Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διεθνή Αθλητικά Νέα

17 Aug 2017 14:41 #203990 by Lyricaldemon
Έκανε πλάκα και χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε με 2-0, έχοντας εκτός τον τιμωρημένο Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Γκάρεθ Μπέιλ... παρκαρισμένο στον πάγκο (VIDEO).



Δεν ήταν απλά μία δεύτερη κολλητή νίκη απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο, αλλά κάτι παραπάνω. Το παραδέχθηκαν ορισμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα με δηλώσεις τους στο τέλος του αγώνα εξάλλου. Η Ρεάλ χωρίς τους δυο μεγάλους της αστέρας, νίκησε εύκολα 2-0 και μάλιστα για αρκετά λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα έκανε... συντήρηση!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Ασένσιο με απίθανη γκολάρα, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά ολοκλήρωσε την... κηδεία στο 39ο λεπτό.

Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όχι τόσο γιατί έχασε το σούπερ καπ Ισπανίας, αλλά γιατί περιμένει τον αντι-Νεϊμάρ και ενίσχυση στον πάγκο, κάτι που... καθυστερεί χαρακτηριστικά.



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος (80' Θεμπάγιος), Κόβατσιτς (62' Καζεμίρο), Ασένσιο (75' Τεό Ερναντεζ), Μπενζεμά, Λούκας Βάθκεθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ (50' Σεμέδο), Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Άλμπα (77' Ντιν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αντρέ Γκόμες (72' Ντεουλοφέου), Μέσι, Σουάρες.

Σκόρερ: 1-0 (4' Ασένσιο), 2-0 (39' Μπενζεμά).

Πηγή: Contra,gr
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2017 15:50 #203996 by Blood Prince
Η Barcelona θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά,και να αγοράσει παίκτες όσο ακόμα διανύουμε την μεταγραφική περίοδο.Η πώληση του Neymar αποδείχτηκε σημαντική απώλεια για την ομάδα της Καταλονίας.

Αν συνεχίσουν με την παρούσα 11άδα η χρονιά της Barca αναμένεται απογοητευτική.

Θα ήθελα βέβαια πολύ να σκοράρει ο Messi χθες αλλά με τα σημερινά δεδομένα η Real είναι κλάσης ανώτερη.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2017 22:16 - 18 Aug 2017 22:18 #204045 by Blood Prince
Ενδιαφέρουσα η είδηση σχετικά με την φανέλα την οποία δημοσίευσε ο φίλος Lyricaldemon πιο πάνω αλλά θα ήθελα να γνωστοποιήσω μια είδηση που είχα διαβάσει πρόσφατα σχετικά με την συμπεριφορά του Ράμος και η οποία νόμιζα είχε αναρτηθεί ήδη.

Κατά την γνώμη μου,έλαβε την κατάλληλη απάντηση απο τον Messi.

Ο Ράμος δεν σεβάστηκε τον Μέσι!

Σε τεντωμένο σχοινί ήταν τα νεύρα το βράδυ της Τετάρτης (16/8) στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα για τον επαναληπτικό του σούπερ καπ Ισπανίας.

Η "βασίλισσα" νίκησε με 2-0 και κατέκτησε το τρόπαιο με τον αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Ράμος, να δείχνει έλλειψη σεβασμού στον Λιονέλ Μέσι.

Ο έμπειρος αμυντικός... κορόιδεψε τον Αργεντινό κάνοντας πως θα του δώσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Μέσι να τον βρίσει χυδαία.

Όπως αναφέρει η AS, ο 30χρονος επιθετικός... στόλισε τη μητέρα του Σέρχιο Ράμος, όντας εκτός εαυτού.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Aug 2017 14:31 #204088 by Lyricaldemon
Εκτός Eurobasket ο Αντετοκούνμπο!

Σοκ στην Εθνική Ελλάδας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ανακοινώνει πως δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο!



Κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Eurobasket, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έθεσε εαυτόν εκτός της διοργάνωσης.

Ο 22χρονος διεθνής γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον μαγικό κόσμο του NBA και πάνω στον οποίο είχαμε εναποθέσει όλοι τις ελπίδες μας για διάκριση στη διοργάνωση (πάνω στον Greek Freak θα χτιζόταν η ομάδα), ανακοίνωσε μέσω Instagram πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατο εδώ και καιρό.

"Θέλω όλοι να ενημερωθούν από μένα πως δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Όλο αυτό τον καιρό πιέζω τον εαυτό μου για να κάνω προπόνηση. Προσπαθώ να τον ξεγελάσω πως δεν πονάω πολύ και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια. Η θέλησή μου επηρέασε την κρίση μου, αλλά στο τεστ που έκανα εδώ στη Κίνα με τους Bucks ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Απέτυχα να βγάλω με επιτυχία τις ασκήσεις στις οποίες με υπέβαλαν και ο πόνος με σταματούσε από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πρέπει να αποδεχτώ την αλήθεια και να την αντιμετωπίσω ώριμα. Οφείλω να δουλέψω και να βελτιώσω όσο περισσότερο μπορώ, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο γόνατό μου. Πέρυσι είχα την επιλογή να "παγώσω" την συμφωνία για το νέο μου συμβόλαιο. Φέτος δεν έχω επιλογή.

Είμαι τραυματίας, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και πρέπει να γίνω καλά. Είναι με διαφορά η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχω νιώσει ως τώρα στη καριέρα μου. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Η εθνική ομάδα είναι η αγαπημένη μου ομάδα και στο μέλλον θα αποδείξω πως μαζί με τους συμπαίκτες μου μπορούμε να την πάμε ψηλά και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους Έλληνες. Τώρα, όμως, προέχει το παρόν.

Παρακαλώ όλο το κόσμο να μη δώσει στην απουσία μου μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική και να επικεντρωθούμε στα παιδιά που θα παλέψουν στο Ευρωμπάσκετ για μια επιτυχία που μας λείπει χρόνια. Την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες κι εγώ με μεγάλη στεναχώρια πρέπει να αποδεχτώ και να ανακοινώσω πως θα είμαι απών. Γιάννης Αντετοκούνμπο", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος πάντως λίγη ώρα αργότερα απέσυρε την εν λόγω ανάρτηση από το Instagram.

Πηγή: Contra.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Aug 2017 22:16 #204654 by κωστας
Houston Rockets' Top 25 Plays of the 2016-2017 NBA Season
δείτε το παρακάτω βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2017 11:36 #204664 by κωστας
Eurobasket 2017
Με 6 αγώνες ξεκινάει το Eurobasket 2017 σήμερα 31/8, το οποίο θα διεξαχθεί σε 4 χώρες (Ρουμανία, Ισραήλ, Φινλανδία, Τουρκία) με τη συμμετοχή 24 ομάδων.
Η Σλοβενία με την Πολωνία - που βρίσκονται παρέα με την Εθνική Ανδρών στον Α' όμιλο - ανοίγουν την αυλαία στις 13:45, για να ακολουθήσουν η Γερμανία με την Ουκρανία στον πρώτο αγώνα του Β' ομίλου (15:45) και να πάρει στην συνέχεια την σκυτάλη η Ελλάδα με αντίπαλο την Ισλανδία. Λίγο αργότερα, στις 18:30, η Γεωργία του Ηλία Ζούρου θα αντιμετωπίσει την Λιθουανία, στις 20:00 η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την γηπεδούχο Φινλανδία και στις 21:30 η Ιταλία το Ισραήλ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας:

13:45 Σλοβενία - Πολωνία (Α' όμιλος, Ελσίνκι)

15:45 Γερμανία - Ουκρανία (Β' όμιλος, Τελ Αβίβ)

16:30 Ισλανδία - Ελλάδα (Α' όμιλος, Ελσίνκι)

18:30 Λιθουανία - Γεωργία (Β' όμιλος, Τελ Αβίβ)

20:00 Γαλλία - Φινλανδία (Α' όμιλος, Ελσίνκι)

21:30 Ιταλία - Ισραήλ (Β' όμιλος, Τελ Αβίβ)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Aug 2017 21:17 #204708 by κωστας
Με νίκη άνοιξε η... αυλαία του Ευρωμπασκετ 2017 για την Εθνική Ελλάδος - Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ξεπέρασε -τελικά εύκολα- την Ισλανδία με 90-61 -Πρώτος σκόρερ ο Παππάς με 20 πόντους

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Sep 2017 13:43 #204793 by κωστας
Ο Κέβιν Μιραλάς, με δήλωσή του, παραδέχεται τις επαφές με την Έβερτον για να γυρίσει στον Ολυμπιακό, τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ κατηγορεί την ομάδα του ότι "μπλόκαρε" τη διαδικασία!
Ξεκάθαρη θέση για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον ίδιο, τον Ολυμπιακό και την Έβερτον πήρε από το Βέλγιο όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο 29χρονος άσος, όχι απλά επιβεβαίωσε τις διαδοχικές επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες για το θέμα της επιστροφής του στον Πειραιά, αλλά ευχαρίστησε προσωπικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε, ενώ έστειλε και ξεκάθαρο μήνυμα επιστροφής "αργά ή γρήγορα" στον Ολυμπιακό!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε, παρότι παραμένει παίκτης της Έβερτον, ότι η μεγάλη επιστροφή δεν έγινε με απόλυτη ευθύνη του αγγλικού συλλόγου που “μπλόκαρε” τη διαδικασία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον Ολυμπιακό. Κάναμε όλοι ό,τι μπορούσαμε. Ο πρόεδρος της ομάδας προσπάθησε να κάνει ό,τι ήταν δυνατό και ακόμα πιο πέρα. Αλλά η Έβερτον δεν ήθελε ούτε να ακούσει. Με μπλόκαραν! Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν επέστρεψα σπίτι μου.

Εύχομαι ότι θα τα καταφέρω πολύ σύντομα να γυρίσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο. Για τα εκατοντάδες μηνύματα που μου έστειλαν. Και θέλω να ξέρουν ότι κι εγώ αγαπώ τον Ολυμπιακό όπως κι εκείνοι. Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσω κοντά τους...".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Sep 2017 10:13 #204976 by κωστας
Καρφώματα κι εντυπωσιακές συνεργασίες έχει το μενού στο TOP 5 της 4ης αγωνιστικής της φάσης των Ομίλων του Eurobasket 2017. Ξεχωρίζει ο Μάρκανεν, ο οποίος έβγαλε μία απίθανη φάση στη νίκη της Φινλανδίας επί της Εθνικής μας ομάδα και τους… άφησε όλους πίσω του!

Απολαύστε ακόμα τον εντυπωσιακό Γιόνας Βαλαντσιούνας, τους θεαματικούς Ρώσους, τον δημιουργό Ντόντσιτς, αλλά και τον Ντάριο Σάριτς, ο οποίος βρίσκει μέσα από την… κλειδαρότρυπα τον Μπογκντάνοβιτς.

Δείτε το TOP 5 στο video:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Sep 2017 11:45 #205109 by κωστας
Σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για τη Γαλατάσαράι, η οποία κατάφερε να συμφωνήσει με τον Αρντά Τουράν, ο οποίος επιστρέφει στην Τουρκία με την μορφή δανεισμού, μιας και δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.Στη Γαλατάσαράι θα αγωνίζεται φέτος ο Αρντά Τουράν. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του 30χρονου Τούρκου μέσου, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός (το πιθανότερο) για δύο χρόνια και ενώ το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο λήγει σε τρία χρόνια. Ο Τουράν επιστρέφει στη Γαλατά έπειτα από έξι χρόνια, έχοντας παίξει σε αυτήν από το 2004 ως το 2011.

Μετά ήρθε η μετακίνηση στην Ισπανία για την Ατλέτικο Μαδρίτης και το 2015 μετακόμισε στην Βαρκελώνη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε. Πέρυσι, είχε 30 συμμετοχές και 13 γκολ, αλλά φέτος δεν χρησιμοποιήθηκε σε κάποιο ματς, με τον ίδιο να ελπίζει ότι στην χώρα του θα καταφέρει να επανέλθει στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification