Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fifa 17 Shortlist

04 Oct 2016 01:00 - 04 Oct 2016 04:22 #188374 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic θα γράφουμε προτάσεις παικτών για Fifa 17 Ultimate Team και Career mode.

Στο Γερμανικό πρωτάθλημα όταν μαζέψετε χρήματα προτείνονται από μένα κλασικές αξίες Aubameyang ST και Σωκράτης CB ..

Βρείτε παίκτες στο:
www.futhead.com/17/players

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2016 09:09 - 04 Oct 2016 09:15 #188377 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Θα ποστάρω αργότερα ομάδα με budget μέχρι 20-25 χιλιάρικα από Πρέμιερ για το Ultimate Team με σχετικά φτηνούς παίκτες και πολύ δυνατή για σχεδόν όλα τα league.

Από Γερμανία προτείνω τους εξής παίκτες είτε για career είτε για Ultimate Team:

GLK: Marwin Hitz
CB: Sokratis που είπε και ο Μάνος είναι τρομερή επιλογή. Εξίσου καλός. από τους σχετικά φτηνούς πάντα, ο David Abraham
RB: Piszczek ή Daniel Brosinski
LB: Kolasinac, σταθερή αξία από πέρσι
CDM: Julian Baumgartlinger πραγματικό θηρίο για CDM Και φτηνός.
CM: Renato Sanches ή Leon Goretzka
CAM: Draxler
RM/RW: Embolo από το fifa 14 είναι πραγματικό τέρας, τόσο στο FIFA αλλά και στο manager. Τρομερό potential και στην πραγματικότητα. Must have για όλες τις Bundesliga teams στο Ultimate Team.
LM/LW: Filip Kostic Στα άκρα η ταχύτητα σε συνδυασμό με τη δύναμη είναι Must και ο Kostic είναι αξιόλογη και φτηνή λύση
ST: Bobadilla-Andre Hahn και φυσικά Aubameyang για όσους έχουν χρήμα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Oct 2016 17:45 #188396 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η ομάδα(βασική 11αδα) που έφτιαξα εγώ είναι από Premier League και κόστισε 25,000 ακριβώς. Πούλησα όλους τους αρχικούς παίκτες και ότι μου έδωσε από τα αρχικά booster εκτός των chemistry, contracts, fitness και injury καρτών. Πήρα την deluxe edition και μου έδωσε αρκετά booster +2 επιπλέον θα δίνει κάθε βδομάδα. Σε κάποια από τα booster τα αντικείμενα που δίνει δεν μπορείς να τα πουλήσεις και έτσι έχω αρκετούς παίκτες για αλλαγές/rotation αν χρειαστεί. Επίσης με το coin boost μάζεψα εύκολα λεφτά με λίγους αγώνες. Θα γράψω την ομάδα που έχω και μερικά πράγματα για τον κάθε παίκτη. Καταρχάς screenshot δεν μπορώ να κάνω, όταν πατάω Print Screen μετά όταν βγω μου βγάζει μια μαύρη εικόνα, όταν το λύσω το θέμα θα ακολουθήσουν και screenshots. Προς το παρόν ανέβασα εικόνα από την ομάδα μέσω του futhead.


4-4-2(2) Είναι η τακτική και το παιχνίδι γίνεται από τα πλάγια με τους μέσους και τα πλάγια μπακ. Τα 2 αμυντικά χαφ μένουν μεταξύ άμυνας και κέντρου και μόλις κερδίσουν τη μπάλα την δίνουν πλάγια.

Επεξηγήσεις παικτών και πόσο τους αγόρασα:

Warning: Spoiler!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Oct 2016 22:17 #188483 by Μάνος Γρυπάρης
Fifa 17: Τα καλύτερα ταλέντα για Career Mode.
Οι παίκτες με την μεγαλύτερη εξέλιξη!
Εδώ είμαστε. :)



File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2016 20:42 - 07 Oct 2016 20:45 #188509 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Update για το Ultimate team: Μου έτυχε ο Begovic σε ένα booster από αυτά που σου δίνει από τα squad building challenges και τον δοκίμασα σε 10 παιχνίδια και ήταν εξαιρετικός. Και σε προηγούμενα FIFA ήταν πάρα πολύ καλός. Τρομερός στα 1 vs 1 και αρκετές καλές αποκρούσεις, εξαιρετική προσθήκη για σχετικά φτηνό τέρμα, περίπου στα 5000-6000 coins, πραγματικά τα αξίζει. Προφανώς θα είναι καλή επιλογή και για το career mode είτε παίζετε με μικρο-μεσαία ομάδα είτε ψάχνεται έναν τερματοφύλακα για backup του βασικού.

Για την τακτική που έγραψα στο προηγούμενο post: Πλέον σε κάθε ματς βάζω defensive και ball possession από την αρχή του ματς. Είναι καλύτερα η άμυνα στη λειτουργία της και βγάζεις ευκολότερα αντεπιθέσεις. Επίσης παρατήρησα ότι δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες για να φεύγουν στην πλάτη των αντίπαλων αμυντικών οι δύο επιθετικοί, τα περισσότερα γκολ μου προήλθαν από προωθημένες (ψηλές ή χαμηλές) με τους επιθετικούς να βγαίνουν τετ α τετ αρκετά συχνά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2016 07:56 #188521 by Δημήτρης Φιλίππου
Ρε παιδιά τα ratings του Kimmich και του Rashford είναι χαμηλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2016 10:28 #188522 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

g.dfil wrote: Ρε παιδιά τα ratings του Kimmich και του Rashford είναι χαμηλά.


Για τον Kimmich συμφωνώ, είναι όντως χαμηλά. Του Rashford το 76 είναι μια χαρά για 18 χρονών παιδί. Αν δεις εδώ www.futhead.com/17/players/7049/marcus-rashford/ έχει αρκετά καλά σε κάποια από αυτά κυρίως στην ταχύτητα. Ingame είναι αρκετά καλός όταν έπαιζα φιλικά offline με την παρέα, δύσκολα τον προλαβαίνουν στον κενό χώρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Oct 2016 10:39 #188523 by Δημήτρης Φιλίππου
Ναι έχεις δίκιο για τον Rashford.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Oct 2016 00:53 #188537 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Update για παίκτες στο Ultimate Team.

Για δεξί μπακ για την PL ομάδα μου πήρα τον Nyom και ο Dje Dje θα είναι πάγκο. O Nyom έχει ικανοποιητική ταχύτητα με 76 acc και 78 sprint και εκεί που ξεχωρίζει είναι το physical κομμάτι στο οποίο και δίνω βάση: 86 stamina, 87 strength, 80 aggression. Επίσης πολύ καλός και στα τάκλιν, είναι μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας γιατί είναι εξαιρετικός στο να περιορίζει τους γρήγορους αλλά και τους δυνατούς παίκτες στο 1 vs 1. Τον πήρα με bid 2800 coins

Ο δεύτερος παίκτης που θα προτείνω σήμερα και για career mode, είναι για το κέντρο. Emre Can τον οποίο βάζω στη θέση οποιουδήποτε από τους άλλους δύο( κάνω rotation τους άλλους δύο όταν κουράζεται ο ένας) Καλή ταχύτητα για κεντρώος με 72 acc και 79 sprint, πολύ καλός στο δημιουργικό κομμάτι(80 vision, 83 short passing και 80 long και bonus το 82 dribbling του) και επίσης καλός στο αμυντικό με 81 interceptions, 80 standing και 79 sliding tackling και εξαιρετικό physical με 86 stamina, 83 strength και 76 aggression. Είναι ένας εξαιρετικός all around μέσος ειδικά για την τακτική που παίζω. Η τιμή σχετικά τσιμπημένη για αρχικές ομάδες, με bid τον βρήκα στα 6,500 αλλά η τιμή πάει στα buy it now 7,500+. Τα αξίζει όμως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Oct 2016 19:46 - 11 Oct 2016 19:56 #188618 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Update στην ομάδα που έχω και έχω ποστάρει παραπάνω:
Warning: Spoiler!


Όπως γνωρίζετε όσοι παίζετε Ultimate Team ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού είναι οι chemistry κάρτες οι οποίες προσθέτουν μπόνους σε συγκεκριμένα στατιστικά που βοηθάνε διαφορετικές θέσεις. Καλύτερες κάρτες δεν υπάρχουν σε αυτές καθώς είναι χρήσιμες όλες ανάλογα με το τι σύστημα, τι παίκτες και τι τακτική παίζετε και προτιμάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να πάρετε και να βάλετε κάρτες στους παίκτες σας είναι να τσεκάρετε τι δίνει η καθεμία και πόσο. Το site του Futhead προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να το κάνετε αυτό ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε και να μην σπαταλήσετε άδικα coins. Παραθέτω screenshots:

Πάμε στη σελίδα του παίκτη που θέλουμε και πατάμε στο chemistry:
Warning: Spoiler!


Στη συνέχεια κάνουμε ότι δοκιμές θέλουμε, εδώ έχω επιλέξει το hawk για να δω τι στατιστικά ανεβάζει:
Warning: Spoiler!


Υπόψιν τα εξής σημαντικά για να λειτουργήσουν καλύτερα οι κάρτες:

Όσο υψηλότερο το chemistry της ομάδας και τα links μεταξύ των παικτών, τόσο μεγαλύτερα και τα bonus που θα δώσουν οι chemistry κάρτες. Όταν χτίζετε μια ομάδα να κοιτάτε να ταιριάζετε όσον το δυνατόν περισσότερους παίκτες μαζί τους με το να έχουν ίδια εθνικότητα ή ομάδα ή και τα δύο που είναι το καλύτερο. Οι chemistry κάρτες αν χρησιμοποιηθούν σωστά αλλάζουν κυριολεκτικά το πως παίζει μέσα στο παιχνίδι ένας παίκτης, είτε ενισχύοντας τα δυνατά του στατιστικά, είτε ανεβάζοντας τα αδύναμα του. Αφού έχετε φτιάξει την ομάδα που θέλετε τότε αξίζει να επενδύσετε coins σε chemsitry κάρτες για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα σας.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification