Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

User Reviews: Γράψτε το δικό σας!

27 May 2020 02:23 #234775 by Μάνος Γρυπάρης
Επαναφορά των user reviews και η νέα έκδοση που ετοιμάζουμε
Σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ένα πρόβλημα στην καταχώρηση των user reviews σας, κάτι που προκλήθηκε από διάφορες αναβαθμίσεις που πραγματοποιήσαμε στο site.

Τα user reviews επέστρεψαν και μπορείτε ξανά να καταχωρήσετε το review σας σε οποιοδήποτε από τα reviews του site, κάνοντας κλικ στο μενού "User Reviews" στα δεξιά. 

Το πρόβλημα διορθώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα ώστε να προλάβουμε τον διαγωνισμό Κέρδισε ότι θέλεις και να μπορείτε έτσι να καταχωρήσετε τα reviews σας. Ο διαγωνισμός θα λάβει παράταση ώστε να προλάβετε να γράψετε τα reviews σας και η ψηφοφορία αντί για τις 31 του μήνα θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου.
Αναμένεται upgrade στον editor των user reviews
Μετά την προσωρινή διόρθωση του προβλήματος, κάτι που σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ξανά τα reviews σας, σας ενημερώνουμε ότι ο editor θα αναβαθμιστεί το συντομότερο δυνατό (σ.σ. ακόμα και εντός της εβδομάδας) καθώς ως γνωστόν τα προβλήματά του είναι πολλά. Συγκεκριμένα:
- Η λειτουργία του Backspace που έσβηνε από προτάσεις μέχρι παραγράφους, θα διορθωθεί.
- Θα διορθωθεί επίσης το πρόβλημα με το copy-paste από τον editor στο notepad που δεν λειτουργούσε (σ.σ. από το notepad στον editor λειτουργεί και σας παροτρύνουμε να ανεβάζετε έτσι τα reviews σας.
- Το κείμενο που ανεβάζετε ορισμένες φορές δεν ανεβαίνει ολόκληρο.
Μέχρι την τελική διόρθωση, την οποία έχουμε στόχο να ανεβάσουμε εντός της εβδομάδας, μπορείτε πάντοτε να ανεβάζετε τα reviews σας και στο forum topic User reviews. Φροντίστε μόνο να αφήσετε κάθε user review σας και στον τομέα "User review" στο αντίστοιχο review, ώστε να καταχωρηθεί για τον διαγωνισμό.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και υποσχόμαστε σύντομα να ανακάμψουμε σε όλους τους τομείς με τις ανάλογες διορθώσεις.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jun 2020 23:57 #236045 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω απλά ότι έχω γράψει review για το Jedi Fallen Order. Θα ήθελα να του ρίξετε μια ματιά εδώ και να μου πείτε τη γνώμη σας. Εάν θεωρείτε ότι κάτι θα μπορούσα να διορθώσω στο γράψιμο μιας κριτικής, θα βοηθούσε κι εμένα τον ίδιο να γίνω καλύτερος στο κομμάτι αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 14:30 - 27 Jan 2021 15:53 #245257 by Frazzle
Πρώτο μου προσωπικό review για το Assassin's Creed Unity μετά από 100 ώρες gameplay και Advanced Champion rank σε PC. Οι απόψεις μου ειναι βάση της δικής μου εμπειρίας στο παιχνίδι.

AC Unity Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2021 12:30 #246467 by Blood Prince
Εγραψα User Review για το Resident Evil 2 Remake το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ


www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/34504-resident-evil-2-remake


 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2021 14:07 - 18 Feb 2021 18:35 #246471 by Blood Prince
Επειδή βλέπω μήνυμα τώρα, πως η σελίδα δεν βρέθηκε κλπ το γράφω και εδώ να είμαι καλυμμένος.

Resident Evil 2 Remake User Review

 


Στις προάλλες έπαιξα το Resident Evil 2 Remake και αποφάσισα να γράψω το παρόν user review.

To Resident Evil 2 Remake όπως λέει και ο τίτλος αποτελεί ένα Remake του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1998 από την Capcom.

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί να είναι Remake αλλά προστέθηκαν νέες περιοχές όπως το ορφανοτροφείο και νέοι γρίφοι.

Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο της Claire μιας φοιτήτριας,οδηγού αγώνων μοτοσυκλέτας η οποία αναζητά τον αδερφό της Chris Redfield ή του Leon Kennedy ενός νεοπροσλαμβανόμενου αστυνομικού.

Οποιον ρόλο και να αναλάβει, τα όσα θα περάσει θα είναι παρόμοια όπως και οι γρίφοι.Παρόλα αυτά υπάρχουν περιοχές αποκλειστικές ανά χαρακτήρα όπως και πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεται κατά την διάρκεια της περιπλανησής του.

Ο παίκτης αν θέλει να δεί το πλήρες τέλος του παιχνιδιού θα πρέπει να παίξει NG+ με τον εναλλακτικό χαρακτήρα ο οποίος ξεκλειδώνεται μετά τον τερματισμό του πρώτου.

Ο γράφων είχε την ευκαιρία να παίξει ως Claire A οπότε ξεκλείδωσε το Leon B.Κατά την διάρκεια του playthrough ως Leon B είχα την ευκαιρία να λύσω νέους γρίφους.Επίσης το B σενάριο είναι λίγο μικρότερο από το Α καθώς λείπει για παράδειγμα η περιοχή στο βενζινάδικο η οποία είναι καθαρά εισαγωγική.Οι γρίφοι όμως που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει ο παίκτης ως Leon A θα είναι ίδιοι με τους γρίφους ως Claire A.

Οι τοποθεσίες οι οποίες καλείται να περιπλανηθεί ο παίκτης παρουσιάζουν ποικιλία και περιλαμβάνουν κυρίως το αστυνομικό τμήμα,τους υπονόμους και το εργαστήριο με κάθε τοποθεσία να συνδέεται αριστουργηματικά.Επίσης αν ο παίκτης παίξει ως Claire θα μπορεί να επισκεφτεί και το ορφανοτροφείο.

Το Survival Horror στοιχείο είναι έντονο ειδικά στα αυξημένα επίπεδα δυσκολίας.Οι σφαίρες είναι ελάχιστες και ο Tyrant ένα βιολογικό όπλο της Umbrellas καταδιώκει τον παίκτη,προκαλώντας φόβο.

Ο φωτισμός είναι πολύ καλός.Σε σημεία που υπάρχει σκοτάδι,φωτίζονται μόνο τα σημεία στα οποία κατευθύνεται ο φακός.Επίσης ζόμπι εισβάλλουν στο κτίριο από εξωτερικούς χώρους ,και ο παίκτης μπορεί να σφραγίσει τα παράθυρα για να τα εμποδίσει.

H RE Engine κάνει καλά την δουλειά της, με την ρεαλιστική απεικόνιση τόσο των χαρακτήρων που ελέγχει ο παίκτης όσο και των ζόμπι τα οποία είναι αρκετά τρομακτικά.Η ηχητική επένδυση πολύ καλή, και η οποία συνδράμει και αυτή στο horror στοιχείο καθώς ακούγονται τόσο οι κραυγές των ζόμπι όσο και τα βήματα του Tyrant ο οποίος στο NG Plus καταδιώκει τον παίκτη από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι γρίφοι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολοι αλλά επιτείνουν την αγωνία ειδικά αν ο παίκτης επιδιώκει το speedrun.


 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2021 14:33 #248158 by Frazzle
Μετά το review μου για το Assassin's Creed Unity, σειρά έχει το Valhalla ύστερα απο 150 ώρες παιχνιδιού.

www.gameworld.gr/jreviews/discussions/review?id=32140

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 00:00 - 26 Mar 2021 17:01 #248365 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
To Marvel's Spider-man Miles Morales ήταν το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα και τερμάτισα στο Playstation 4 και αποφάσισα να γράψω το παρακάτω review.



Πριν παίξω το παιχνίδι περίμενα να δω ένα game open-world με εντυπωσιακά γραφικά, πλήρης ελευθερία, ωραίες αποστολές και καταιγιστική δράση και τελικά αυτό ακριβώς έγινε. 

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή διέκρινα αρκετές ομοιότητες με το αμέσως προηγούμενο Spider-man στο Playstation 4 αλλά στο τέλος κατέληξα ότι είναι ένα ξεχωριστό game με την δική του χάρη. Εξάλλου είναι η συνέχεια του(sequel) οπότε λογικό είναι να έχουν αρκετές ομοιότητες.

Στο Mile Morales o παίχτης χειρίζεται τον νεαρό Miles τον οποίο έχει τσιμπήσει η αράχνη που του δίνει ιδιαίτερες ικανότητες όπως και τον Peter Parker ο οποίος αφού εκπαιδεύσει τον πρώτο, τον αφήνει μόνο του στον Μανχάταν για να κάνει το "καθήκον" του και να σώσει τον κόσμο. 

Η ιστορία και το σενάριο είναι καλογραμμένα που δεν σε αφήνουν καθόλου αδιάφορο και σε κρατάνε σε αγωνία μέχρι το τέλος. Επίσης σημαντικό ρόλο στην βασική ιστορία παίζει και η φίλη του Miles, Phin. Προσωπικά το παιχνίδι με "άγγιξε" και ταυτίστηκα πλήρως με τον πρωταγωνιστή αλλά καλύτερα να το παίξετε οι ίδιοι για να μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες(spoilers).

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά υπέροχα ειδικά σε σύγχρονη τηλεόραση(4k,HDR κλπ) και η λεπτομέρεια αναπαρίσταται πολύ καλά χωρίς ιδιαίτερες θολούρες και περίεργες απεικονίσεις. Η απεικόνιση του Μανχάταν είναι εντυπωσιακή και τα εφέ την ώρα της μάχης αλλά και την ώρα που πετάς πάνω από την πόλη σε αφήνουν ικανοποιημένο σε μεγάλο βαθμό.

Ο ήχος είναι εξαιρετικός δίνοντας αρκετή προσοχή στην λεπτομέρεια και οι διάλογοι με το voice-acting πιστό στην καλή συνταγή των παιχνιδιών Spider-man.

Το gameplay προσωπικά είναι το δυνατότερο χαρτί του παιχνιδιού καθώς και να μην είσαι fan της σειράς(εγώ προσωπικά είμαι μεγάλος fan) σε κερδίζει αμέσως. Πιστό και εδώ στην καλή συνταγή του προηγούμενου μοιάζοντας αρκετά στους μηχανισμούς και γενικά στο σύστημα, οι μάχες είναι άκρως εντυπωσιακές και διασκεδαστικές με ποικιλία συνδυασμών. Μπορείς να χτυπήσεις τους εχθρούς με χέρια και πόδια να πετάξεις τον ιστό πάνω τους, να χρησιμοποιήσεις τα gadgets εναντίον τους(όπως για παράδειγμα βόμβα ηλεκτρισμού), να τους αποτελειώσεις με την μαγεία του ηλεκτρισμού με τις διάφορες επιθέσεις και να χρησιμοποιήσεις το καμουφλάζ εναντίον τους γίνοντας αόρατος. Και όλα αυτά τα οποία συνδυάζονται είναι κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα. Ειδικά η μαγεία του ηλεκτρισμού είναι από τις αγαπημένες μου και είναι λογικό να έχω λίγο παραπάνω αδυναμία στο συγκεκριμένο Spiderman.Οι γρίφοι του παιχνιδιού είναι ικανοποιητικοί και κυμαίνονται πάνω κάτω σε παρόμοιο στυλ χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. Οι side missions είναι αρκετά ευχάριστες όμως μετά από κάποιο σημείο γίνονται λίγο επαναλαμβανόμενες και σχετικά εύκολες. Επίσης θα ήθελα σε προσωπικό επίπεδο την ύπαρξη λίγο περισσότερων bosses. Τέλος η εύρεση όλων των στολών αποτελεί σημαντικό κομμάτι εκτός της βασικής ιστορίας και κάποια mini games που συμπληρώνουν το παιχνίδι.

Όσο αφορά την αντοχή του παιχνιδιού σε χρόνο σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική όμως στη βασική ιστορία υστερεί γενικά αλλά και ειδικά σε σχέση με το προηγούμενο. Η αλήθεια είναι ούτε το κατάλαβα πότε το τερμάτισα και άρχισα να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα πράγματα που έχει το game.

Παρόλα αυτά πρόκειται για έναν αξιόλογο τίτλο που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλους όσους το παίξουν και δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή κανενός που αγαπάει τη σειρά καθώς το θεωρώ ένα από τα καλύτερα Spider-man που θα αρέσει ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι fan.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.