Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

God of War (PS4)

19 Mar 2018 13:05 #213525 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το τηλεοπτικό σποτ

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό σποτ του God of War που θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου.

Δείτε το παρακάτω:


Το God of War θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου αποκλειστικά για PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2018 11:00 #213554 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το God of War χορηγός της Porto


Η Sony αποφάσισε να σπονσοράρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Porto στο παιχνίδι της με την Boavista, βάζοντας διαφήμιση του God of War.

Δείτε τους παίκτες της Πόρτο στο σχετικό διαφημιστικό σποτ που έπαιξε στο Twitter της ομάδας. Το φόντο αλλά και τα γραφικά μέσω Photoshop δείχνουν τους παίκτες...να μοιάζουν με τον Kratos! Το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον περίεργο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2018 11:17 #213556 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay video 15 λεπτών με πολλές πληροφορίες

Η Sony δημοσίευσε ένα βίντεο 16 λεπτών με πολλές πληροφορίες για το God of War, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα RPG στοιχεία του, η μάχη και οι γρίφοι.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Kratos να πολεμάει τους εχθρούς του με διάφορους τρόπους. Καταρχήν στα melee όπλα υπάρχει το Light Attack με το R1 και το Heavy Attack με το R2. Ακόμη, ρίχνετε το τσεκούρι στους εχθρούς και το παίρνετε πίσω σαν μπούμερανγκ όταν πατάτε το Δ. Επίσης, μέσα στη μάχη χρησιμοποιείτε το L1 για να σηκώσετε ασπίδα.

Το επίπεδο βίας είναι άφθονο. Στη μάχη, πατώντας το τετράγωνο ο Ατρεύς πετάει βέλη, ενώ κάνετε roll πατώντας δύο φορές το Χ. Στο βίντεο η δράση γίνεται μέσα στις πρώτες ώρες του παιχνιδιού, καθώς υπάρχουν άφθονες ενδείξεις από το tutorial. Υπάρχει Επίσης το Spartan Rage, με την χρήση της πορτοκαλί μπάρας στο κάτω μέρος, η οποία γεμίζει διαρκώς όσο πολεμάτε. Ενεργοποιείται με τα L3 + R3 πατημένα. Συναντάμε φυσικά τις ειδικές κινήσεις, όπως όταν κρατάτε το L1 και μετά πατάτε R1, κάτι που προκαλεί το Light Runic Attack. Γίνεται ακόμη χρήση του quick turn με το d-pad προς τα κάτω.

Οι γρίφοι δείχνουν απλοί και σας καλούν για παράδειγμα να χτυπήσετε με τον πέλεκυ ένα σημείο για να ανοίξετε μια πόρτα. Σε έναν άλλο γρίφο θα πρέπει να περιστρέψετε τα σύμβολα που βλέπετε στο σωστό σημείο. Όσο για το loot, θα μπορείτε να κάνετε loot εχθρούς ή σεντούκια. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Προς το τέλος θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε upgrades. Ο Kratos θα έχει τα attributes: Strength, Runic, Defense, Vitality, Luck και Cooldown και θα καλείστε να ξοδέψετε hit points. Επίσης, θα αυξάνεται και το HP σας, ενώ upgrades θα δέχονται ακόμα και τα όπλα σας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν combos και άφθονο splatter.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2018 10:18 #213716 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το God of War μπήκε σε τελικό στάδιο παραγωγής


Ο Cory Barlog, Creative Director για το God of War στη Sony Santa Monica, ανακοίνωσε ότι το development του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και το God of War μπήκε σε τελικό στάδιο παραγωγής ("έγινε gold" όπως λέγεται χαρακτηριστικά) προκειμένου να κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Το στέλεχος της Sony ευχαρίστησε την εταιρεία και την ομάδα του, ενώ στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε για το παιχνίδι, ο Dori Arazi, διευθυντής φωτογραφίας του God of War, παρουσίασε το motion capturing του παιχνιδιού. Το νέο God of War δεν θα έχει οθόνες με loading μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να παίξετε χωρίς διακοπές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Mar 2018 20:09 #213832 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι λεπτομέρειες της μεταγλώττισης

Η Sony ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της ελληνικής μεταγλώττισης του God of War.



Συνολικά, χρειάστηκαν περισσότερες από 900 ώρες για την ελληνική μεταγλώττιση, η οποία διήρκησε περίπου 4 μήνες, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και Ιανουάριο του 2018 με την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων. Ωστόσο, σε επίπεδο κειμένου πραγματοποιούνται μέχρι και σήμερα βελτιστοποιήσεις που θα αποδώσουν στο έπακρο την ολοκληρωμένη εμπειρία στους παίχτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι στη μητρική τους γλώσσα.

Επίσης, στο project ενεπλάκησαν 35 άτομα στο σύνολο, μεταξύ αυτών 22 ηθοποιοί που συμμετείχαν σε πολύωρες ηχογραφήσεις για να δανείσουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες του παιχνιδιού, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη, Γιάννη Κατσαρού και μίας έμπειρης ομάδας τεχνικών ήχου και μεταφραστών.

Η επιλογή της «φωνής» του Kratos κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, καθώς οι μπάσες φωνές με μεγάλο βάθος που θα αποδώσουν το συναισθηματικό υπόβαθρο του «κεντρικού» χαρακτήρα σπανίζουν. Ωστόσο, η φωνή του Δημήτρη Χαβρέ είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να ταιριάξει ακριβώς και να αποδώσει τον ήρωα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ολόκληρο το φάσμα συναισθημάτων του. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν παραπάνω από εξαιρετικό, με τους πιστούς φίλους του God of War να εκφράζουν την ικανοποίησή τους.

Εκτός βέβαια από τον Δημήτρη Χαβρέ, ένα πολυάριθμο cast ηθοποιών χρειάστηκε να συμμετάσχει για την καθολική μεταγλώττιση του παιχνιδιού. Ενδεικτικά αναφέρονται επίσης και οι ηθοποιοί στους βασικούς ρόλους: Παναγιώτης Αποστολόπουλος (Atreus), Ακίνδυνος Γκίκας (Baldur), Χρήστος Θάνος (Brok), Αγγελική Δημητρακοπούλου (Freya), Τηλέμαχος Κρεβάικας (Mimir), Δημήτρης Παπαδάτος (Sindri), Χρήστος Πίτσας Magni και ο Γιάννης Υφαντής (Modi).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες φίλοι του God of War θα έχουν και την επιλογή της αγγλική γλώσσας με ελληνικούς υπότιτλους και θα απολαύσουν ένα πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά μενού του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2018 12:26 #214502 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
O Phil Spencer συνεχάρη την Sony για τις κριτικές του God of War
Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, συνεχάρη την Sony για τις άκρως θετικές βαθμολογίες του God of War.

Το God of War κάνει πάταγο στον χώρο των reviews συλλέγοντας πολυάριθμες βαθμολογίες που τείνουν στο άριστα. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Phil Spencer ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί την Sony Santa Monica αλλά και τον Shushei Yoshida μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο πρόεδρος της Sony Interactive Worldwide Studios τον ευχαρίστησε αφού πρώτα ο Phil Spencer ανέφερε: “Φαίνεται πως είναι μία ξεχωριστή κυκλοφορία για το franchise, καταπληκτική δουλειά”. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε δύο εταιρείες οι οποίες μάχονται σώμα με σώμα να αναγνωρίζουν τις προσπάθειες της αντίπερας όχθης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2018 16:15 - 21 Apr 2018 01:49 #214555 by Μάνος Γρυπάρης


God of War review

Μία επικών διαστάσεων εμπειρία και πιθανόν το καλύτερο PS4 exclusive. Ο τεχνικός τομέας είναι άρτιος με εξαίρεση τα frames. Υπάρχει ελληνική μεταγλώττιση, όπως επίσης ελληνικά μενού και υπότιτλοι. Τα RPG στοιχεία στο gameplay ειλικρινά τα γούσταρα, καθώς απέκτησα τα skills που θέλω και έχτισα τον Kratos με βάση armor που αγόραζα ή έβρισκα, enchants και runes. Χρειάστηκα 21 ώρες για να το τερματίσω, η μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο God of War. Μέσα στη μάχη έχετε 3 δυνάμεις με L1 (ασπίδα) + κουμπί και με το Χ κάνετε dodge. Με την βοήθεια του Ατρέα τα πράγματα απλοποιούνται, όπως το ίδιο απλοί είναι και οι γρίφοι. Τα boss fights είναι επικά αλλά προσωπικά τα περίμενα πιο επικά, ιδιαίτερα στο φινάλε. Όσοι το παίξετε θα καταλάβετε.

Δείτε και το gameplay video μας με το σύστημα μάχης:


Επίσης έπαιξα στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας και φαντάζομαι ότι στο δύσκολο θα φτύσω αίμα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Apr 2018 18:25 - 18 Apr 2018 18:30 #214636 by Manolis Fasoylas
Replied by Manolis Fasoylas on topic God of War (PS4)
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορεώ να βρω την God of War Collector's Edition γιατι εδω ελλάδα όπου ψάχνω λέει εξαντλήθηκε :/

Y.Γ:Απο gamestop δεν γινεται να παρω ελλάδα?
The following user(s) said Thank You: Μάνος Γρυπάρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Apr 2018 14:52 #214665 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Συγκινήθηκε ο Cory Barlog με τις κριτικές του God of War
Ο Cory Barlog ανέβασε βίντεο που σχολιάζει και συγκινείται από τις διθυραμβικές κριτικές του νέου God of War.

Το God of War στο PS4 κυκλοφορεί πλέον παγκοσμίως στα ράφια των καταστημάτων, ωστόσο οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κόσμου ξεκίνησαν μία εβδομάδα τώρα, αφού τα πρώτα reviews έκαναν την εμφάνισή τους και ήταν όλα άκρως θετικά. Με βαθμολογίες που δεν ξεφεύγουν από το 95 σε Metacritic και Opencritic σίγουρα μιλάμε για εντυπωσιακές κριτικές. Η αναγνώριση του παιχνιδιού βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητη από τον σκηνοθέτη του παιχνιδιού, Cory Barlog, ο οποίος έσπευσε να κοινοποιήσει ένα βίντεο στο οποίο αντιδρά και ευχαριστεί τον κόσμο για τις κριτικές που λαμβάνει το παιχνίδι.
Ο ίδιος δείχνει σαφέστατα συγκινημένος από τον ενθουσιασμό του κόσμου για το νέο God of War και φυσικά ξεσπάει σε κλάματα. Κάτω από το βίντεο και συγκεκριμένα στην περιγραφή του, αποφάσισε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτό το βίντεο λέγοντας: “Λοιπόν, σκέφτηκα πολύ για το αν πρέπει να ανεβάσω αυτό το βίντεο, αλλά μετά σκέφτηκα το τι περνάει ο γιος μου ο Helo. Δεν θέλει να είμαστε δίπλα του όταν είναι στεναχωρημένος, αφού επιλέγει να τρέχει σε ένα άλλο δωμάτιο και να μας φωνάζει αν προσπαθούμε να τον ακολουθήσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζει πως είναι εντάξει το να είσαι στεναχωρημένος και είναι εντάξει το να κλαις. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Σκέφτηκα να του δώσω το καλό παράδειγμα και να του δείξω πως ο μπαμπάς μπορεί να κλάψει μπροστά σε όλο τον κόσμο ή έστω τους 50 ανθρώπους που ίσως δουν το βίντεο. Αυτό είναι για σένα Helo. Ο μπαμπάς σε αγαπάει”.

Πολύ συγκινητικά λόγια, ενώ και τα στιγμιότυπα του βίντεο που δείχνουν τον μεγάλο αυτό σκηνοθέτη να λυγίζει στο αντίκρισμα της μεγάλης εντύπωσης που προκάλεσε το God of War είναι εξίσου όμορφο. Από σήμερα το God of War κυκλοφορεί και στα καταστήματα και ο Cory Barlog θα αντικρίσει, πιθανότατα, ακόμα πιο έντονα την αναγνώριση της δημιουργίας του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Apr 2018 01:48 #214673 by Μάνος Γρυπάρης

Loumpo wrote: Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορεώ να βρω την God of War Collector's Edition γιατι εδω ελλάδα όπου ψάχνω λέει εξαντλήθηκε :/

Y.Γ:Απο gamestop δεν γινεται να παρω ελλάδα?

Δυστυχώς γράφει "The merchant only ships within the US."

Ρώτησε στις αγγελίες ή στο eBay.


Ξεκινήσαμε επίσης God of War walkthrough. Δείτε το Part 1.


Και το Livestream μας στο οποίο παρουσιάσαμε εκτενώς το παιχνίδι. Μετά το δίωρο δείξαμε endgame, με spoiler μόνο στα όπλα και τον endgame εξοπλισμό, αλλά όχι στο σενάριο.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification