Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Douchess of Plaisance: Το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία

05 Oct 2017 15:09 - 05 Oct 2017 15:11 #206470 by Γιώργος Λόλας

Douchess of Plaisance: Το πρώτο VR Horror από ελληνική εταιρεία

Η ελληνική ανεξάρτητη προγραμματιστική εταιρεία Tenebra Studios αναπτύσσει αυτό τον καιρό το πρώτο ελληνικό VR Horror Adventure.

Ονομάζεται Douches of Plaisance (Δούκισσα της Πλακεντίας) και βασίζεται σε πραγματική ιστορία. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Android και iOS. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το σενάριο και τους μηχανισμούς gameplay πέρα του ότι θα τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα του 1830. Παρ’ όλα αυτά τα teaser τρέιλερ που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, δείχνουν ότι θα παρουσιάζει μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα σε virtual reality περιβάλλον. Αναπτύσσεται με την βοήθεια της Unity3D και θα έχει επιρροές από τα πρώτα Silent Hill.

Για την ανάπτυξη του Douches of Plaisance, η Tenebra Studios συνεργάζεται με το Χριστιανικό Μουσείο (το οποίο ήταν και ένα από τα παλάτια της Δούκισσας), καθώς και με τα τμήματα Επιστήμης των Υπολογιστών και Ψυχολογίας του New York College. Ταυτόχρονα, στην προσπάθεια της εταιρείας συνδράμουν το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου και το University of Bolton. Το VR Horror της Tenebra Studios βρίσκεται σε pre-alpha στάδιο και σύντομα αναμένεται να διατεθεί το πρώτο demo.

Το Douches of Plaisance θα κυκλοφορήσει για PC, Android και iOS σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία. Υπάρχει πιθανότητα να το δούμε και στο PS4 με υποστήριξη PlayStation VR.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification