Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Παναθηναϊκός 2017-2018

03 Jan 2018 17:37 #210995 by Βασίλης
Για να δουμε αν σωθει η κατασταση..
Και απο καλοκαιρι μηπως βρεθει και επενδυτης..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jan 2018 19:34 #211051 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δυστυχώς δεν νομίζω πως υπάρχει σοβαρός άνθρωπος να μπλεχτεί σε αυτή τη κατάσταση, πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναικό, μακάρι να βρεθεί κάπως μια λύση και να μην έχει άσχημη εξέλιξη, δηλαδή να τον ρίξουν κατηγορία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2018 14:43 - 07 Jan 2018 14:44 #211144 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πλατάνια για την η αγωνιστική της Superleague!


Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2018 17:56 - 09 Jan 2018 18:19 #211152 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-0
Με 2 γκολ-πέναλτι του Λούκας Βιγιαφάνιες (το πρώτο ήταν, το δεύτερο ανύπαρκτο), ο Παναθηναϊκός των πολλών ευκαιριών επικράτησε 2-0 του ουραγού Πλατανιά και αγωνιστικά ελπίζει σε ένα καλύτερο 2018!



Οι «πράσινοι» μπήκαν στο νέο έτος με το... δεξί, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο παρά τα προβλήματα και την έλλειψη ενός στράικερ για να πάρει πάνω του την ευθύνη του σκοραρίσματος και με το 2-0, πέρα από την επιστροφή στις νίκες έπειτα από την 28η Οκτωβρίου και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παίρνει ψυχολογία για την πολύ δύσκολη ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τη Λαμία, την προσεχή Τετάρτη ξανά στη Λεωφόρο (ήττα 4-1 στο πρώτο ματς εν μέσω... χιονοθύελλας)

Πως έπαιξαν:

Κάτω απ' τα δοκάρια του Παναθηναϊκού ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Κουλιμπαλί δεξιά στην άμυνα, τον Κουρμπέλη να έχει γυρίσει στα στόπερ δίπλα στον Κολοβέτσιο, ενώ ο Ινσούα έπαιξε αριστερά. Στο χώρο του κέντρου ο Λουντ είχε μαζί τον Τζανδάρη, μπροστά τους κινούνταν οι Βιγιαφάνιες, Άλτμαν και Μουνιέ από δεξιά στ' αριστερά, ενώ, ο Πίσπας ήταν ο επιθετικός.

Ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε στο γήπεδο με τους Βάντερσον, Καρυπίδη και Ντικαμονά στην άμυνα, ωστόσο, πότε ο Κοροβέσης από αριστερά, πότε ο Αμπντουλραχμάν από δεξιά και πότε μαζί οι δυο τους, σχημάτιζαν πεντάδα στα μετόπισθεν. Στα χαφ, ο Αγγελόπουλος είχε τον Δημούτσο παρτενέρ, αριστερά και δεξιά κινούνταν οι Ενσικουλού και Παπανικολάου βοηθώντας επιθετικά τον Γκρζέλτσακ.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει πολλές τελικές από το πρώτο μέρος ψάχνοντας το γκολ και μάλιστα, οι περισσότερες από τις φορές που προσπάθησε ν' απειλήσει την εστία του Κλιάιτς, είχαν ορθολογικό τρόπο. Κυρίως από αριστερά με τον ορεξάτο Μουνιέ πλησίαζε στην περιοχή των Κρητικών το «τριφύλλι», όμως ούτε τύχη είχε όταν θα τη χρειαζόταν, ούτε αποτελεσματικοί εμφανίστηκαν όσοι πρωταγωνίστησαν σε καλές στιγμές για γκολ, μπροστά από τον αρκετά καλό, Φίλιπ Κλιάιτς του Πλατανιά. Στο 21ο λεπτό ο Άντονι Μουνιέ βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων αλλά νικήθηκε, λίγο αργότερα δοκίμασε το αριστερό του πόδι ο Βιγιαφάνιες για να δει ξανά τον Κλιάιτς να διώχνει πέφτοντας, όπως το έπραξε ο Σέρβος σε ξαφνικό σουτ του Άλτμαν στις καθυστερήσεις. Ελάχιστες φορές και κυρίως σε αντεπιθέσεις προσπάθησε να γίνει επικίνδυνος ο Πλατανιάς, που αποτύγχανε συνεχώς, εκτός από μια μακρινή προσπάθεια του Κοροβέση στο 40' που έδιωξε ο Βλαχοδήμος.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο όσον αφορά στους ρόλους που είχε η κάθε ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί να επιτεθεί με τον Μουνιέ να συνεχίζει τα τρεξίματα και τις προσπάθειες που έδειχναν ικανές για κάτι καλό για τους «πράσινους», όμως αυτό το καλό δεν μπορούσε να έρθει όταν η τελική ενέργεια δεν ήταν αρκετή για το γκολ. Η διάθεση υπήρχε από τους πράσινους, όμως δεν υπήρχε και ο φορ στον οποίο θα μπορούσαν να βασιστούν. Με την αποχώρηση και του Πίσπα, του οποίου τη θέση πήρε ο Δώνης, πλέον ο Παναθηναϊκός έπαιζε με... ψευτοεννιάρια, δίχως στράικερ. Η λύση ήρθε στο 72' όταν ο Βιγιαφάνιες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε χέρι του Ντικαμονά εντός περιοχής, έγραψε το 1-0 μετουσιώνοντας την υπεροχή και τον κόπο του ιδίου και των συμπαικτών του στο ματς, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά μια τεράστιας σημασίας – και ειδικά από ψυχολογικής άποψης – νίκη στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά με δεύτερη κίτρινη στο 82', ενώ στις καθυστερήσεις και πάλι ο Βιγιαφάνιες ευστόχησε σε πέναλτι για το 2-0, ωστόσο, η υπόδειξη του ρέφερι ήταν λανθασμένη για χέρι του Καρυπίδη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2018 18:46 #211285 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στην Λαμία για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν, Μόλινς

Στον πάγκο : Διούδης, Γιοχάνσον, Δώνης, Οικονόμου, Χατζηγιοβάνης, Κουντουριώτης, Πίσπας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2018 22:24 - 10 Jan 2018 22:34 #211288 by Lyricaldemon
Παναθηναϊκός - Λαμία 1-0
Η υπέρβαση έμεινε στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό, που βίωσε αποκλεισμό-ντροπή μετά το ταπεινωτικό 4-1 στα... χιόνια της Λαμίας. Το 1-0 της Λεωφόρου έδωσε τη νίκη στο «τριφύλλι», αλλά την ιστορική πρόκριση στην ομάδα της Φθιώτιδας που βρίσκεται στους «8» του Κυπέλλου!



Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε όσο μπορούσε, έδειξε να πιστεύει στην ανατροπή αλλά άργησε να πετύχει το πρώτο γκολ (74’Μουνιέ) και όταν το έκανε ήταν ήδη πολύ αργά απέναντι σε μια Λαμία που έκανε το τέλειο παιχνίδι στην Λεωφόρο για να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου ματς και να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Έτσι έπαιξαν

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην εστία. Αριστερό μπακ τον Ινσούα, δεξί τον Κουλιμπαλί και τον Κουρμπέλη με τον Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας. Τζανδάρης και Χίλιεμαρκ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αριστερό χαφ ο Μουνιέ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, σε ελεύθερο ρόλο ο Άλτμαν και στην κορυφή ο Μολίνς. Για την Λαμία ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Βασιλαντωνόπουλο, αριστερό τον Παντελιάδη και δίδυμο στο κέντρο των μετόπισθεν τον Αναστασιάδη με τον Ασίγκμπα. Όμο και Αναστασόπουλος οι δύο «κόφτες». Ακόστα, Βάντερσον, Μπλάζιτς η μεσοεπιθετική τριπλέτα και «φουνταριστός» ο Πίτι.

Xωρίς παραγωγή, χωρίς κυνισμό!

Με το 4-1 από το πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια. Μπήκε από το πρώτο λεπτό για να πιέσει, να κυριαρχήσει, τα πάρει μεγάλα ρίσκα και να δώσει στο παιχνίδι χαρακτήρα ροντέο, ανεβάζοντας παίκτες στην αντίπαλη περιοχή και αφήνοντας όπως είναι λογικό αρκετούς ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν.

Για να έχεις ελπίδες να γυρίσεις τέτοια ματς, θα πρέπει να παράγεις και θα πρέπει στις πρώτες σου ευκαιρίες να είσαι κυνικός. Να βάλεις την μπάλα στο πλεκτό. Οι «πράσινοι», όμως, τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της Λαμίας που δεν «κλείστηκε» στην περιοχή της αλλά διαχειρίστηκε άψογα το σκορ του πρώτου αγώνα. Το «τριφύλλι» στις μοναδικές καλές στιγμές που έφτιαξε, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Στο 16’ το σουτ του Άλτμαν βρήκε στα σώματα, στο 42’ ο Μουνιέ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στην μεγαλύτερη ευκαιρία, στην πιο κλασσική, ο Μολίνς στο 45’ πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο σε ένα τετ-α-τετ που θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι με απόλυτη συγκέντρωση τόσο στο ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο κράτησαν το μηδέν και θα μπορούσαν στο 28’ να βάλουν τέλος στην σεμνή τελετή αλλά το σουτ του Μπλάζιτς πέρασε άουτ.

Όταν το έβαλε ήταν πολύ αργά

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, συνέχισε να βγάζει ενέργεια και τρεξίματα για να απειλήσει την Λαμία που έστησε το… πούλμαν στο δεύτερο ημίχρονο έξω από την περιοχή της, αλλά δεν είχε τρόπο να απειλήσει.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν κανονικό σέντερ φορ, δεν έχουν λύσεις στο ρόστερ και είναι ενδεικτικό πως για να βρει την ανατροπή, ο Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Δώνη, τον Χατζηγιοβάνη και τον Πίσπα! Xωρίς καθαρό μυαλό αλλά με θέληση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε μετά από κόρνερ να βρει το 1-0 με την κεφαλιά του Μουνιέ στο 74’ αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.

Στην συνέχεια του ματς, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως μόνο με σουτ έξω από την περιοχή, τους έλειψε η ουσία και η σωστή τελική πάσα λόγω ποιότητας και κούρασης ενώ ο Δώνης θα μπορούσε να πετύχει το 2-0 στα… καπάκια (79’) αλλά η κεφαλιά πέρασε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία να πάρει φωτιά η Λεωφόρος και το ματς! Το 1-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη που επέτρεψε τις καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό και τα έκανε… μαντάρα στον έξτρα χρόνο, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Η Λαμία χάρη στην ιστορική νίκη με 4-1 στο πρώτο ματς, έγραψε την χρυσή σελίδα στην ιστορία της και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός του Παναθηναϊκό που και τυπικά έχασε και τον τελευταίο του υπαρκτό για το μέγεθος του στόχο στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jan 2018 16:47 #211357 by Lyricaldemon
Πέθανε ο Τάκης Λουκανίδης

Ο Τάκης Λουκανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, καθώς υπέστη έμφραγμα. Έκανε μεγάλη καριέρα σε Δόξα Δράμας και Παναθηναϊκό.



Φτωχότερο είναι από σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ένας από τους μεγαλύτερους πρεσβευτές του "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο Τάκης Λουκανίδης, ο θρύλος της Δόξας Δράμας και του Παναθηναϊκού και ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυσύνθετους παίκτες όλων των εποχών στην χώρα μας, υπέστη έμφραγμα και απεβίωσε.

Ο βετεράνος άσος εξέπνευσε στις 06:40 το πρωί της Πέμπτης (11/1) και η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (12/1) στις 15:30 στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Ο Τάκης Λουκανίδης γεννήθηκε στο Παρανέστι της Δράμας το 1937 και εθεωρείτο ως ένας από τους πιο πλήρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκε στην ΑΕΚ Κομοτηνής και στη Δόξα Δράμας. Ο Αντώνης Μαντζαβελάκης τον πήρε στον Παναθηναϊκό το 1962, με τον οποίο αγωνίστηκε για επτά χρόνια.

Είχε 50 συμμετοχές (13 γκολ) με τη Δόξα Δράμας. Σε 142 αγώνες στην Α΄Εθνική με τον Παναθηναϊκό σκόραρε 59 φορές και άλλες 12 στο Κύπελλο. Συμμετείχε σε 11 παιχνίδια στην Ευρώπη επιτυγχάνοντας τρία γκολ. Με τον Παναθηναϊκό κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα (1962, 1964, 1965, 1969) και ένα Κύπελλο (1967).

Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε ως το 1969. Στο μεσοδιάστημα γνώρισε τη σύζυγό του, την Άννη, αλλά επειδή δεν τον ήθελαν οι δικοί της αναγκάστηκαν να φύγουν στη Νότια Αφρική το 1965. Έπαιξε κι εκεί σε μια ομάδα για λίγους μήνες.

Έκλεισε την καριέρα του στον Άρη Θεσσαλονίκης, με τον οποίο έπαιξε σε 45 αγώνες (8 γκολ) και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1970. Παράλληλα, συμμετείχε σε 23 αγώνες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ήταν όταν έχασε τον γιο του, Γιώργο, στις 10 Αυγούστου 1998 σε τροχαίο δυστύχημα. Εκείνη την περίοδο ήταν γυμναστής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ''Πρωινός καφές''.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2018 19:29 #211387 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Παναθηναικού ενάντια στον Λεβαδειακό για την 17 αγωνιστική της Superleague!

Η ενδεκάδα : Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

Στον πάγκο: Διούδης, Ινσούα, Γιοχάνσον Χίλιεμαρκ, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2018 20:33 #211398 by Lyricaldemon
Οριστική διακοπή στο Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!
Το... ανέκδοτο κράτησε δέκα λεπτά! Ο διαιτητής Ευαγγέλου ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν στην... πισίνα της Λιβαδειάς και στην συνέχεια διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση που αν το επιτρέψει ο καιρός θα συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής (14/1, 19.30)!

Ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο του Λεβαδειακού είχε μετατραπεί σε πισίνα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που κυριάρχησε όλη την ημέρα την πρωτεύουσα της Βοιωτίας και ήταν αδύνατον να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Η μπάλα δεν γκέλαρε, δεν τσούλαγε και αυτό μπορούσε να το καταλάβει ακόμη και ο πιο αδαής! Ο διαιτητής Ευαγγέλου, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν δέκα λεπτά, βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που πάλευαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Τελικά, στο δέκατο λεπτό ο ρέφερι διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, το οποίο αν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα συνεχιστεί αύριο την ίδια ώρα (19.30). Μέχρι το σημείο που είχαμε αγώνα, ο Λεβαδειακός είχε μια καλή στιγμή με τον Σουμπίνιο στο 4' και ο Παναθηναϊκός με τον Μουνιέ στο 9'. Τα υπόλοιπα, αν το επιτρέψει ο καιρός, αύριο. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, πάντως, οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν.

Λεβαδειακός: Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jan 2018 22:44 - 14 Jan 2018 22:47 #211440 by Lyricaldemon
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 3-2
Αυτή την φορά ο διαιτητής δεν το διέκοψε παρά... την βροχή των γκολ! Ο καταιγιστικός Λεβαδειακός επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού που συνεχίζει να... σέρνει ανά την Ελλάδα το πτώμα του!



Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ τον Οικονόμου, δεξί τον Κουλιμπαλί και τον Κουρμπέλη με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Τζανδάρης και Λουντ οι δύο κεντρικοί μέσοι. Αριστερό χαφ ο Μουνιέ, δεξί ο Βιγιαφάνιες, σε ελεύθερο ρόλο ο Άλτμαν και σέντερ φορ ο Δώνης λόγω της απουσίας του Μολίνς και της έλλειψης αξιόπιστου επιθετικού στο ρόστερ του «τριφυλλιού».

Ο Ζοσέ Ανιγκό άρχισε το ματς με τον Επασί στην εστία. Ο Τσαμπούρης στα δεξιά της άμυνας, ο Φαβάρο αριστερά και δίδυμο στα στόπερ ο Αντιλέχου με τον Λεονάρντο. Μητρόπουλος και Νουάνκο οι δύο «κόφτες». Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης η μεσοεπιθετική τριάδα πίσω από τον «φουνταριστό» Μαρκόβσκι.

«Καταιγίδα» ο Λεβαδειακός!

Οι καιρικές συνθήκες στην Λιβαδειά βελτιώθηκαν, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ξανά σε κανονική κατάσταση και το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 10', από το σημείο που είχε διακοπεί δηλαδή το Σάββατο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα, κυκλοφορούσε ορθολογικά την μπάλα και έκανε την πρώτη μεγάλη φάση του ματς με τον Δώνη στο 18'. Ο Κουλιμπαλί από δεξιά έκανε την σέντρα, ο Δώνης έπιασε το ενάεριο βολέ αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί!

Αυτό ήταν. Από εκείνη την φάση και μετά οι «πράσινοι»... εξαφανίστηκαν από το γήπεδο, είχαν μόνο μια ανούσια κατοχή της μπάλας(67%-33%) και οι γηπεδούχοι παρέδωσαν μαθήματα αποτελεσματικότητας, τιμωρώντας τα παιδικά λάθη και τις στιγμές αδυναμίας στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού.

Στο 21' ο Φαβάρο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, βγαίνοντας πρώτος πάνω στην μπάλα μετά από «στημένη» φάση και στο 36' ο Γιουσούφ με ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά, «άδειασμα» του Κολοβέτσιου και ιδανικό τελείωμα της φάσης με το εξωτερικό σημείωσε το 2-0 και έβαλε τους Βοιωτούς σε ξεκάθαρο ρόλο οδηγού για την τελική επικράτηση στην αναμέτρηση.

Έκανε δώρο το τρίτο, ξύπνησε στο τέλος χωρίς αποτέλεσμα!

Με το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός δεν είχε περιθώρια για λάθη και όμως έκανε δώρο το τρίτο γκολ στον Λεβαδειακό. Με ένα ανοήτο λάθος, συνεργασία Οικονόμου-Βλαχοδήμου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν έμμεσο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μητρόπουλος στο 51' «κεραυνοβόλησε» για το 3-0!

Οι «πράσινοι» για ακόμη ένα παιχνίδι στην επαρχία θύμιζαν περισσότερο θίασο παρά ποδοσφαιρική ομάδα και όταν ξύπνησαν ήταν πολύ αργά και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το μέγεθος της ήττας τους. Στο 76' ο Λουντ σκόραρε μετά το γύρισμα του Χίλιεμαρκ από δεξιά και στο 94' ο Βιγιαφάνιες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification