Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Wars: Battlefront 2

16 Nov 2017 21:33 #208430 by Μάνος Γρυπάρης
Το live action trailer είναι απλά επικό!



Θα πω λίγα λόγια για το παιχνίδι την Κυριακή στις 12:30 στον Σκάι. Το έχω βάλει στα θέματα που θα συζητήσουμε. Πιστεύω πάντως ότι η Electronic Arts έφαγε κράξιμο επειδή ο κόσμος "της τα έχει μαζεμένα". Αυτό αξίζει ένα Editorial την Κυριακή.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Nov 2017 14:17 #208550 by Angel
Replied by Angel on topic Star Wars: Battlefront 2
Πτώση μετοχής της EA και λιγότερες πωλήσεις


Το Star Wars Battlefront 2 έχει δημιουργήσει ντόρο και έχει τραβήξει αρνητικά την προσοχή του κόσμου ακόμα και πριν την κυκλοφορία του. Τα loot boxes εντός του gameplay και οι υψηλές απαιτήσεις της ΕΑ για να ξεκλειδώσουν ορισμένοι χαρακτήρες όπως για παράδειγμα 60.000 πόντοι. Μπορεί η ΕΑ να “έριξε” τις απαιτήσεις της από 60.000 σε 15.000 πόντους, παρόλα αυτά η ζημιά έχει γίνει.

Το αποτέλεσμα όλης αυτής της ιντερνετικής κόντρας που ξεκίνησε από το Reddit, είναι το ολοκαίνουριο Star Wars Battlefront 2 να σημειώσει 60% λιγότερες retail πωλήσεις σε σχέση με το πρώτο Star Wars Battlefront. Περισσότερα για τις πωλήσεις θα μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες αλλά το ποσοστό της ζημιάς φαίνεται από την αρχή.

Πτώση μετοχής
Μετά από τις εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας και τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αντιδράσεις χρηστών στο Reddit, η Electronic Arts είδε την Παρασκευή μετοχή της να πέφτει στην Wall Street κατά 2,78 δολάρια κλείνοντας στα 108,82 δολάρια ανά μετοχή. Κατά τα άλλα η EA εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως "οι μικροσυναλλαγές στα games δεν αναμένεται να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις για το οικονομικό έτος 2017-2018 που λήγει στις 31 Μαρτίου. Η EA είχε φέτος άνοδο μετοχής 42% και αναμένεται να σημειώσει έσοδα της τάξεως των 5 δις. Επίσης, σκέφτεται να επαναφέρει τις μικροσυναλλαγές στο Star Wars Battlefront II μόλις...ηρεμήσουν τα πράγματα!

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Nov 2017 14:29 #208698 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παίκτης Star Wars Battlefront 2 έφτιαξε "ρομπότ" για να συλλέγει περισσότερα credits για loot boxes


Ένας fan του Star Wars Battlefront 2 δημιούργησε μια συσκευή-ρομπότ που μετακινεί ανά τακτά διαστήματα τον παίκτη του, ώστε να μην βγαίνει inactive, συλλέγοντας έτσι περισσότερα credits για loot boxes στο τέλος του ματς.

Η δημιουργικότητα των ανθρώπων δεν έχει όρια, ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με τα video games. Αυτήν την φορά, έχουμε έναν fan του Star Wars Battlefront ο οποίος προκειμένου να συλλέξει όσα περισσότερα credits μπορεί για να αγοράσει loot boxes, έφτιαξε κάτι σαν…ρομπότ που μετακινεί συχνά τον παίκτη του και τον αποτρέπει από το να βγει inactive.

Δεν είναι κάτι το οποίο θα του δώσει και πάρα πολλά credits, ωστόσο είναι ένας αρκετά δημιουργικός τρόπος να συλλέξει κανείς credits ακόμα και όταν δεν παίζει το παιχνίδι. Μέχρι φυσικά να τον πάρει χαμπάρι η EA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Nov 2017 10:11 #208818 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η EA δεν σκοπεύει να αλλάξει στρατηγική

Κατά την διάρκεια συνεδρίου επενδυτών στην Αριζόνα, ο Blake Jorgensen, οικονομικός διευθυντής της Electronic Arts, δήλωσε ότι παρά την αφαίρεση των μικροσυναλλαγών απ' το Star Wars Battlefront II, η EA δεν πρόκειται να αλλάξει στρατηγική.

"Γίνονται λάθη και ακόμα μαθαίνουμε. Οι χρήστες θεώρησαν τις μικροσυναλλαγές του Star Wars Battlefront II pay-to-win. Υπάρχουν δύο είδη χρηστών. Αυτοί που έχουν περισσότερο χρόνο παρά χρήμα και αυτοί που έχουν περισσότερο χρήμα παρά χρόνο. Το θέμα είναι να υπάρχει balancing μεταξύ τους. Επίσης θεωρεί ότι δεν θα υπάρξουν μικροσυναλλαγές στο Star Wars που θα αφορούν εξωτερική εμφάνιση λόγω της φύσης του τίτλου. Για παράδειγμα δεν νοείται π.χ. ο Darth Vader να εμφανίζεται ροζ. Θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε το χρώμα του lightsaber σας, αλλά γενικά το θέμα είναι προς συζήτηση.

Προς το παρόν η Electronic Arts θέλει να επαναφέρει τις μικροσυναλλαγές, απλά δεν μπορεί να βρει ακόμη το σωστό χρονικό σημείο. Τέλος, η Electronic Arts επέλεξε να μείνει μακριά από τα επί πληρωμής DLC. Ενδέχεται να συνεχίσει τις μικροσυναλλαγές και να δίνει στο εξής τα DLC δωρεάν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Nov 2017 01:48 #208854 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα του The Last Jedi, όχι μόνο για να παρακολουθήσουμε μία ακόμα επική ταινία, αλλά για να δούμε και το Battlefront 2 σε καμιά...εκπτωσούλα. Βεβαίως υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να λύσει η EA μέχρι τότε, οπότε αναμένουμε....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2017 15:55 #208965 by Angel
Replied by Angel on topic Star Wars: Battlefront 2
Συγκεντρώθηκαν 80.000 υπογραφές για την άρση της άδειας του Star Wars Battlefront 2


Συγκεντρώθηκαν 80.000 υπογραφές ανθρώπων που απαιτούν την ανάκληση της άδειας του Star Wars Battlefront 2 λόγω των μικροσυναλλαγών.

Το θέμα των μικροσυναλλαγών έχει γίνει πιο έντονο από ποτέ. Στο στόχαστρο βρίσκεται για ακόμα μια φορά η EA, που φέρει και αυτή την δική της ευθύνη όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου για τις μικροσυναλλαγές του Star Wars Battlefront 2. Παρ’ ότι οι αναφορές από τον κόσμο δεν έχουν προκαλέσει μέχρι σήμερα κάποια τρομερή αλλαγή στην βιομηχανία των video games, υπήρξαν περίπου 80.000 άτομα που έβαλαν την υπογραφή τους και απαιτούν να παρθεί η άδεια της EA για την κυκλοφορία του sequel του Star Wars Battlefront.

Το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Μετά τις θανατικές απειλές σε βάρος της εταιρείας, οι μικροσυναλλαγές επανέρχονται στο προσκήνιο, με την EA να πονοκεφαλιάζει ακόμα περισσότερο τους τελευταίους μήνες. Η αναφορά του κόσμου αναγράφει: “Η EA έχει στην κατοχή της την άδεια του Star Wars video game για τα τελευταία τέσσερα χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχουν αποδείξει στους καταναλωτές πως ειλικρινά δεν νοιάζονται για την εμπειρία του gameplay ή το περιεχόμενο, αλλά για το πώς θα κυκλοφορήσουν γρήγορα έναν τίτλο ώστε να “αρμέξουν” τα χρήματα των καταναλωτών όσο περισσότερο μπορούν”.

Σκληρά λόγια από τους fans. Το θέμα των μικροσυναλλαγών δεν έχει τελειωμό όσες εταιρείες κι αν υποστηρίξουν πως οι μικροσυναλλαγές και τα loot boxes είναι απολύτως νόμιμα στοιχεία. Υπήρξαν φυσικά και ορισμένες απαγορεύσεις στις μικροσυναλλαγές με loot boxes ανά τον κόσμο, καθώς οι εταιρείες θέλουν να καθησυχάσουν όσο περισσότερο γίνεται το κοινό. Μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο μια τέτοια εκστρατεία να φέρει αποτέλεσμα, ωστόσο το αγανακτισμένο κοινό όλο και πληθαίνει.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Dec 2017 17:15 #209050 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νομοθέτης των ΗΠΑ για απαγόρευση σε games που απευθύνονται σε ανήλικους

Ένας νομοθέτης από την Χαβάη πρότεινε να θεσπιστεί νόμος ώστε να απαγορευτεί η πώληση games που απευθύνονται σε ανήλικους και περιλαμβάνουν “μηχανισμούς τζόγου”.

O Chris Lee και οι συνεργάτες του ανέβασαν ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο αναφέρονται στα loot boxes και σε games που ίσως να περιέχουν μηχανισμούς που θυμίζουν τζόγο. Ο Lee σημείωσε ότι οι πολιτικοί πρέπει να δράσουν άμεσα ενάντια σε τέτοια games και ζήτησε να σταματήσει η πώλησή τους στις ΗΠΑ εάν αυτά απευθύνονται σε ανήλικους. Ο Lee ανέφερε ως παράδειγμα την αγορά ενός in-game σπαθιού με πραγματικά χρήματα και εξήγησε ότι εάν το συγκεκριμένο αντικείμενο πωλείται ξεχωριστά σε σταθερή τιμή, τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με τέτοιου είδους μικροσυναλλαγές.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Dec 2017 22:37 #209149 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The Last Jedi Season trailer

Η EA κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ με τίτλο "The Last Jedi Season". Το βίντεο ανακοινώνει την ένταξη του stormtrooper Finn και του Captain Phasma στο παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2017 11:07 #209192 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πιθανότητα μόνιμης αφαίρεσης των μικροσυναλλαγών

Η Electronic Arts σκέφτεται να μην επαναφέρει ποτέ τις μικροσυναλλαγές του Star Wars Battlefront 2.

Με το ξεκίνημα της κυκλοφορίας του Battlefront 2 η EA αντέδρασε άμεσα στα παράπονα του κοινού της για τις μικρουναλλαγές του παιχνιδιού, αφαιρώντας τες προσωρινά μέχρι να βρεθεί κάποια λύση. Ο general manager της EA DICE Oskar Gabrielson είχε πει τότε πως επρόκειτο για προσωρινή αλλαγή, κάτι όμως που φαίνεται να διαψεύδεται τώρα, με την EA να δείχνει διατεθειμένη να αφαιρέσει κάθε είδους μικροσυναλλαγή μόνμα από το Star Wars Battlefront 2

Τον λόγο πήρε και πάλι ο οικονομικός διευθυντής της EA, Blake Jorgensen, που παρότι είχε αρνηθεί το ενδεχόμενο να αλλάξουν στρατηγική δήλωσε: “Απενεργοποιήσαμε τις μικροσυναλλαγές δίνοντας μας την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στο progression system του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε να το κάνουμε. Θα υπάρξει update τόσο αυτήν την εβδομάδα όσο και την επόμενη. Σε βάθος χρόνου θα ενημερώσουμε για το αν θα φέρουμε τις μικροσυναλλαγές μέσα στο παιχνίδι ή όχι και το ποια μορφή θα αποκτήσουν”. Το θέμα όπως αντιλαμβάνεστε δεν σταματά να αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Dec 2017 14:29 #209419 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Μ. Βρετανία θέλει να προστατεύσει τους ανήλικους από τα loot boxes

Η Μ. Βρετανία αποφάσισε να αλλάξει στάση απέναντι στα loot boxes, για τα οποία είχε αρχικά ανακοινώσει ότι "δεν αποτελούν είδος τζόγου". Η αρχή νομοθέτησης τυχερών παιχνιδιών της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι τα παιδιά ηλικίας 11-16 είναι πολύ νέα για να μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράζουν loot boxes με skins, το λεγόμενο "skin gambling". Η συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους αγορές είναι ανησυχητικά υψηλή.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification