορετικές αποστολές δεν είναι Campaign. Αυτό λέγεται SIngleplayer Scenarios. Για να μην πω ένα Showcase των χαρτών του Multiplayer. Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά για ακόμη μια φορά το Single Player του Battlefield θα είναι παντελώς αδιάφορο, χαρά στο κουράγιο αυτών που θα το τερματίσουν.
#65 Blood Prince (Level 30) 29/09/2016 23:31
Quote:
Το ότι θα έχουμε πέντε διαφορετικά σενάρια είναι σίγουρα θετικό ως προς την ποικιλία του campaign.
Τα 5 διαφορετικά σενάρια είναι σίγουρα κάτι το θετικό,αλλά θα θέλαμε να μάθουμε και για την διάρκεια του campaign για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Επίσης το φαινόμενο με τα bugs δεν μου αρέσει.Συγκεκρι μένα στο Battlefield Hardline υπήρχαν τόσα bugs όσα δεν υπήρχαν στα Call of Duty και απ'ότι έχω διαβάσει υπάρχει πιθανότητα να μην λείψουν ούτε στο Battlefield 1.
#66 ashbringer (Level 25) 30/09/2016 10:08
Κάθε νέα είδηση το ανεβάζει όλο και περισσότερο.Ανυ πομονώ να ασχοληθώ και με το campaign το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
#67 Professor_Severus_Snape (Level 28) 03/10/2016 00:50
Το ζητούμενο βεβαίως θα είναι να μην κρατάει 1.5 ώρα η κάθε ιστορία στο campaign. Ωστόσο δεν παύει να είναι ενδιαφέρουσα αυτή η προσέγγιση.
Notification