No Man’s Sky gameplay videos

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
No Man’s Sky gameplay videos

No Man’s Sky gameplay videos

Το trading στο προσκύνιο στο νέο gameplay βίντεο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/6/14] Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Sony στην E3, η Hello Games παρουσίασε ένα εκτενές gameplay βίντεο από το υποσχόμενο sandbox Action Adventure της, το οποίο μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο πρώτα στο PlayStation 4.

Το τρέιλερ ξεκινάει με τον χαρακτήρα να βρίσκεται στο έδαφος ενός πλανήτη, ο οποίος διαθέτει ιδιαίτερη μορφολογία, πυκνή βλάστηση, διάφορα παράξενα ζώα και... δεινόσαυρους! Στη συνέχεια και με την βοήθεια ενός ιπτάμενου σκάφους, ο πρωταγωνιστής... έφτασε στα αστέρια, βγήκε εκτός του πλανήτη και άρχισε να παίρνει μέρος σε μάχες στο διάστημα, για να επισκεφθεί λίγο αργότερα έναν άλλο πλανήτη, χωρίς στο ενδιάμεσο να υπάρχει οποιοδήποτε loading ή διακοπή στο gameplay.

Δείτε το εντυπωσιακό gameplay τρέιλερ παρακάτω:

Ο Sean Murray, ιδρυτής της Hello Games, ανέφερε ότι ο κόσμος του παιχνιδιού δημιουργείται μπροστά στα μάτια σας και το μέγεθος του είναι πρακτικά ατελείωτο και όπως σχολιάζουν οι developers του No Man's Sky, επειδή ο κόσμος και οτιδήποτε υπάρχει μέσα σε αυτόν (γαλαξίες, ζώα κτλ) είναι procedural generated, δε γνωρίζουν ούτε αυτοί οι ίδιοι τι θα συναντήσετε μπροστά σας. Ο καθένας σας θα ξεκινάει σε διαφορετικό πλανήτη και θα μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε άστρο που θα βρίσκετε μπροστά σας.

[UPDATE: 26/6/15] Κυκλοφόρησε gameplay video διάρκειας 23 λεπτών που αναλύει πως να χρησιμοποιήσετε το πλοίο σας, πως θα το αναβαθμίσετε, καθώς και ενδιαφέροντα στοιχεία για το gameplay.

Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 2: 20/7/16 - Μάχες και εξερεύνηση] Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα gameplay βίντεο του πολυαναμενόμενου No Man’s Sky.

Πρόκειται για μια νέα σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του παιχνιδιού, την εξερεύνηση, τις μάχες, το trading και το survival. Τα δύο επόμενα βίντεο αναμένονται να δοθούν στη δημοσιότητα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με την Sony.

[UPDATE 3: 24/7/16 - Trading] Ο τομέας του Trading έχει την τιμητική του στο νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Sony.

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, στο No Man’s Sky θα μπορείτε να συλλέξετε πρώτες ύλες (materials) τόσο από την επιφάνεια των πλανητών, όσο και ενόσω εξερευνάτε το διάστημα, τις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε craft και upgrade αντικείμενα και ships. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως βρίσκεται στην ευκαιρία που σας δίνεται να πουλήσετε μέσω του Trading αντικείμενα που βρίσκετε ή δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι.

Το No Man’s Sky θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 στις 10 Αυγούστου 2016.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το No Man’s Sky, δείτε τις απαιτήσεις στα PC και το Limited Edition faceplate για το PS4. Συζητήστε για το sandbox της Hello Games στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Not.your.product (Level 10) 10/06/2014 16:42
Open world και "λίγο" πιο έξω.........
#2 ashbringer (Level 25) 26/06/2015 08:04
Μεγάλη καινοτομία το χαρακτηριστικό του τίτλου procedural generated.Το να μην γνωρίζει κανείς ακόμα και οι developers τι θα συναντήσει κανείς είναι εκπληκτικό.Αυτό σημαίνει επίσης ότι ο κάθε gamer πιθανότατα θα έχει τελείως διαφορετικές εμπειρίες στο ίδιο game.
#3 +1 Myrmidon (Level 21) 26/06/2015 10:59
Για μια στιγμη. Το μεγαλο video δεν ειναι 23 λεπτων αυτουσιο gameplay, ειναι συρραφη μικροτερων video και απο το 1/3 και περα της διαρκειας επαναλαμβανοντα ι! Κλασικη τακτικη του CobraTV.
#4 supermario644ever (Level 20) 26/06/2015 13:38
Αρκετά καλό μου φαίνεται
#5 ThanosRipper (Level 15) 26/06/2015 14:21
Και τι να τα κάνω τα γραφικά και τον ατελείωτο κόσμο όταν δεν υπάρχει κάποιο story ή κάτι να κάνεις τέλος πάντων στο game???..;Άμα γνωρίζει κάποιος τι κάνεις και ποιος είναι ο σκοπός του game ας απαντήσει!!
#6 Myrmidon (Level 21) 07/07/2015 07:56
Επιτελους ενα νεο video με περισσοτερα στοιχεια για το παιχνιδι. Μεχρι τωρα βλεπαμε απο εδω και απο εκει διαφορα videos σχεδον παρομοιαμεταξυ τους. Προσοχη στις απομιμησεις λοιπον. Εδω βλεπουμε ενα ποιο ενημερωτικο, απο οσα εχουμε δει τα τελευταια χρονια :

NO MAN’S SKY IS IGN FIRST’S GAME FOR JULY ---> www.no-mans-sky.com/2015/07/no-mans-sky-is-ign-firsts-game-for-july/
#7 Shikabane_Hime7 (Level 29) 20/07/2016 21:12
Φαίνεται υπέροχο, πραγματικά. Ανυπομονώ!
#8 Skateboarder (Level 7) 21/07/2016 05:56
Τα σπάνε τα γραφικά αλλά δεν μου αρέσει η θέα από το πιλοτήριο το θέλω όλο πρώτου προσώπου shooter.
#9 supermario644ever (Level 20) 21/07/2016 14:32
Τώρα που είδα και τα νέα βίντεο ενθουσιάστηκα
Το μόνο που με ανησυχεί είναι το ότι καταλαμβάνει λίγο χώρο όσον αφορά αυτά που περιλαμβάνει σε σχέση με άλλα παιχνίδια αλλά είμαι αισιόδοξος
Notification