Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνείς μεταγραφές 2017/2018

11 Jul 2017 02:37 - 11 Jul 2017 02:38 #201637 by Giwrgos
Στην Έβερτον κι επίσημα ο Ρούνεϊ!

Είναι πλέον επίσημο! Ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στην... παλιά του γειτονιά! Από το μεσημέρι της Κυριακής είναι κι επίσημα παίκτης της Έβερτον, αποχωρώντας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 13 χρόνια!

Εκεί που τον είδε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παιδάκι, να βγάζει όλο τον ενθουσιασμό του και να γεμίζει τ' αντίπαλα δίχτυα με γκολ, εκεί επέστρεψε ο Γουέιν Ρούνεϊ στα 31 του ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Εκεί που έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στα 16 του χρόνια, προτού κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

Έχοντας πλέον κατακτήσει κάθε τίτλο τον οποίο διεκδίκησε από το 2004 και μετά η Γιουνάιτεντ, προσθέτοντας μέχρι και το Γιουρόπα Λιγκ στο παλμαρέ του, τον περασμένο Μάιο, έχοντας βιώσει τρομερές στιγμές, έχοντας βρεθεί στην κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών τόσο για τους «κόκκινους διαβόλους» όσο και για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι και πάλι «ζαχαρωτό»!

www.gazzetta.gr
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2017 10:04 #201655 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανακοίνωσε τη συμφωνία για τον KILLER Λουκάκου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Οι Κόκκινοι Διάβολοι ενημέρωσαν μέσω του twitter τους πως έχουν δώσει τα χέρια με τα Ζαχαρωτά για τον Βέλγο στράικερ, «σπάζοντας» τα ταμεία για ακόμη ένα καλοκαίρι!

Αν και αρχικά η επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο Στάμφορντ Μπριτζ και την Τσέλσι ήταν το πιθανότερο σενάριο, τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή και συμφώνησε με έναν από τους κορυφαίους σκόρερ των αγγλικών γηπέδων.

Το ποσό της μεταγραφής δεν ανακοινώθηκε επίσημα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 75 εκ. λίρες. Όπως ανέφεραν στο twitter του συλλόγου οι άνθρωποι της ομάδας, απομένουν ιατρικές εξετάσεις και προσωπικοί όροι του συμβολαίου και θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.



Πριν από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ, εχθές το βράδυ, η Τσέλσι είχε σπεύσει να ισοφαρίσει την πρόταση των 75 εκ. λιρών για τον 24χρονο, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ήταν πια αργά.



Ο Λουκάκου είναι μέλος σε μια λίστα με παίκτες των οποίων το ταλέντο -λέγεται πως- δεν εκτίμησε σωστά ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μαζί με τους Ντε Μπρούινε, Μπονούτσι, Μάτα, Σαλάχ, Μπέρτραντ, Γκαράι κ.ά. Πλέον όμως θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν ξανά, με τον Βέλγο να είναι πια έτοιμος παίκτης και όχι νεαρό ταλέντο.



Η καριέρα του 24χρονου στράικερ στην Αγγλία ξεκίνησε από την Τσέλσι το 2011 (είχε αποκτηθεί από την Άντερλεχτ) έναντι 15 εκ. ευρώ. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός σε Γουέστ Μπρομ (35 ματς, 17 γκολ και 7 ασίστ) και Έβερτον (31 ματς, 15 γκολ, 8 ασίστ) προτού αποκτηθεί από τα Ζαχαρωτά με κανονική μεταγραφή έναντι 35 εκ. ευρώ.

Συνολικά στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε στην Έβερτον είχε 166 συμμετοχές, 87 τέρματα και 29 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Με την εθνική Βελγίου έχει πετύχει 23 γκολ σε 59 συμμετοχές.

ΠΗΓΗ: Premierleaguefans.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jul 2017 10:17 #201659 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ανακοίνωσε Ρούντιγκερ η Τσέλσι!


Τον Γερμανό αμυντικό που αγωνιζόταν στη Ρόμα επέλεξαν οι Μπλε για να ενισχυθούν στα μετόπισθεν.

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ είναι 24 ετών, ύψους 1,91 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας. Έχει 17 συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε 35 φορές με τη φανέλα της Ρόμα για όλες τις διοργανώσεις.

O Γερμανός μπακ υπέγραψε για 5 χρόνια και στοίχισε περίπου 38 εκ. ευρώ.

ΠΗΓΗ: Premierleaguefans.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2017 12:41 #201868 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τον Ντάνι Άλβες


Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της Παρί στην θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς ο γαλλικός σύλλογος έχει εντάξει στο δυναμικό του και τον Γιούρι από τη Σοσιεδάδ.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Ντάνι Άλβες, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου φουλ-μπακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30 Ιουνίου 2019. Ο 34χρονος διεθνής είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ενώ γίνεται ο 30ος Βραζιλιάνος που εντάσσεται στο δυναμικό των Παριζιάνων από την ίδρυση του συλλόγου, το 1970.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Παρί, ο Ντάνι Άλβες δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα τελευταία χρόνια μπόρεσα να μετρήσω στο εξωτερικό την τεράστια αύξηση αυτού του συλλόγου που έγινε ένα προπύργιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι πολύ συναρπαστικό να είμαι μέρος αυτού του μεγάλου πρότζεκτ!

Σε όλους τους συλλόγους, από τους οποίους έχω περάσει, πάντα έχω δώσει το καλύτερο για να βοηθήσω τις ομάδες μου να πάνε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Πιστέψτε με, ήρθα και στην Παρί για να νικήσω. Γνωρίζω τις φιλοδοξίες του νέου συλλόγου μου και τις προσδοκίες των πολυάριθμων υποστηρικτών του σε όλο τον κόσμο. Θα μοιραστούμε μεγάλες στιγμές, είμαι σίγουρος»

ΠΗΓΗ: skai.gr
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2017 16:56 #201925 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Υπέγραψε στη Μίλαν ο Μπονούτσι

Ποδοσφαιριστής της Μίλαν φέρεται να είναι πλέον ο Λεονάρντο Μπονούτσι, καθώς γίνεται λόγος για υπογραφή συμβολαίου πέντε ετών...

Ο Ιταλός αμυντικός αφήνει τη Γιουβέντους και συνεχίζει την καριέρα του στους «ροσονέρι», η μετακίνησή του στους οποίους κόστισε 40 εκατ.ευρώ.

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του στα μεταγραφικά ζητήματα, έκανε γνωστό πως ο Μπονούτσι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο πέντε ετών με τη Μίλαν και πλέον απομένει μονάχα η ανακοίνωση για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Jul 2017 17:32 #201927 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Youri Tielemans

O Youri Tielemans ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη πήρε (αναμενόμενη) μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι από την Άντερλεχτ στην Μονακό με το κόστος να φτάνει περίπου τα 25 εκατομμύρια €. Ο νεαρός Βέλγος μέσος είναι γεννημένος στις 7 Μαίου 1997 και θεωρείτε από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο καθώς από μικρή ηλικία έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. (139 συμμετοχές με 26 γκολ από το 2013) Αρκετές ομάδες είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό του, κυρίως από την Αγγλία, αλλά προτίμησε το πρότζεκτ και της Γαλλικής Μονακό που παίζει με αρκετούς νεαρούς παίχτες.

Η ικανότητα του να παίζει τόσο σε αμυντικό αλλά και πιο δημιουργικό ρόλο τον κάνουν έναν πολύ χρήσιμο παίχτη και τα δυνατά του στοιχεία είναι τόσο η έφεση στο σκοράρισμα αλλά και οι πάσες του καθώς και το πολύ δυνατό μακρινό σουτ του.

Οι περισσότεροι θα τον ξέρετε από τα Football Manager που είναι πάντα από τα πιο hot wonderkid! Περιμένουμε να δούμε τι θα πετύχει με τη Μονακό στο μέλλον και αν θα δικαιολογήσει το όνομα που χτίζει στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jul 2017 00:06 #201962 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Συμφωνία Σίτι - Τότεναμ για Γουόκερ!

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε απόσταση ως προς το κόστος της μεταγραφής, αλλά τελικά φέρονται να συμφώνησαν για τη μετακίνηση του 27χρονου δεξιού μπακ στο «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ως προτεραιότητα το φετινό καλοκαίρι την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα παγκόσμιας κλάσης.

Μετά την απώλεια του Ντάνι Άλβες, που υπέγραψε με την Παρί Σεν Ζερμέν, οι «Πολίτες» φαίνεται πως τα «σκάνε» χοντρά στα «Σπιρούνια» για την απόκτηση του Κάιλ Γουόκερ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τις 50 εκατομμύρια λίρες και ο παίκτης θα βρεθεί αύριο στο Μάντσεστερ για τις ιατρικές εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: Premierleaguefans.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jul 2017 19:16 #202093 by Giwrgos
Και τη νέα σεζόν στην Αϊντχόφεν ο Φαν Χίνκελ

Η Τσέλσι παραχώρησε ξανά τον Μάρκο Φαν Χίνκελ στην PSV για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε.


Η πρώτη φορά ήταν τον χειμώνα του 2016. Η δεύτερη ήρθε το περασμένο καλοκαίρι και τώρα για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Μάρκο Φαν Χίνκελ θα παίξει στην Αϊντχόφεν.

Η Τσέλσι τον παραχώρησε εκ νέου δανεικό στον ολλανδικό σύλλογο για την επόμενη σεζόν και ο 24χρονος μέσος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της PSV στην Ελβετία.

Το συμβόλαιό του με τους Πρωταθλητές Αγγλίας ολοκληρώνεται το 2019.

www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jul 2017 21:09 #202400 by Giwrgos
Επίσημα στην Τσέλσι ο Μοράτα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού, Αλβαρο Μοράτα, και πλέον απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για να τελειώσουν όλα.


Λίγες ώρες μετά το τσουνάμι των ρεπορτάζ που ήθελαν Ρεάλ και Τσέλσι να τα βρίσκουν για τη μεταγραφή του 24χρονου, τα δύο club επιβεβαίωσαν το deal. Ο Ισπανός επιθετικός, αν όλα πάνε καλά στις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2022 με τους Μπλε και θα λαμβάνει ετησίως 9 εκατ. ευρώ. Η Ρεάλ ευχαρίστησε στην ανακοίνωση τον διεθνή άσο για τον επαγγελματισμό του και σίγουρα τον ευχαριστεί πολύ περισσότερο για τα 80 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της, μόλις 12 μήνες μετά τα 30 που είχε πληρώσει στην Γιουβέντους για να τον πάρει πίσω στην Μαδρίτη. Ο Μοράτα ήταν πέρυσι αναπληρωματικός στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που κατέκτησε La Liga και Champions League και παρότι ερχόταν κυρίως από τον πάγκο κατάφερε να σκοράρει 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Η μεταγραφή είναι η πιο ακριβή της ιστορίας για Ισπανό ποδοσφαιριστή, αφού ξεπέρασε τα χρήματα που είχαν δοθεί -πάλι από την Τσέλσι- για τον Φερνάντο Τόρες και είναι η 8η πιο δαπανηρή όλων των εποχών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Jul 2017 15:31 #202606 by Giwrgos
Στην Ρόμα ο Κολάροφ

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι και με τη βούλα ο Αλεξάνταρ Κολάροφ ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 5.5 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.


Στην Ιταλία επέστρεψε ο Αλεξάνταρ Κολάροφ, αλλά αυτή την φορά για λογαριασμό της Ρόμα. Ο 31χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «τζιαλορόσι» οι οποίοι έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 5.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Σέρβου.

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Ρόμα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για τη νέα μου ομάδα. Στόχος είναι ένας: Να κερδίζω», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος άσος.
www.gazzetta.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.