Battlefield Hardline: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Αλκμήνη Καζάνα
Αλκμήνη Καζάνα

Αλκμήνη Καζάνα  

All the world on one arrow!
 
0.0 ()
1
Battlefield Hardline: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Battlefield Hardline: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το πολυαναμενόμενο FPS πήρε την οριστική ημερομηνία του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/14] Το Battlefield Hardline, η καινούργια σειρά του Battlefield που διαδραματίζει ένα ανθρωποκυνηγητό μεταξύ κλεφτών και αστυνόμων έρχεται σε λίγους μήνες στην Ευρώπη. Το Hardline αναπτύσσεται από την Visceral Games την εταιρία που έγινε γνωστή από τη σειρά Dead Space. H EA δήλωσε πως οι μάχες θα είναι εμπνευσμένες απο τις μεγαλύτερες εγκληματικές δράσεις της τηλεόρασης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση από την καινούργια σειρά του Battlefield.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να παρακολουθήσετε online στις 9 Ιουνίου την EA στην E3 2014.

[UPDATE: 28/10/14] Η EA Games ανακοίνωσε ότι το Battlefield Hardline θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Παράλληλα, η EA Games ανακοίνωσε ότι για το Γ' τρίμηνο του 2014 ήταν Νο.1 publisher στο δυτικό κόσμο, με τα Fifa 15, NHL 15, Madden NFL 15, UFC, Titanfall, Battlefield 4 και Fifa 14 να υπερισχύουν σε πωλήσεις. Οι servers της EA κατέγραψαν 1,9 δισεκατομμύρια ώρες gameplay και τα mobile games 40 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ανά μήνα μέσα στο Β' τρίμηνο.

Διαβάστε το Preview του Γρηγόρη Βούλγαρη από την Beta.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα σχετικά με τη σειρά Hardline μπορείτε να συζητήσετε στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 GamerUrso (Level 23) 06/06/2014 15:30
Καλά και αυτό Brokenfield Hardpoint θα βγεί μου φαίνεται... ακόμα δεν βγικε το Brokenfield 4 και απο τι ακούω ακόμα δεν το έχουν φτιάξει. Και κυκλοφορούν καινουργιο τόσο γρηγορα ; καλά πές τους.
#2 nickarma (Level 12) 29/10/2014 00:48
Απέχει πολύ ο Μάρτιος καλύτερα να το έβγαζαν τώρα.
Κατι μου λεει οτι θελουν να αποφυγουν τον ανταγωνισμο με το Call of Duty γιατι οπως το ειχα παιξει στην beta δεν ειχε πολλα θεματα.Βεβαια δεν ειδαμε το AI για να κρινουμε.
#3 NoGood! (Level 24) 29/10/2014 12:46
Σε 5 μήνες δηλαδή να είμαστε προετοιμασμένοι για τρελό πιστολίδι!!! :lol: