Final Fantasy Explorers

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
6
Final Fantasy Explorers

Final Fantasy Explorers

Έρχεται στην Ευρώπη το 2016. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/14] Σύμφωνα με το τελευταίο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Jump, ένας νέος τίτλος που θα βασίζεται στο σύμπαν των Final Fantasy βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Square Enix.

Όπως φαίνεται, η εταιρεία ανάπτυξης με έδρα το Τόκυο της Ιαπωνίας ετοιμάζει φουλ επίθεση μέσω των Final Fantasy, αφού μετά την κυκλοφορία του Final Fantasy Type-0 στη δυτική αγορά, αλλά και τις φήμες περί διάθεσης της συλλογής Final Fantasy XIII, σειρά παίρνει το 3DS που θα υποδεχτεί ένα spinoff game βασισμένο στον κόσμο της επιτυχημένης RPG σειράς.

Το Final Fantasy Explorers θα είναι ένα Action RPG στο οποίο θα κυνηγάτε Summons μόνος σας ή σε multiplayer περιβάλλον τεσσάρων παικτών. Θα χρησιμοποιηθεί το κλασικό class system με τα jobs από τα προηγούμενα Final Fantasy, με τα διαθέσιμα jobs να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων White/Black Mages, Knights και Monks. Σκοπός σας θα είναι να εξερευνήσετε τον κόσμο γύρω σας και να εξουδετερώσετε τους εχθρούς που θα βρίσκετε μπροστά σας ώστε να συλλέξετε crystals.

[UPDATE 4/8/15] Η Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Final Fantasy Explorers, ενός νέου Action RPG που θα κυκλοφορήσει το 2016 αποκλειστικά στο 3DS.

Το νέο spin-off της σειράς έχει αρκετές ομοιότητες με το Final Fantasy Crystal Chronicles που είχε κυκλοφορήσει το 2004 στο Nintendo Gamecube, αλλά και με την σειρά Monster Hunter της Capcom.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες το Final Fantasy Explorers διακρίνεται για τον έντονο co-op χαρακτήρα του, αφού θα μπορείτε να αναλάβετε τα διάφορα quests παρέα με τους φίλους. Συγκεκριμένα υποστηρίζεται co-op για 2-4 παίκτες, ενώ θα υπάρχουν περισσότερα από 20 διαθέσιμα Jobs, όπως Black Mage, Knight, White Mage και Monk. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να στρατολογήσετε διάφορα τέρατα στο party σας, αλλά και να χρησιμοποιήσετε πανίσχυρα Eidolons, όπως τον Ifrit και τον Bahamut.

Εσάς πώς σας φαίνεται το νέο spin-off της σειράς Final Fantasy; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό forum topic.

To Final Fantasy Explorers θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2016 για 3DS.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 LimeBone (Level 16) 04/08/2015 14:25
Επιτέλους!
#2 ashbringer (Level 25) 05/08/2015 09:14
Όχι άλλο final fantasy.Φτάνει πιά..
Notification