Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

We Happy Few

04 Aug 2015 19:34 #166922 by Χριστιάνα Θάνου
Το We Happy Few αποτελεί ένα First-person survival game από την Compulsion Games. Αρχικά ξεκίνησε ως project στο Kickstarter το οποίο πέτυχε αφού μάζεψε τα χρήματα αρκετά γρήγορα! Η αισθητική του είναι ρετρό και η ιστορία βασίζεται στην Αγγλία του '60. Είναι ομολογουμένως ένα ιδιαίτερο Adventure/survival και θα λέγαμε πως μοιάζει αρκετά με την σειρά Bioshock όσον αφορά το art direction.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jul 2016 16:44 #185443 by Παντελής Δασκαλέλος
We Happy Few preview

Η alpha έκδοση του We Happy Few διατίθεται εδώ και λίγες μέρες για PC (Steam Early Access) και Xbox One (Xbox Game Preview), εντούτοις δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό δείγμα από το τελικό προιόν. Ουσιαστικά σε αυτήν περιλαμβάνετε το intro του παιχνιδιού, αυτό που είδαμε δηλαδή στο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα στην E3, αλλά δεν υπάρχουν story quests και γενικώς δεν ξεδιπλώνεται όπως θα περιμέναμε το σενάριο του We Happy Few. Χωρίς το σενάριο, με βάση τα όσα είδα μέχρι στιγμής η δημιουργία της Compulsion Games είναι ένα τυπικό first-person Survival. Κοινώς καλείστε να διαχιριστείτε τα resources σας για να μην πεθάνετε από ασιτία, δίψα κτλ και να αποδράσετε από την πόλη. Προσωπικά μου άρεσε το crafting system γιατί είναι αρκετά "φιλικό" και εύχρηστο, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι πριν την κυκλοφορία της early access έκδοσης είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι σε αυτήν θα βλέπαμε ένα σχεδόν ολοκληρωμένο προιόν (με κάποια bugs ενδεχομένως) και με βάση το feedback οι developers θα έβαζαν τις τελικές πινελιές. Αντίθετα το We Happy Few έχει ολοκληρωθεί μόλις κατά 50% και θα χρειαστεί να περάσουν 6-12 μήνες για να φτάσει η τελική έκδοση. Πρακτικά δηλαδή δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την συνολική ποιότητα του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2017 19:44 - 02 Apr 2017 19:45 #196445 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ταινία We Happy Few


Σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Σύμφωνα με το Variety, ετοιμάζεται ταινία βασισμένη στο We Happy Few από την Gold Circle Entertainment, σε παραγωγή της Pitch Perfect films.

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού Compulsion Games εργάζεται για την υλοποίηση της ταινίας με την dj2 Entertainment, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζονται και ταινίες για τα Life Is Strange, Sonic The Hedgehog και Sleeping Dogs. Προς το παρόν, η ταινία We Happy Few χρειάζεται σεναριογράφο, ενώ το cast δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Η παραγωγή ταινίας βασισμένη σε παιχνίδι πριν καν την ολοκλήρωση της τελικής έκδοσης του παιχνιδιού δεν συμβαίνει συχνά, επομένως αν μη τι άλλο το σενάριο του We Happy Few παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Aug 2017 23:09 - 17 Aug 2017 11:24 #203973 by Angel
Replied by Angel on topic We Happy Few
Ημερομηνία Kυκλοφορίας


Η εταιρεία ανάπτυξης Compulsion Games και η Gearbox (publisher) ανακοίνωσαν ότι το Survival We Happy Few, το οποίο είναι διαθέσιμο σε early access, θα κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου του 2018.

Πέρα από την ψηφιακή έκδοση θα το δούμε και στα ράφια των καταστημάτων, με μια διαφορά στην τιμή. Η early access κόστιζε 30 ευρώ, αλλά η τελική retail έκδοση θα κοστίζει 60 ευρώ. Όσοι το αγοράσετε ψηφιακά θα πληρώσετε 50 ευρώ. Τόσο κοστολογείται αυτή τη στιγμή η early access. Επομένως όσοι προλάβατε το 30άρι είστε τυχεροί γιατί θα λάβετε δωρεάν την τελική έκδοση.

Η σημαντικότερη είδηση ωστόσο είναι ότι το παιχνίδι θα έρθει και στο PlayStation 4, καθώς μέχρι πρότινος αποτελούσε console exclusive.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Jan 2018 23:17 #211602 by Angel
Replied by Angel on topic We Happy Few
Καθυστερεί η κυκλοφορία του


Μέσω ενός νέου developer diary, η Compulsion Games ανακοίνωσε ότι το We Happy Few θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Η διάθεσή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, στο τέλος του βίντεο γίνεται αναφορά στη Sally, που θα αποτελέσει τον δεύτερο playable χαρακτήρα.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Jun 2018 03:16 #215354 by Μάνος Γρυπάρης
Παρουσιάστηκε το story trailer στην E3 2018.



Το παιχνίδι διεξάγεται σε μια εναλλακτικη Ευρώπη του 1964, με τους Γερμανούς να έχουν καταλάβει την Μ. Βρετανία.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification