Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Trap Adventure 2

27 Jan 2018 11:07 #211880 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Το Trap Adventure 2 είναι ένα Platformer για κινητά που αναπτύχθηκε από τον Hiroyoshi Oshiba το 2016 και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δεν είναι λίγα τα άτομα που ανεβάζουν posts στο Twitter όπου παίζουν αυτό το παιχνίδι, το οποίο διακρίνεται για το έξυπνο level design και το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας του. Θυμίζει τα χαρακτηριστικά Unfair Mario ή Cat Mario όπου το παιχνίδι κάνει τα πάντα για να χάσετε.

Το Trap Adventure 2 διατίθεται δωρεάν στο App Store των iOS συσκευών, ενώ η πλήρης έκδοσή του κοστίζει 1 ευρώ. Η διαφορά είναι πως αν πραγματοποιήσετε την αγορά του θα γλιτώνετε από διαφημίσεις που εμφανίζονται κάθε φορά που θέλετε να συνεχίσετε, ενώ η δωρεάν έκδοση σας προσφέρει μόλις μία ζωή που το καθιστά αδύνατο να το τερματίσετε.

Ο Hiroyoshi Oshiba δήλωσε για το video game του: “Προσοχή. Αυτό ίσως να είναι το πιο δύσκολο, το πιο ενοχλητικό και το πιο εκνευριστικό παιχνίδι που υπήρξε. Αν εξοργίζεστε συχνά σας προτείνω να μην το παίξετε. Θα σας τρελάνει κυριολεκτικά. ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ. Όπως ανέφερα παραπάνω, είναι ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΤΙΚΟ. Ίσως να ενοχληθείτε και να νευριάσετε τόσο πολύ που θα πετάξετε το κινητό σας από το παράθυρο. Δεν μπορώ να αναλάβω ευθύνες για τη δυσαρέσκεια που ενδέχεται να προκαλέσει αυτό το παιχνίδι. Αν ακόμα και αφού διαβάσατε όλα αυτά ενδιαφέρεστε να το παίξετε, κάντε το”.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification