Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ολυμπιακός 2017-2018

18 Feb 2018 18:40 #212644 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2018 23:12 #212649 by Lyricaldemon
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-0
Έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες (1-0) απέναντι στον Πανιώνιο και πλέον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.



Μετά από τρία ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 1 ήττα) ήθελε απλά τη νίκη. Το 1-0 φαντάζει φτωχό αλλά η στατιστική έδειξε πως ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 26 τελικές! Απλά ο Ανσαριφάρντ δεν μπορούσε να νικήσει με τίποτα τον Κότνικ, ο Μιραλάς δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα εντός εστίας και εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ του Οφόε στο 48'. Σκοπός επετεύχθη και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να προετοιμαστούν με μεγαλύτερη ηρεμία για το ντέρμπι της Τούμπας την επόμενη αγωνιστική...

Με κατοχή αλλά λίγες φάσεις...
Χωρίς ν' αλλάξει το 4-2-3-1 ο Οσκαρ Γκαρθία ο οποίος επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή απέναντι στον Πανιώνιο που έπαιξε με σύνθεση ανάγκης. Σταυρόπουλος, Πινιώτης και Νίλσεν πήραν φανέλα βασικού και οι «κυανέρυθροι» είχαν σε όλο το παιχνίδι παθητικό ρόλο. Πιθανότατα να βλέπαμε κι ένα διαφορετικό παιχνίδι εάν στο 6' δινόταν το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ (από τον Κότνικ) ή τελείωνε στη συνέχεια τη φάση ο Ιρανός στη κενή εστία.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο 25λεπτο έχασαν καλές φάσεις κυρίως με τον Οτζίτζα (17' και 22') αλλά στη συνέχεια έγιναν φλύαροι με αποτέλεσμα να χάσουν ένα ολόκληρο ημίχρονο απέναντι στον Πανιώνιο που απείλησαν μόνο στο 30' αλλά ο Χατζισαφί πρόλαβε τον Λάμπρου στην μικρή περιοχή.

Με ηγέτη Ταχτσίδη και πολλές χαμένες ευκαιρίες
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Με μεγαλύτερη όρεξη, περισσότερη πίεση. Αυτό μεταφράστηκε σε δεκάδες χαμένες ευκαιρίες. Ευκαιρίες που βγήκαν μετά το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 48'.

Ο Ταχτσίδης ο οποίος είχε ηγετική παρουσία στο ματς έκλεψε την μπάλα κι έβγαλε την ασίστ στον Οτζίτζα για το 1-0 και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί αλλά απελπιστικά άστοχοι. Ο Κότνικ είχε σπουδαίες επεμβάσεις στον Ανσαριφάρντ (σε τρεις περιπτώσεις) και στον Τζούρτζεβιτς (σε μία περίπτωση). Ο Μιραλάς παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε να σκοράρει δεν μπορούσε να βρει εστία κι έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-0 το οποίο ωστόσο τον επαναφέρει στις νίκες...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Feb 2018 19:02 - 25 Feb 2018 19:04 #212852 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ντερμπι με τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική της Superleague!

(Όσκαρ Γκαρθία): Προτό, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ομάρ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οφόε, Μιραλάς, Πάρντο, Ανσαριφάρντ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2018 19:16 #213107 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού ενάντια στον Παναθηναικό γαι την 24 αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Mar 2018 22:16 #213111 by Lyricaldemon
Ολυμπιακός 1-1 Παναθηναικός

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με πέναλτι του Φορτούνη στο 62', ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 10 για μισή ώρα, αλλά οι παίκτες του Ουζουνίδη έδειξαν χαρακτήρα και ισοφάρισαν με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Μουνιέ στο 86'.



Στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων που έγινε χωρίς κόσμο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Δύο πέναλτι έγραψαν την ιστορία του αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να είναι συνολικά καλύτερος και να δείχνει ψυχή και χαρακτήρα με παίκτη λιγότερο.

Το σχέδιο του Παναθηναϊκού βγήκε στο χορτάρι καλύτερα απ'αυτό του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Ουζουνίδη αμύνθηκαν καλά πίσω απ'την μπάλα, κράτησαν χαμηλά τον ρυθμό και έλεγξχαν το ματς. Η ποιοτική επαφή του Φορτούνη έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα και παίκτη παραπάνω, αλλά η ομάδα του Γκαρθία έκανε κακή διαχείριση των συνθηκών και έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να απειλήσει και τελικά να πάρει το 1-1 στο τέλος.

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Δύο αλλαγές είχε ο Όσκαρ Γκαρθία σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε αλλά δεν αγωνίστηκε στην Τούμπα. Και οι δύο ήταν στην αμυντική γραμμή: ο Χατζισαφί πήρε τη θέση του Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ένχελς ήταν ο παρτενέρ του Μποτία, με τον Βέλγο να επιστρέφει ως βασικός για πρώτη φορά μετά τον αγώνα στην Τρίπολη.


Ο Φορτούνης έμεινε στον πάγκο, με τον Οφόε να ξεκινάει ξανά πίσω απ'τον Ανσαριφάρντ, ενώ Μιραλάς και Πάρντο διατήρησαν τις θέσεις τους στα άκρα της επίθεσης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κράτησε στον πάγκο τον Μουνιέ, που σκόραρε και ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία και ο Άλτμαν ήταν ο παρτενέρ του Δώνη. Ο Κουλιμπαλί κι ο Κουρμπέλης επέστρεψαν στην ενδεκάδα, με τον πρώτο να παίζει μπροστά απ'τον Γιόχανσον στη δεξιά πλευρά και τον δεύτερο να είναι ο παρτενέρ του Οικονόμου στο κέντρο της άμυνας.


Κάτσε-Τζανδάρης ήταν το δίδυμο στο κέντρο, με τον Λουντ να τους πλαισιώνει στα αριστερά.

Το "Καραϊσκάκης" δεν είχε κόσμο, το ντέρμπι δεν είχε παλμό και η εικόνα στο χορτάρι έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα για τον θεατή. Το ματς δεν είχε ρυθμό και το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς φάσεις.

ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΜΒΙΚΟΥΣ ΤΖΑΝΔΑΡΗ-ΚΑΤΣΕ
Ο Παναθηναϊκός ήταν συμπαγής, όπως τον περιμέναμε. Οι παίκτες του Ουζουνίδη πίεζαν ψηλά όταν τους δινόταν η ευκαιρία, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αμύνονταν χαμηλά με δύο τετράδες πολύ "σφιχτές" και τους Άλτμαν-Δώνη να παρενοχλούν τους στόπερ του Ολυμπιακού και τον Ρομαό στο χτίσιμο των επιθέσεων.

Σ'αυτή τη λειτουργία κομβικός ήταν ο ρόλος των Τζανδάρη-Κάτσε. Πιο κοντοί απ'τους μέσους του Ολυμπιακού, αλλά πιο γρήγοροι, έβγαιναν πολλές φορές πρώτοι στην μπάλα, μάζευαν τα "σκουπίδια" απ'τις μονομαχίες και είχαν τα διαγώνια τρεξίματα για να πάνε στις βοήθειες.

Ο Ολυμπιακός ήταν αναγκασμένος να πάει στα άκρα, εκεί που Ινσούα-Λουντ και Γιόχανσον-Κουλιμπαλί έκαναν καλή δουλειά όπου κι αν έστελνε ο Γκαρθία τους Μιραλάς-Πάρντο. Το πλάνο του Παναθηναϊκού λειτουργούσε πολύ καλά, ο ρυθμός ήταν χαμηλός και αυτό που έλειπε στον Παναθηναϊκό ήταν η ποιότητα για να γίνει πιο απειλητικός.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 45'
Με τέτοια εικόνα ήταν λογικό οι τελικές να έρθουν είτε από κλέψιμο (λάθος του Ένχελς και σουτ πάνω στον Προτό απ'τον Δώνη στο 7') είτε από στημένες φάσεις: Ο Μιραλάς βρήκε το τείχος σε φάουλ στο 11', ο Ένχελς πήρε κεφαλιά άουε σε φάουλ στο 12', ο Μιραλάς σούταρε στους αμυνόμενους μετά από κόρνερ στο 14'.

Και οι δύο ομάδες είχαν δύο καλές στιγμές χωρίς τελική. Στο 24' ο Άλτμαν πέρασε ωραία τον Ομάρ, γύρισε στην περιοχή, αλλά ο Λουντ δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή και ο Χατζισαφί απομάκρυνε. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ρομαό σήκωσε από χαμηλά, ο Οφόε κινήθηκε ως φορ, κοντρόλαρε, αλλά ο Κουρμπέλης τον πρόλαβε πριν εκτελέσει.

Το ημίχρονο έκλεισε με την μοναδική πραγματικά καλή στιγμή. Ομάρ και Πάρντο συνδυάστηκαν ωραία στα δεξιά, το γύρισμα του Κολομβιανού βρήκε τον Μιραλάς ελεύθρερο στο κέντρο της περιοχής. Ο Βέλγος κοντρόλαρε και εκτέλεσε άμεσα πριν τον προλάβουν οι στόπερ του Παναθηναϊκού, αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από Ουζουνίδη-Γκαρθία και χωρίς μεταβολή στην εικόνα του αγώνα. Στο 49' ο Ολυμπιακός βρήκε για πρώτη φορά χώρο στην κόντρα, όταν Ταχτσίδης-Οφόε συνδυάστηκαν γρήγορα και κάθετα, βγάζοντας τον Μιραλάς πλάγια στην περιοχή.

Το σουτ του Βέλγου από πλάγια αριστερά έβγαλε μάλλον εύκολα με τα πόδια ο Βλαχοδήμος, ενώ απ'την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ένχελς και μετά πάνω στο οριζόντιο και άουτ.

Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΣ
Στο 56' ο Γκαρθία έβαλε τον Φορτούνη στη θέση του Οφόε, που είχε μικρή συμμετοχή στο ματς, "μπλεγμένος" ανάμεσα σε Κάτσε-Τζανδάρη.

Στο 60' έγινε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες. Η μπάλα χάθηκε στο κέντρο, ο Ρομαό έπαιξε γρήγορα κάθετα, ο Φορτούνης τον μιμήθηκε και μια επαφή έδωσε την ευκαιρία στον Ανσαριφαρντ να φύγει προς την περιοχή μαζί με τον Οικονόμου.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκό τράβηξε παρατεταμένα τη φανέλα του Ιρανού εντός και εκτός περιοχής και ο Ευαγγέλου υπέδειξε το πέναλτι, παρότι ο Ανσαριφάρντ κατάφερε να εκτελέσει, κι απέβαλε τον Οικονόμου. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και στο 62' έκανε το 1-0 στέλνοντας τον Βλαχοδήμο στην άλλη πλευρά.

ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ο Ουζουνίδης προχώρησε άμεσα σε διπλή αλλαγή. Ο Αυλωνίτης μπήκε στη θέση του Κάτσε για να παίξει δίπλα στον Κουρμπέλη και ο Μουνιέ μπήκε στη θέση του Δώνη. Ο Γάλλος πήγε αριστερά, ο Λουντ ήρθε κεντρικά δίπλα στον Τζανδάρη και ο Άλτμαν έμεινε μόνος στην κορυφή στο 4-4-1 του Παναθηναϊκού.

ΦΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να δείχνει θάρρος ακόμα και με παίκτη λιγότερο. Στο 69' ο Κουλιμπαλί σέντραρε από δεξιά, ο Μουνιέ γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν υπήρχε συμπαίκτης του για να εκτελέσει σε κενή εστία με τον Προτό εκτός θέσης. Στο 80' ο Γιόχανσον γύρισε ωραία απ'τα δεξιά, ο Λουντ κινήθηκε ως φορ στο πρώτο δοκάρι, έκανε την προβολή από πολύ κοντά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ένχελς.

"ΣΠΑΤΑΛΟΣ" Ο ΤΖΟΥΡΤΖΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Ο Ολυμπιακός είχςε την πρώτη του ευκαιρία μετά το 1-0 στο 82'. Ο Μιραλάς έτρεξε αριστερά, ο Φορτούνης έφησε την μπάλα να περάσει, αλλά ο Τζούρτζεβιτς πλάσαρε απογοητευτικά ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σέβρος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής στην αντεπίθεση, επέλεξε να πασάρει στον Μιραλάς, αλλά το έκανε άσχημα και ο Ολυμπιακός δεν εκτέλεσε.

"ΤΙΜΩΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
Κι αφού ο Ολυμπιακός δεν έκανε το 2-0, το θάρρος του Παναθηναϊκού επιβραβεύτηκε. Στο 84' ο Μουνιέ έδωσε κεντρικά στον Ινσούα, που κινήθηκε κάθετα στην περιοχή. Ο Αργεντινός τσίμπησε την μπάλα, ο Ένχελες τον βρήκε και ο Ευαγγέλου υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Μουνιέ εκτέλεσε εύστοχα, ισοφάρισε και ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε μέχρι το τέλος και κατάφερε να κρατήσει το 1-1.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2018 17:50 #213144 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Χάλια μαύρα ο Ολυμπιακός, θέλει ξεσκαρτάρισμα η ομάδα και σωστό σχεδιασμό. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, μετά τη διαφαινόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ νομίζω κατά 99% είναι πρωταθλήτρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2018 14:52 #213349 by Lyricaldemon
ΟΙ 11 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

24 ΣΙΛΒΙΟ ΠΡΟΤΟ
23 ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ
66 ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ
3 ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ
14 ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ
28 ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ
4 ΑΛΕΞΙΣ ΡΟΜΑΟ
10 ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ
7 ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
11 ΚΕΒΙΝ ΜΙΡΑΛΑΣ
17 ΚΑΡΙΜ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Mar 2018 17:42 #213350 by Lyricaldemon
Πλατανιάς - Ολυμπιακός 0-4
Το γκολ-πέναλτι του Μιραλάς, το πρώτο από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, είναι το πλέον αξιοσημείωτο που συνέβη στον... ερυθρόλευκο περίπατο (0-4) στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά! Ρομαό, Μάριν και Σισέ τα άλλα γκολ.



Ο Ολυμπιακός δεν αναμενόταν να έχει προβλήματα με έναν αντίπαλο όπως ο Πλατανιάς και δεν είχε. Σε ένα ματς όπου ο Μιραλάς σκόραρε για πρώτη φορά στην επιστροφή του στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός με γκολ των Ρομαό, Μάριν, Παπέ Σισέ και του Βέλγου με πέναλτι επικράτησε 4-0 στα Χανιά του Πλατανιά. Στα θετικά και η επάνοδος του Μάρτινς.

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με προσφορά* για τα μέλη, cash out* και μοναδικές αποδόσεις. *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΜΕ 5-3-2 Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε να βάλει οκτάρι τον Μάρτινς. Ο Πορτογάλος για πρώτη φορά χρίστηκε βασικός το 2018 και πρώτη μετά τον Οκτώβριο. Σχήμα με Προτό κίπερ, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Μποτία, Παπέ Σισέ και Κούτρη, άξονας με Ρομαό και Μάρτινς, σε πιο ελεύθερο και οργανωτικό ρόλο ο Φορτούνης, άκρα με Μάριν και Μιραλάς και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Πλατανιάς στο 5-3-2 από την άλλη: Κλιάγιτς κίπερ, άμυνα με Στάμου, Ουές, Καρυπίδη, Ντικαμονά και Πλιάτσικα και κέντρο με Μάλτσα, Νίλι και σε δημιουργικό ρόλο τον Δημούτσο και στην επίθεση οι Ενσικουλού και Κασάλιτσα.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ
Δίχως να πιάσει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός έβαλε τρία γκολ στο α' μέρος ενώ είδε τον Μιραλάς να σκοράρει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του. Στο 14ο λεπτό από τα πόδια του Μιραλάς βγήκε η φάση του 1ου γκολ. Ο Βέλγος στέλνει την μπάλα αρχικά στο τείχος και μετά κάνει ωραία κίνηση και 'γέμισμα' στον Κούτρη που γύρισε για τον Μάριν που έστειλε την μπάλα στον Ρομαό ο οποίος με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Στο 24ο λεπτό ο Φορτούνης βγάζει στον Ανσαριφάρντ που χάνει το τετ α τετ και ο Μάριν στο... ριμπάουντ έκανε το 0-2. Στο 34ο λεπτό ο Μιραλάς πήρε το πέναλτι από αντικανονικό μαρκάρισμα του Μάλσα και ένα λεπτό μετά έβαλε το 1ο του γκολ στην επιστροφή του στο Λιμάνι. Το α' μέρος έκλεισε με έξτρα πίεση του Ολυμπιακού αλλά το 0-3 να παραμένει.

ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ 0-4
Ο Ολυμπιακός έβαλε και 4ο γκολ στο 2ο μέρος. Στο 58' ο Παπέ Σισέ σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ομάρ και μετά πανηγύρισε με dab και πήγε να αγκαλιάσει τον Μοντέστο. Μετά το 0-4 έπεσε για τα καλά ο ρυθμός και με τις αλλαγές που έγιναν. Ο Πλατανιάς άλλαξε το σχήμα του σε 4-4-2 αλλά πέραν του κάπως δραστήριου Κασάλιτσα δεν πέτυχε και πολλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2018 18:54 #213884 by Lyricaldemon
Η εντεκάδα του Ολυμπιακού ενάντια στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 26 αγωνιστική της Superleague!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2018 22:22 - 01 Apr 2018 20:01 #213886 by Lyricaldemon
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 1-1
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τιμωρία του ΠΑΟΚ και έπεσε ξανά στην τρίτη θέση, αφού για ένα ακόμα ματς φέτος ήταν κακός και έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Λεβαδειακού!



Ένας αρκετά κακός και... μπλοκαρισμένος Ολυμπιακός και με τον προπονητή του να έχει βασική ευθύνη για το πως διαχειρίστηκε το ματς και να έχει θέματα στο πλάνο του στο γήπεδο έμεινε στο 1-1 απέναντι σε έναν αξιόμαχο και καλά στημένο Λεβαδειακό στην Λιβαδειά, με τους Βοιωτούς μάλιστα να προηγούνται στο ματς. Τα γκολ οι Νιασέ και Ανσαριφάρντ.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΑΝ
Ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός είχε βασικό σχήμα με Οφόε επιτελικό μέσο και Μάρτινς στον άξονα. Η διάταξη του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με Λεβαδειακό: Προτό κίπερ, Μποτία και Παπέ Σισέ οι στόπερ, Ομάρ δεξιά και Κούτρης αριστερά, Μάρτινς και Ρομαό στον άξονα, Οφόε επιτελικός και στα άκρα οι Μάριν και Μιραλάς. Φορ ο Ανσαριφάρντ. Ο αρχικός σχηματισμός του γηπεδούχου Λεβαδειακού: Επασί κίπερ, Τσαμπούρης και Ντιόγκο στα 2 άκρα της άμυνας και Φαβάρο και Αντιλέχου στόπερ. Οι Μητρόπουλος και Νιασέ τα δύο εξάρια, σε δημιουργικό ρόλο μπροστά τους στον άξονα ο Σουμπίνιο, στα... φτερά Γιακουμάκης και Σαβαντογκό και Μαρκόβσκι φορ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΦΛΥΑΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ
Στο α' μέρος σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα ο Λεβαδειακός πήρε δίκαια το προβάδισμα. Στο 4ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο ο Οφόε πήδηξε σε λάθος χρόνο για κεφαλιά και ο Μποτία έχασε τον σκόρερ Νιασέ που σχεδόν ανενόχλητος σκόραρε για το σκορ 1-0.

Μοιραίος για τον Ολυμπιακό από επιθετικής πλευράς στο α' μέρος ήταν ο Ανσαριφάρντ. Χάνει μεγάλη φάση με κεφαλιά στο 2ο λεπτό και έχει χαμένη προβολή στο 28'. Δύο σπουδαίες φάσεις που θα μπορούσε να σκοράρει και στις δύο. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι για τράβηγμα στον Παπέ Σισέ ενώ ο Λεβαδειακός εκτός από την φάση του γκολ είχε και μία πολύ καλή ευκαιρία με τετ α τετ του Σαβαντογκό που έβγαλε ο Προτό. Λίγο πριν το κλείσιμο του α' μέρους ο Μιραλάς είχε ένα καλό φάουλ που αποκρούστηκε δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν στιβαρός και σοβαρός αμυντικά αλλά και ουσιαστικός και... εύστοχος επιθετικά. Ο Ολυμπιακός είχε μία επιθετική... φλυαρία, πρόβλημα στο δημιουργικό και επιθετικό πλάνο του αλλά και στις τελικές αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες του Ανσαριφάρντ.

ΜΑΡΙΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΚΑΡΘΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ
Στο 2ο μέρος ο Γκαρθία έκρινε σκόπιμο να βγάλει έξω τον Μάριν και να βάλει τον Φορτούνη. Στο 49' ήρθε και το γκολ από τον Ανσαριφάρντ μετά από μπαλιά του Κούτρη σε μία φάση που ο Ιρανός φάνηκε να είναι οριακά εκτεθειμένος. Έγινε έτσι το 1-1 με τον Ανσαριφάρντ να φτάνει στα 14 γκολ και ενώ στο 71' έχασε ακόμα μία μεγάλη φάση με προβολή που αποκρούστηκε από τον Επασί. Στο 75' ο Λεβαδειακός είχε επίσης μία καλή στιγμή με κεφαλιά Μαρκόβσκι άουτ. Στο 93' ο Ομάρ έχασε μεγάλη φάση με τετ α τετ που έβγαλε ο Επασί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification