Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Forum update (21 Dec 2017)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum.

Πλέον τα χρώματα όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ πιο ξεκούραστα, για να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο μας μέρος.

Σας ευχόμαστε καλές συζητήσεις!

The Darwin Project

  • Manos
  • Manos's Avatar Topic Author
  • Busy
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Για ανταλλαγή απόψεων το ιδανικό μέρος είναι το forum του GameWorld.gr!
More
12 Jun 2017 01:07 #199691 by Manos
Manos created the topic: The Darwin Project
Κατά την διάρκεια της press conference της Microsoft στην E3 2017 παρουσιάστηκε το The Darwin Project.

Πρόκειται για ένα Action/Survival τρίτου προσώπου με low poly γραφικά, το οποίο θα διεξάγεται σε ένα μοντέρνο σκηνικό. Περιλαμβάνει multiplayer αγώνες με άλλους παίκτες και κλασικές ειδικά abilities για κάθε χαρακτήρα.
Δείτε το πρώτο τρέιλερ:Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου της Microsoft υπό την μορφή ενός eSports game. Τα καρτουνίστικα γραφικά του πάντως είναι χαριτωμένα."Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2017 00:03 #203794 by Divine Raiden
Divine Raiden replied the topic: The Darwin Project
Αποκαλύφθηκε η Πρώτη Ικανότητα του Show Director


Το επερχόμενο The Darwin Project της Scavenger Studios μας έχει δείξει ως τώρα πως τα ίχνη, η θερμοκρασία και ο μικρότερος χάρτης μπορούν να επηρεάσουν τους αγώνες.

Ένα σημαντικό στοιχείο που το ξεχωρίζει από τα άλλα games του είδους είναι ο Show Director. Πρόκειται για έναν εκφωνητή αγώνων όπως στις ταινίες Hunger Games ο οποίος θα μπορεί να επηρεάσει τον αγώνα με κάποιες ικανότητες. Οι developers πρόσφατα αποκάλυψαν την πρώτη από αυτές.
Φαίνεται πως ο Show Director θα έχει την ικανότητα να δημιουργήσει μια βαρυτική καταιγίδα, η οποία θα επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν άλματα σε τεράστια ύψη και θα αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα.

Δείτε το σχετικό video εδώ. .

Η ικανότητα αποκαλύφθηκε σαν την πρώτη φάση ενός διαγωνισμού όπου οι παίκτες λαμβάνουν κάποια στοιχεία και ο πρώτος που θα μαντέψει σωστά την ικανότητα του Show Director κερδίζει πρόσβαση στην alpha του The Darwin Project. Το πρώτο στοιχείο ήταν ένας πίνακας του Νεύτωνα με ένα Χ πάνω στο πρόσωπό του.

Δείτε το σχετικό tweet .

Καθώς αποκαλύπτονται οι ικανότητες του Show Director θα δούμε τους τρόπους που μπορεί να αλλάξει η αρένα και κυρίως τον τρόπο που θα επηρεάσουν τον αγώνα οι θεατές του αγώνα. Είναι προφανές πως το The Darwin Project θέλει να ενθουσιάσει όχι μόνο τους παίκτες των αγώνων αλλά και τους θεατές οι οποίοι θα έχουν ενεργό ρόλο, όπως ο Show Director.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.659 seconds