Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Somerville: Από τον ιδρυτή της Playdead

27 Jun 2017 17:58 #200570 by Νικηφόρος Μητράκος


Σήμερα, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης των Limbo και Inside, της Playdead, Dino Patti ανακοίνωσε την μεγάλη συνεργασία ανάμεσα σε αυτόν και τον Chris Olsen, σχεδιαστή animations, καθώς και τον σχηματισμό ενός νέου στούντιο στο Ηνωμένο Βασίλειο υπό την ονομασία Jumpship.
Μαζί με την ανακοίνωση του νέου αυτού στούντιο, αποκαλύφθηκε και ο πρώτος τίτλος που σκοπεύουν να αναπτύξουν. Πρόκειται για ένα sci-fi Action-Adventure που ονομάζεται Somerville, πράγμα που όπως δήλωσε ο Olsen, αποτελεί έναν μακροχρόνιο πόθο του. Οι δηλώσεις του ωστόσο γύρω από το νέο game ήταν πέρα για πέρα σύντομες. "Πρόκειται για ένα Sci-Fi Action-Adventure που παρουσιάζει τις ζωές των σημαντικών ατόμων στην αρχή μια παγκόσμιας καταστροφής." Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Jun 2017 21:04 #200753 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Θα είναι αρκετά διαφορετικό από τα Limbo και Inside ωστόσο. Από το teaser trailer μπορούμε ήδη να διακρίνουμε μια υπερσύγχρονη μορφή της πραγματικότητας, και πιστεύω θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μετά την επιτυχία του Inside, και με τα game of the year βραβεία που κατέκτησε, θα αρχίσουν να το παίρνουν πιο ζεστά το θέμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2017 19:55 #200979 by Angel
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ίσως να έχει αυτό που δεν είχαν τα Inside και Limbo (για εμένα).Για να δούμε.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2017 19:57 #200980 by Angel
Νέες Πληροφορίες και Δηλώσεις του Δημιουργού


Ο συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανάπτυξης Playdead, Dino Patti, αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες για το επερχόμενο Somerville που αναπτύσσει με τον σχεδιαστή animations, Chris Olsen. Η συνεργασία τους ξεκίνησε την περίοδο που κυκλοφόρησε το Inside, το καλοκαίρι του 2016. Ο Patti πίστευε ότι το game που έφτιαχνε ο Olsen, το Somerville, φαινόταν καλό και του έδωσε κάποιες συμβουλές σαν μέντορας. "Τελικά, έφτασα στο συμπέρασμα πως ήθελα να βοηθήσω. Θέλω να είμαι σίγουρος πως αυτό το όραμα θα προστατευθεί και θα βγει στον κόσμο", είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί και διαβάστε όλα τα νέα πατώντας εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Jun 2021 01:48 #252673 by Giorgos Tsolaridis
Somerville: Από τους δημιουργούς των Limbo και Inside Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

 Στα πλαίσια της παρουσίασης της Microsoft στην Ε3 2021, είδαμε το πρώτο τρέιλερ του Somerville.

 Το Somerville θα είναι το πρώτο project της εταιρείας Jump Ship Studios η οποία ιδρύθηκε από τον Dino Patti που είχε εργαστεί στην Playdead και όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, θυμίζει αρκετά το Inside στο θέμα των γραφικών και στις κινήσεις και στα animations των χαρακτήρων. Η διαφορά σε σχέση με τους τίτλους της Playdead, όπου χειριζόμασταν ένα μοναχικό χαρακτήρα, είναι ότι πρωταγωνιστές είναι μία οικογένεια με τον σκύλο τους, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τους κινδύνους.

 Δείτε το τρέιλερ: 

 Το Somerville θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, Xbox Series X και Xbox One, ενώ θα είναι διαθέσιμο για το Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification