Ταινία Warcraft: The Beginning

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
12
Ταινία Warcraft: The Beginning

Ταινία Warcraft: The Beginning

Βίντεο αφιερωμένο στα visual effects των Orcs. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/2/13] Έχουμε να μάθουμε πληροφορίες για την πολυπόθητη ταινία Warcraft από το καλοκαίρι του 2009 όταν και είχε ανακοινωθεί συνεργασία με τον Sam Raimi και τις Blizzard/Legendary Pictures.

Απ' ότι φαίνεται, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο βρετανός Duncan Jones θα είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά τη σκηνοθεσία. Κατά το παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τα Moon και Source Code. Ο Duncan, gamer και γιος του τραγουδιστή David Bowie, έγραψε ένα ανάλογο σχόλιο στο Twitter του που προδίδει έμμεσα τη σχέση του με την Blizzard.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν φέτος, με σεναριογράφο τον Charles Leavitt (Blood Diamond) και η ταινία υπολογίζεται ότι θα βγει στις αίθουσες το 2015. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Duncan είχε δηλώσει ότι "Το World of Warcraft θα μπορούσε να γίνει εξίσου καλή ταινία, όπως άλλωστε και το παιχνίδι". Στην ίδια συνέντευξη, δεν παρέλειψε να πει ότι είναι πραγματικός gamer. "Τη μέρα δουλεύω και τα βράδια ξενυχτάω παίζοντας games" ομολόγησε και τέλος δήλωσε οπαδός της Blizzard καθώς λατρεύει όλα όσα κάνει η αμερικάνικη εταιρεία.

Το μπάτζετ της ταινίας arcraft, σύμφωνα πάντα με φήμες, ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια δολάρια. Για να δούμε αν τελικά το 2015 θα επιβεβαιωθεί, καθότι στην πράξη η πρώτη ανακοίνωση της ταινίας είχε έρθει από το 2007 κι έκτοτε έχουν περάσει 6 ολόκληρα χρόνια.

[UPDATE: 2/10/13] Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Warcraft.

Μιλώντας στο twitter profile του World of Warcraft, η Blizzard ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου... του 2015! Αν σκεφτούμε ότι οι εργασίες για την ταινία ξεκίνησαν από το 2006 προκαλεί ερωτήματα για ποιο λόγο χρειάζονται 9 χρόνια για την ολοκλήρωση της. Πάντως ένας από αυτούς τους λόγους φαίνεται να ήταν η αποχώρηση του σκηνοθέτη Sam Raimi το 2012. Εκείνος, κατηγόρησε την Blizzard ότι έκανε κακή διαχείριση. Ωστόσο, η ιστορία είχε καλό τέλος όταν ο Duncan Jones ανέλαβε τα σκήπτρα. Έτσι από τις αρχές του 2014 θα αρχίσει επιτέλους η παραγωγή της και το σενάριο της φημολογείται ότι θα είναι σχετικό με το μυθιστόρημα του Warcraft «The Last Guardian».

Περιμένουμε να δούμε αν θα καταφέρει η Blizzard να εκπλήξει τους θεατές και ελπίζουμε να μην παρουσιαστούν και άλλα προβλήματα στο μέλλον.

[UPDATE 2: 2/10/13] Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η ομάδα των ηθοποιών της ταινίας Warcraft θα αποτελείται από πασίγνωστα ονόματα. Ο Colin Farrell (Scrubs) και η Paula Patton (Mission Impossible) λέγεται ότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο στο οποίο αναλαμβάνουν κύριους ρόλους. Επίσης ακούστηκαν ακόμα μερικά ονόματα τα οποία ενδέχεται να αποτελέσουν ηθοποιούς της ταινίας όπως οι: Paul Dano (There Will Be Blood), Travis Fimmel (Vikings), Anson Mount (Hell on Wheels) και Anton Yelchin (Star Trek).

[UPDATE 3: 31/10/13] Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Massively, κεντρικός πρωταγωνιστής της ταινίας Warcraft θα είναι ο Travis Fimmel. O Αυστραλός ηθοποιός πρωταγωνιστεί επίσης στην σειρά Vikings του History Channel όπου και υποδύεται τον Ragnar. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιον χαρακτήρα θα ενσαρκώσει στην μεταφορά του δημοφιλούς MMORPG στις κινηματογραφικές αίθουσες.

[UPDATE 4: 28/11/13] Η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου MMORPG Warcraft, με τον λιτό τίτλο "Warcraft", απέκτησε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Τελικά, σύμφωνα με το Variety, θα δούμε την εν λόγω ταινία στις αίθουσες στις 11 Μαρτίου του 2016.

Η αρχική ημερομηνία ήταν η 18 Δεκεμβρίου του 2015, αλλά η νέα ταινία Star Wars του J.J. Abrams θα κάνει την εμφάνισή της την ίδια περίοδο και οι συντελεστές προφανώς δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν αυτόν τον ανταγωνισμό.

[UPDATE 5: 5/12/13] Η Legendary Pictures και η Universal Pictures ανακοίνωσαν ένα μέρος του cast της ταινίας Warcraft. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των έξι ηθοποιών που έχουν έρθει σε συμφωνία για να παίξουν και είναι οι εξής:

Ben Foster (Six Feet Under)
Travis Fimmel (Vikings)
Paula Patton (Mission Impossible: Ghost Protocol)
Toby Kebbell (War Horse)
Rob Kazinsky (Pacific Rim)
Dominic Cooper (Captain America)

Φυσικά, οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι που θα πάρουν μέρος στην ταινία. Όπως βλέπετε δεν υπάρχουν τρανταχτά ονόματα στην λίστα, αλλά αναμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις. Όπως και να έχει, οι έξι ηθοποιοί που αποκαλύφθηκαν έχουν παίξει σε σχετικά καλές παραγωγές, οπότε ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Στον ρόλο των παραγωγών είναι οι της Blizzard Mike Morhaime και Paul Sams, ενώ στη συμπαραγωγή οι Chris Metzen, Rob Pardo και Nick Carpenter.

[UPDATE 6: 7/5/14] Τα γυρίσματα της ταινίας Warcraft θα ολοκληρωθούν σε μερικές εβδομάδες, αλλά το στάδιο του post production θα χρειαστεί γύρω στους 20 μήνες για να καταφέρει να αποδοθεί το όραμα του σκηνοθέτη Duncan Jones, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Legendary Pictures Thomas Tull.

Όπως εξηγεί ο Tull: "Υπάρχουν κάποιες σκηνές και διάφορα πράγματα που έκανε ο Duncan Jones τα οποία είναι πράγματι προχωρημένα. Θέλουμε να σιγουρευτούμε πως θα έχουμε χρόνο να τα επεξεργαστούμε όλα αυτά. Έτσι, μέχρι να τα σετάρουμε όλα σωστά, θα έχουν περάσει κάτι λιγότερο από δύο χρόνια. Θα χρειαστούν περίπου 20 μήνες αλλά θέλουμε να πάρουμε τον χρόνο μας και να τα κάνουμε όλα όπως πρέπει γιατί η τεχνολογία που αξιοποιούμε είναι πραγματικά επόμενης γενιάς".

Από αυτά που λέει ο κύριος Thomas Tull, τουλάχιστον μπορούμε να περιμένουμε μια πολύ εντυπωσιακή παραγωγή από πλευράς εφέ και με υψηλά production values. Ενθαρρυντικό είναι σίγουρα το γεγονός πως οι προηγούμενες δουλειές του συγκεκριμένου σκηνοθέτη είναι πραγματικά αξιόλογες (Moon, Source Code).

[UPDATE 7: 27/7/14] Η Legendary Pictures που έχει αναλάβει την παραγωγή και ο Duncan Jones, ο σκηνοθέτης της ταινίας Warcraft, βρέθηκαν στην Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο και παρουσίασαν ένα teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας. Δυστυχώς, οι σκηνές που παρουσιάστηκαν στο πάνελ της Legendary Pictures δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, πέρα από ένα μικρό teaser που δείχνει το νέο logo της ταινίας, το οποίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω.

Η ταινία Warcraft θα επικεντρώνεται στη μάχη μεταξύ των ανθρώπων και των orcs. Το τρέιλερ που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι ξεκινάει σε ένα δωμάτιο γεμάτο με όπλα της Alliance. "Πέρασα περισσότερο χρόνο προστατεύοντας τον βασιλιά μου, παρά τον ίδιο μου τον γιο" ακούγεται να λέει μια φωνή. Εμφανίζονται πολλοί άνθρωποι ντυμένοι με Armor και κρατάνε λάβαρα. "Αυτό με κάνει έναν πιστό ανόητο;", συνεχίζει να λέει ο χαρακτήρας, ο οποίος όμως δε φαίνεται στην οθόνη.

Σε εκείνο το σημείο το τρέιλερ περνάει στην πλευρά των orcs της παράταξης των Horde. Τα orcs φαίνονται ρεαλιστικά, φτάνουν την ποιότητα των αντίστοιχων του Lord of the Rings. "Έχω οδηγήσει χιλιάδες πολεμιστές στη μάχη. Μήπως αυτό με κάνει έναν ηγέτη ή έναν δειλό;" λέει ένας άλλος χαρακτήρας. Έπειτα το βίντεο δείχνει τις δύο παρατάξεις των Alliance και Horde να προετοιμάζονται για την επικείμενη μάχη. "Είναι ο πόλεμος η μόνη λύση;" λέει μια φωνή και η μάχη ξεκινά! Γίνονται σφαγές με σπαθιά, σφυριά και άλλα όπλα. Ένα griffin της Alliance βουτάει στην μάχη από ψηλά και ένας άνθρωπος πηδάει στην πλάτη ενός orc και το μαχαιρώνει στο στήθος. Εκείνη την στιγμή εμφανίζεται το logo που βλέπετε στο βίντεο παραπάνω.

Ελπίζουμε σύντομα να δοθεί στη δημοσιότητα ολόκληρο το βίντεο που παρουσιάστηκε στην Comi-Con. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld, καθώς μόλις το έχουμε στα χέρια μας, θα ανανεώσουμε το παρόν άρθρο.

 

[UPDATE 8: 10/11/14] Στα πλαίσια της BlizzCon η Blizzard ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν στην ταινία του Warcraft.

Καταρχήν όσον αφορά τους βασικούς συντελεστές, σκηνοθέτης θα είναι ο Duncan Jones και επικεφαλής των οπτικών εφέ ο Bill Westenhofer. Η ταινία θα εξιστορεί το ξεκίνημα του Warcraft και θα επικεντρωθεί στην κόντρα Orcs και Humans, χωρίς κάποια πλευρά να θεωρείται καλή ή κακή. Ακολουθεί το cast των ηθοποιών:

Alliance:
Travis Fimmel ως Anduin Lothar
Ben Foster ως Medivh
Dominic Cooper ως King Llane
Ben Schnetzer ως Khadgar
Ruth Negga ως Lady Taria
Paula Patton ως Garona

Horde:
Toby Kebbel ως Durotan
Daniel Wu ως Gul’dan
Rob Kazinsky ως Orgrim
Clancy Brown ως
Blackhand

Ως συνήθως μπορείτε να αναζητήσετε τα προφίλ τους στο Imdb.com.

Η ταινία Warcraft, η οποία σύμφωνα με τον Tull δεν θα είναι ένα "συνηθισμένο fantasy" φιλμ, αναμένεται να βγει στις αίθουσες σε 2D και 3D στις 11 Μαρτίου του 2016.

[UPDATE 9: 24/4/15 - Καθυστερεί η ταινία του WoW]  H ταινία Warcraft δεν θα βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων τον Μάρτιο του 2016 όπως υπολογιζόταν.

Συμφώνα με χθεσινή ανακοίνωση της Legendary Pictures στο Twitter θα υπάρξει νέα καθυστέρηση, αυτή τη φορά τριών μηνών και η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι η 10η Ιουνίου 2016.

Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η ταινία, καθώς την πρώτη φορά είχε αναβληθεί γιατί η ημερομηνία κυκλοφορίας της είχε συμπέσει με το release του νέου Star Wars: The Force Awakens. Τέλος, αυτή τη φορά, δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την αναβολή από την εταιρία.

[UPDATE 10: 10/7/15] Ο σκηνοθέτης Duncan Jones, δήλωσε ότι η ταινία Warcraft είναι σε στάδιο ολοκλήρωσης, καθώς απομένουν ελάχιστα οπτικά εφέ προς υλοποίηση.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος ιστορίας και ανάπτυξης της Blizzard, Chris Metzen, συνεργάστηκε με τον Jones σε αυτό το εγχείρημα, ενώ οι δύο συντελεστές έχουν ως σκοπό να το πάνε σε τριλογία, αν φυσικά η πρώτη ταινία έχει απήχηση.

Υπάρχει επίσης και ένα Virtual Reality app της Legendary Pictures για Android και iOS ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση. Σας επιτρέπει να ψαχτείτε λίγο με το Skies of Azeroth demo.

[UPDATE 11: 12/7/15 - Το πρώτο artwork] Πριν από λίγες ώρες παρουσιάστηκε στην διεθνή Comic-Con το τρέιλερ της ταινίας Warcraft διάρκειας πέντε λεπτών, το οποίο δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό παρουσιάζονταν οι αρχηγοί των δύο στρατιών, Orgrim (τον υποδύεται ο Rob Kazinsky) και Durotan (τον υποδύεται ο Toby Kebbel). Θα συμμετέχει επίσης ο Travis Fimmel ως Anduin Lothar.

Η ταινία Warcraft θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2016. Δείτε το πρώτο artwork.

[UPDATE 12: 14/7/15 - Το πρώτο teaser trailer] Στο παρακάτω teaser trailer με τίτλο Warcraft: Skies of Azeroth μπορείτε να δείτε ένα μικρό δείγμα του τι σας ετοιμάζουν οι Legendary Pictures, Universal Pictures και Blizzard.

[UPDATE 13: 15/7/15 - Διέρρευσε το τρέιλερ!] Κατά την προβολή του τρέιλερ της ταινίας Warcraft στην Comic-Con κι ενώ απαγορευόταν η καταγραφή, κάποιος...φρόντισε να καταγράψει το τρέιλερ 4 λεπτών (που ήταν μέχρι σήμερα απόρρητο) διακριτικά με το κινητό του και να το προβάλει στο παρακάτω βίντεο. 

Το τρέιλερ περιλαμβάνει μόνο τους Horde, συνεπώς αναμένουμε και κάποιο τρέιλερ με τους Alliance.

Δείτε το και μάλιστα γρήγορα, πριν κατέβει!

[UPDATE 14: 2/11/15 - Οι πρώτες εικόνες από τους πρωταγωνιστές] Στην δημοσιότητα δόθηκαν τρεις εικόνες από τους πρωταγωνιστές Ogrim Doomhammer, Anduin Lothar και Durotan της ταινίας Warcraft. Μπορείτε να τις δείτε στην gallery που ακολουθεί.

 

[UPDATE 15: 7/11/15 - Τρέιλερ από την BlizzCon 2015] Κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης της BlizzCon 2015, ο σκηνοθέτης της ταινίας Warcraft: The Beginning - όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος της - παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας, ενώ στο stage ανέβηκαν και μερικοί από τους πρωταγωνιστές. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας, τα Orcs βλέποντας τον κόσμο τους να καταστρέφεται, πέρασαν μέσω portals στο Azeroth, όπου και θέλουν πλέον να κατοικήσουν. Από ότι φαίνεται, μάλλον τα γεγονότα του φιλμ βασίζονται ως ένα σημείο στο Warcarft: Orcs & Humans, το πρώτο μέρος της δημοφιλούς Real-time Strategy σειράς που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το 1995.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Ben Foster (Medivh), Clancy Brown (Blackhand), Daniel Wu (Gul'dan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Paula Patron (Garona) και ο Toby Kebbell που θα έχει τον ρόλο του Durotan. Θυμίζουμε ότι τον ρόλο του Anduin Lothar θα υποδυθεί ο Travis Fimmel που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Vikings.

Απολαύστε το τρέιλερ της ταινίας παρακάτω και πείτε μας πώς σας φάνηκε στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

 

[UPDATE 16: 19/3/16] Η Legendary Pictures έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για την ταινία Warcraft, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερες εντυπωσιακές σκηνές.

Δείτε τα σχετικά πλάνα παρακάτω:


Διαβάστε όλες τις νέες πληροφορίες για το World of Warcraft: Legion και δείτε όλα όσα συμβαίνουν στην BlizzCon 2015 μέσω του live update του GameWorld. Συζητήστε για την ταινία Warcraft στο αντίστοιχο forum topic.

[UPDATE 17: 28/3/16 - Trailer D] Απολαύστε το Trailer D της ταινίας Warcraft: The Beginning.

 

[UPDATE 18: 19/4/16 - Νέο τρέιλερ] Δείτε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της ταινίας Warcraft.


[UPDATE 19: 16/5/16 - Τέσσερις νέες σκηνές]
Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερα νέα βίντεο για το πολυαναμενόμενο Warcraft: The Beginning, μέσα από τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σκηνές μικρού μήκους από την ταινία. Δείτε τα βίντεο παρακάτω:


[UPDATE 20: 17/5/16 - Visual Effects]
Η Universal Pictures, εταιρεία παραγωγής του Warcraft: The Beginning, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα βίντεο από την πολυαναμενόμενη ταινία. Όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο παρουσιάζεται η διαδικασία δημιουργίας των visual effects που αφορούν τα Orcs.

Το Warcraft: The Beginning αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματoγράφων στις 10 Ιουνίου.

[UPDATE 21: 9/6/16 - Οι αίθουσες] Η ταινία Warcraft: Η σύγκρουση των δύο κόσμων ξεκίνησε να παίζεται στις ελληνικές αίθουσες. Έχει διάρκεια 123' και θα την βρείτε στους κινηματογράφους:
- Αθήναιον Αμπελόκηποι & Αθήναιον Cinepolis
- Αελλώ Cinemax Πατησίων και Nana cinemax Δάφνης
- Novacinema Odeon Μαρούσι
- Τρία Αστέρια 3D Digital Ηράκλειο
- Odeon Starcity Ν. Κόσμου
- Σινέ Γέρακας
- Ster Cinemas Ν. Μάκρης και Αγίων Αναργύρων
- Village Πειραιά και Παγκρατίου

Διαβάστε το World of Warcraft: Warlords of Draenor review από την Χριστίανα Θάνου.

Συζητήστε για την ταινία Warcraft στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Guest 07/11/2012 02:02
This comment has been deleted by Administrator
#2 +11 Glamorous (Level 27) 01/02/2013 02:41
Ανυπομονώ να βγει! Μακάρι να βάλουν για Lady Sylvanas την Michele Morrow. Όχι μόνο παίζει WoW φανατικά, άλλα είχε φτιάξει και σελίδα στο fb για να την ψηφίσουν για τον ρόλο και να το δει η Blizzard μπας και την πάρει στην ταινία :lol:
#3 BruceWayne92 (Level 14) 01/02/2013 11:57
φημες ακουγοντε οτι θα γινει προταση στον τζονι ντεπ για το ρολο του πρωταγονιστη.
#4 +1 theonirvana (Level 22) 01/02/2013 19:40
προτιμω να ειναι καρτουνιστικο.σ αν τα φοβερα trailers που κανει η blizzard.
#5 +1 fantasyknight (Level 14) 31/10/2013 17:18
Το Moon ειναι το sci fi thriller που ευχαριστιεσαι μεχρι το τελος. Δειτε το σημερα κιολας! ;-) . Το Blood Diamond επισης φοβερο δραμα. Warcraft ταινια με σκηνοθεσια Duncan, σεναριο Leavitt και το funding της Blizzard δεν νομιζω να παει καθολου στραβα.

Τωρα αν εχει αγνωστους ηθοποιους σε πρωταγωνιστικου ς ρολους και γνωστους σαν supportive θα ειναι σιγουρα γαματη. Αν και περιμενα καποια τρομερη CGI απο Blizzard με τετοια cinematics ανυπομονω!

Clin Eastwood = Malfurion Stormrage
Amanda Seyfried = Night Elf :D
#6 +1 Shallow (Level 15) 27/07/2014 19:34
Quoting theonirvana:
προτιμω να ειναι καρτουνιστικο.σαν τα φοβερα trailers που κανει η blizzard.

Μεγάλη Αλήθεια, φίλε μου. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν κάνουν τέτοιες ταινίες, φαντάστείτε όταν είδα το trailer του The Elders Scroll Online, είπα αυτό πρέπει να γίνει full length ταινία και παρόλα αυτά τίποτα :(
Ανυπομονώ για την ταινία τρελά, αν και δε μουν αρέσει το WoW (μην με φάτε) μου αρέσει πολύ το Warcraft
#7 +3 Sxizo (Level 6) 27/07/2014 21:54
OMG! Απλα παιζει να ειναι οτι καλυτερο σε 3D!
#8 +1 Petrucci96 (Level 5) 28/07/2014 15:16
Η φωνή του Clancy Brown φαντάζομαι θα είναι πολύ καλή για orc αλλά ήλπιζα ναι παίζει κάποιο orc και ο Ron Perlman (Hellboy), αυτός μόνο λίγο make up χρειάζεται και είναι έτοιμος hehe
#9 nikos123 (Level 21) 29/07/2014 22:56
Πολλές ταινίες από video games βλέπω τώρα τελευταία και μου αρέσει!!!!!
#10 ΒΡΟΝΤΑΝΗΣ (Level 4) 06/09/2014 14:58
ανυπομονο να βγει ελπιζω να εχει φοβερα γραφικα
#11 Efane (Level 24) 10/09/2014 12:32
Άντε επιτέλους μία ταινία που περιμένουμε χρόνια, πιστεύω θα τονώσει και το ενδιαφέρον παλιών παιχτών που έχουν παρατήσει το game. Μετά το Warcraft να πάρει σειρά και ένα άλλο διαμάντι της Blizzard το Starcraft που έχει εξαιρετικό σενάριο :lol: Ανυπομονώ...... .
#12 BoBKiD (Level 15) 10/11/2014 11:56
Ξέρουμε αν θα είναι animated ή live acting;
#13 Petrucci96 (Level 5) 10/11/2014 12:42
Χρησημοποιησαν motion capture. Και αν ειδες το poster του orgrim δεν υπαρχει!!! Εγω σκεφτομαι οτι αν πανε συμφωνα με το lore 5 απο τους χαρακτηρες πρεπει να πεθανουν απο την πρωτη ταινια...
#14 Sharingan User (Level 8) 10/11/2014 21:42
Δεν ειμαι και ο πιο φανατικός. Αλλα ακομα και εγω περιμενω με ανυπομονησια..Δ εν μπορειτε να την επισπευσετε? :P
#15 +1 cyclopes (Level 15) 12/11/2014 13:32
Μεχρι το 2016 ποιος ζει και ποιος πεθαίνει μεχρι τοτε θα έχει βγει και η next next gen εποχη :)
#16 +1 tasosthelordy (Level 3) 06/01/2015 16:59
ελα μωρι blizzar dara ! την περιμενω απο το 2009 την ταινια ! αντεεεεεεεεεε
#17 ashbringer (Level 25) 25/04/2015 16:06
Ας περιμένουμε να δούμε τα πρώτα τρέιλερ για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.Η ιστορία αυτού του game είναι τεράστια και ξεκινάει απο το 1994.Απο τότε όλοι λιώναμε με warcraft.Ελπίζω η ταινία να είναι αντάξια του ονόματος αυτού του τεράστιου Game.
#18 Scorcher (Level 21) 27/04/2015 04:08
Tην περιμένω την συγκεκριμένη ταινία τουλάχιστον 6 χρόνια. Πάντως παρά την καθυστέρηση που πήρε πάλι, το prooject φαίνεται να πηγαίνει καλά. Άντε να δούμε και κανά τρέιλερ.
#19 pro-patzis (Level 20) 29/04/2015 00:01
σαν πολυ να αργει μου φαινεται!!!Παντ ως αν καταφερουν και την βγαλουν,θα τσιμπησουν πολυ κοσμο...ειδικα τους 'καμενους'...
#20 Sunske (Level 5) 10/07/2015 12:11
Θα εχει ενδιαφερον ανυπομονω να βγει!!!
#21 supermario644ever (Level 20) 10/07/2015 12:58
Ανυπομονώ με μεγάλη λαχτάρη να κυκλοφορήσει αυτή η ταινιά
#22 Kakarot (Level 6) 10/07/2015 18:37
Ελπίζω να βγει μια υπερπαραγωγή και όχι να μας απογοητεύσει
#23 Koursos (Level 5) 11/07/2015 19:11
Ναι, ΟΚ, μεσολαβούν δυο χρονάκια, δυο μήνες και δυο βδομάδες μέχρι τότε αλλά ρε παιδί μου, δες και τη θετική πλευρά του πράγματος: έχεις κάτι να περιμένεις τα Χριστούγεννα!
#24 donkrueger (Level 13) 12/07/2015 01:54
Ούτε χρόνος δεν έμεινε λοιπόν άντε να δούμε...
#25 Gianrex (Level 8) 12/07/2015 10:51
Περιμενω πολλα απο αυτη την ταινια και ελπιζω να μην την καταστεψουνε!
#26 aposioan2 (Level 4) 12/07/2015 13:54
Αντε να ερθει η Blizzcon να μας δειξουν κανενα trailer δεν μπορω να περιμενω!!!! :lol: :lol:
#27 Hypeazz (Level 5) 12/07/2015 21:49
Ιούνιος 2016...έχουμε ακόμα πολύ καιρό, αν και η ταινία θα είναι τούμπανο....εκτ ώς αν μας απογοητεύσουν
#28 An arrow in the knee (Level 22) 12/07/2015 22:21
Αντε να βγει το trailer!!Παντως ο Travis Fimmel πολυ καλη επιλογη.Η σειρα Vikings του ανοιξε πολλες πορτες.
#29 drakul (Level 16) 13/07/2015 14:56
αντε να δουμε τι θα ειναι και αυτη.ελπιζω να αξιζει.
#30 An arrow in the knee (Level 22) 14/07/2015 10:40
Δεν αποκαλυπτει και τιποτα,αλλα μου εκανε εντυπωση η 30 μοιρες καμερα
#31 supermario644ever (Level 20) 14/07/2015 13:47
Μακάρι να βγει σύντομα και το trailer
#32 +1 geodevil (Level 7) 15/07/2015 13:03
5 χρονια την περιμένουμε!! άντε να βγει & μακάρι να είναι καλή & να γίνει μια τριλογία αντάξια του Lotr!
πάντως το lore του warcraft είναι πλούσιο και καλά θα κάνουν να το εκμεταλλευτούν σωστά στην ιστορία! όχι μόνο cgi και εφέ
#33 +1 Marston (Level 12) 15/07/2015 17:37
Ωραίο φαίνεται από το trailer
#34 supermario644ever (Level 20) 15/07/2015 17:51
Βγήκε ένα πρώτο trailer και είμαι πολύ περήφανος που θα βγεί αυτή η ταινία
#35 +1 An arrow in the knee (Level 22) 15/07/2015 23:55
Δεν το προλαβα γαμοτο...
#36 Dr.Painkiller (Level 11) 25/07/2015 14:55
Φαίνεται πολύ καλή. Ελπίζω να μην την καταστρέψουν
#37 Blood Prince (Level 30) 01/08/2015 19:44
Michele Morrow όλα τα λεφτά η κοπελιά. :P
#38 supermario644ever (Level 20) 02/11/2015 18:04
Καταπληκτικοί οι πρωταγωνιστές :-)
#39 +1 cosmic7 (Level 12) 03/11/2015 18:36
Travis Fimmel.... Τρομερός στην ερμηνεία του σαν Ragnar Lodbrok στην σειρά Vikings και είναι πιστεύω ο ιδανικότερος για να υποδυθεί τον Anduin Lothar.... Περιμένουμε πως και πως να έρθει Παρασκευή!!!!!!
#40 Professor_Severus_Snape (Level 28) 07/11/2015 21:10
Έχω δει gameplay του World of Warcraft, δεν έχω παίξει ποτέ. Αλλά αυτή την ταινία θα τη δω στο σινεμά όπως και να 'χει. Επικό trailer. Το πήραν στα σοβαρά κι αυτό φαίνεται, πέραν του μοντάζ που έκαναν για το βίντεο. Τρομερή φωτογραφία.
#41 Domine Non Es Dignus (Level 17) 08/11/2015 03:03
Κακή ιδέα. Ξέρω, και γαμώ τις ιδέες για να προωθήσουν το νέο expansion αλλά, πραγματικά, ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ. Το γαμημένο το SPECIES πιο συμπαθητικά cgi είχε - λες και βλέπω cinematic για κάποιο y expansion και με το ανάλογο σενάριο κιόλας (δηλαδή τραβηγμένο από τα μαλλιά και πιο unoriginal πεθαίνεις).

Δεν θα την κατεβάσω καν, φακ δις σιτ.

Ίσως φταίει το ότι ποτέ δεν συμπάθησα την Blizzard (πέρα από λίγο Starcraft), λογικά όσοι γουστάρουν θα γουστάρουν και τώρα. Οπότε αγνοήστε τη γνώμη μου και πηγαίνετε να περάσετε καλά.
#42 ashbringer (Level 25) 08/11/2015 11:09
Αρκετά καλό trailer.Διαφωνώ πλήρως με την χρήση υπερβολικών εφέ και τα ορκς θα ήθελα να είναι πιο νορμάλ όπως παράδειγμα στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όπου και είχαν την πιο τέλεια μορφή τους.
#43 supermario644ever (Level 20) 20/03/2016 17:23
Το δεύτερο trailer τα σπάει
#44 MuscleMuseum (Level 11) 21/03/2016 08:34
Τρελαινομαι σου λεω!! Loktar' Ogar!!!!
#45 MusicGamer26 (Level 17) 21/03/2016 09:57
Όταν έμαθα ότι θα βγει η ταινία άρχισα "και άντε να πάμε να την δούμε και άντε να βγει" :P
Πραγματικά περιμένω πως και πως να βγει η ταινία 8) ;-) :-)
#46 supermario644ever (Level 20) 28/03/2016 18:57
Δεν το πρόλαβα το trailer d :cry:
#47 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/04/2016 23:18
Από όσα μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε τα trailer, νομίζω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και είναι κάτι περισσότερο από ακόμη μια εφετζίδικη ταινία.
#48 +1 ashbringer (Level 25) 20/04/2016 08:08
Μόνο και μόνο ο Travis Fimmel πρωταγωνιστής της εκπληκτικής σειράς Vikings είναι όλα τα λεφτά.Είναι πολλές οι προσδοκίες απο τον κόσμο και ιδιαίτερα απο τους φαν του παιχνιδιού.Ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλά και θα είναι αρκετά ποιοτικό.
Notification