Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

12 Mar 2017 14:34 #195065 by Παντελής Δασκαλέλος
The Legend of Zelda: Breath of the Wild review
Οι σχέσεις μου με τη Nintendo δεν είναι και οι καλύτερες τα τελευταία χρόνια, εντούτοις τα όσα είδα στην παρουσίαση του Breath of the Wild στην E3 με έπεισαν ότι θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα games του 2017. Άλλο βέβαια να βλέπεις ένα gameplay βίντεο και άλλο να παίζεις. Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που βγήκα στην ανοιχτή προς εξερεύνηση Hyrule αισθάνθηκα δέος. Το γεγονός ότι μπορείς να πας όπου θες, χωρίς κανένα περιορισμό είναι το στοιχείο που με γοητεύει περισσότερο. Σε αυτό το κομμάτι δε νομίζω ότι υπάρχει κανένα open-world Action Adventure που να πλησιάζει τα επίπεδα ελευθερίας του The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Με εντυπωσίασε επίσης το πόσο ρεαλιστικός είναι ο κόσμος αυτός. Η θερμοκρασία παρουσιάζει μεταβολές και ο Link θα πρέπει να προστατευτεί τόσο από το κρύο όσο και την υψηλή ζέστη. Ο καιρός που επικρατει επηρεάζει και αυτός με την σειρά του το gameplay, αλλά και η μορφολογία του εδάφους. Οι μόνες ουσιαστικές ενστάσεις μου εντοπίζονται σε κάποια spikes στο επίπεδο δυσκολίας, καθώς πέθανα ουκ ολίγες φορές με ένα hit και μάλιστα από θεωρητικά πιο αδύναμους εχθρούς. Αυτό που δεν θα ξεχάσω επίσης είναι τις φορές που πέθανα επειδή έσκασε ένας κεραυνός στο κεφάλι μου.

Παρά τα όποια θεματάκια πιστεύω ακράδαντα ότι η συγκεκριμένη κυκλοφορία αποτελεί ένα από καλύτερα launch titles όλων των εποχών και αν ακολουθήσουν τόσο ποιοτικές δουλειές, τότε το Switch δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα μεγαθήρια (ως προς την δύναμη του hardware αναφέρομαι). Ένα μεγάλο μπράβο στη Nintendo, δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2017 16:30 #195071 by Νικολής Ασημάκης
Είμαι κανένα 15ωρο μέσα και είναι καταπληκτικό. Κάθε φορά που έλεγα "οκ, κατάλαβα πλέον τη φόρμουλα, ας συνεχίσουμε", γίνεται κάτι καινούργιο και μου ρίχνει φάπα στη μούρη σε φάση "αμ, δε που τα είδες όλα!". Το μόνο "πρόβλημα" που έχω είναι πως μετά το Witcher 3, κάπως μου κάθεται που δεν βρίσκω notices μέσα στις πόλεις που πήγα για side quest, αν και υπάρχουν και τέτοια. Επίσης, λίγο με χαλάει η παιδική φύση ορισμένων εξ αυτών (π.χ. το κλασικό "έχασα 8 κόκορες μέσα στην πόλη, βρες τους μου σε παρακαλώ"), αλλά είναι ψιλά γράμματα μέσα στο χάος εξερεύνησης και δυνατοτήτων.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2017 18:19 - 19 Mar 2017 21:28 #195210 by Angel
The Making

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο ντοκιμαντέρ στα οποία φαίνεται το πως φτιάχτηκε το παιχνίδι.Τα τρία βίντεο έχουν τις εξής ονομασίες : "The Beginning","Story and Characters" και "Open-Air Concept.Μπορείτε να δείτε τα τρία βίντεο παρακάτω με την αντίστοιχη σειρά.



The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2017 23:22 #195542 by Καλλινίκη
Σε όσους/όσες δεν αρέσει το διάβασμα πλέον υπάρχει και video review για τον launch τίτλο της κονσόλας Nintendo Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2017 16:32 #196514 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
4K textures

Χρήστης κατάφερε να τρέξει το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στα PC σε 4K ανάλυση.

Μέσω της 1.7.4 έκδοσης του CEMU emulator, ο YouTuber YamGaming έδειξε ότι πλέον είναι δυνατόν να παίξετε το Breath of the Wild στα PC σε 4K ανάλυση. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος, έχουν διορθωθεί τα περισσότερα bugs που υπήρχαν έως τώρα, όπως την δυνατότητα ενεργοποίησης συγκεκριμένων runes που δεν επέτρεπαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ και στον τεχνικό τομέα υπήρξαν μεγάλα άλματα προόδου.

Ο YamGaming τρέχει το παιχνίδι σε 4K ανάλυση στα 30fps με την χρήση ενός Intel Core i7 6700K, μιας κάρτας γραφικών Nvidia GTX 1070 και 16GB RAM.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Apr 2017 16:03 #196624 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ένας παίχτης έκανε paragliding σε όλο το χάρτη του παιχνιδιού και έφτασε μέχρι το αόρατο ταβάνι του ουρανού! Δείτε το βίντεο:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Apr 2017 20:12 #197593 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φιγούρα Link 30 εκατοστών

Η εταιρεία Big Bad Toy Store πουλάει φιγούρα Link 30 εκατοστών η οποία αλλάζει πόζα.

Δείτε την παρακάτω και κάντε κλικ εδώ για να την αγοράσετε.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2017 18:03 #197805 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αναλυτική περιγραφή όλων των περιεχομένων

Σχεδόν έφτασε η ώρα του DLC1 και όσοι από εσάς το αναμένατε με ανυπομονησία, μπορείτε να μάθετε τι ακριβώς θα περιέχει.

Trial of the Sword
Το Trial of the Sword είναι ουσιαστικά το γνωστό Cave of Trials, με μια διαφορά. Εδώ, ξεκινάτε χωρίς όπλα και πανοπλίες. 45 επίπεδα μετά, αν τα έχετε καταφέρει, θα απολαύσετε ένα μόνιμο upgrade στο Master Sword, που θα το κάνει για πάντα πιο δυνατό και να λάμπει.

Hero’s Path
Το Hero’s Path είναι μία νέα λειτουργία του χάρτη, που θα σας εμφανίζει την ακριβή διαδρομή σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να ελέγχετε αν έχετε περάσει από κάποια περιοχή. Το εντυπωσιακό είναι ότι η συγκεκριμένη λειτουργία μπορεί να κρατήσει στη μνήμη τη διαδρομή των τελευταίων 200 ωρών.

Hard Mode
Μία ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το Hard Mode. Η δυσκολία των εχθρών αυξάνεται κατά ένα level(τα κόκκινα bokoblins πλέον είναι μπλε, τα μπλε μαύρα κ.λ.π.) και αποκτούν health regen. Κάποια εχθροί θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά για αυτούς θα ανταμείβεστε με extra σεντούκια.

Travel Medallion
Με το Travel Medallion θα μπορείτε να τηλεμεταφέρεστε χωρίς να χρειάζεται να φτάσετε σε κάποιο Shrine.

Korok Mask
Η Korok Mask θα δονείτε κάθε φορά που ένα κρυφό Korok είναι κοντά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Travel Medallion, η Korok Mask και πολλά ακόμα νέα outfits χαρακτήρα δε θα δίνονται απευθείας, αλλά θα πρέπει να βρεθούν σε κάποιο σεντούκι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 May 2017 17:10 #198437 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Νέα Zelda και Pokemon στα κινητά


Σύμφωνα με φήμη από την Wall Street Journal.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Nintendo ετοιμάζει ένα The Legend of Zelda για smartphones, ενώ η The Pokemon Company αναπτύσσει με την σειρά της ένα νέο Pokemon για κινητά.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jul 2017 19:58 #200981 by Angel
Switch με Bάση το The Legend of Zelda


Στο κανάλι του Youtube MakoMod, κάποιοι gamers δημιούργησαν μια δική τους εκδοχή για το Switch με βάση το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Στο game, ο Link χρησιμοποιεί το Sheikh Slate για να τραβήξει φωτογραφίες, να δει τους χάρτες και να καταλάβει πού πρέπει να πάει. Ήταν ξεκάθαρα σχεδιασμένο για να μιμηθεί το gamepad του Wii U, αλλά στη συνέχεια κυκλοφόρησε το Switch που δεν έχει ειδική δεύτερη οθόνη. Το ίδιο το Switch μοιάζει με αναβαθμισμένο gamepad του Wii U, δημιουργώντας μια περίεργη σύνδεση μεταξύ του πώς ο Link χρησιμοποιεί το Sheikah Slate και πώς οι παίκτες ελέγχουν τον Link με κάτι παρόμοιο.



Το Switch Sheikah, όπως το ονομάζουν οι δημιουργοί, σας επιτρέπει να παίξετε το Breath of the Wild, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που μοιάζει με κάτι που μπορείτε να βρείτε στο game. Είναι κατασκευασμένο από λουστραρισμένο ξύλο και πέτρα και φαίνεται εντυπωσιακό.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification