Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Reaching for Petals

21 Jun 2017 12:23 - 21 Jun 2017 15:18 #200279 by Κωνσταντίνος Πετρόπουλος


Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης, Blue Entropy Studios, ανακοίνωσε επίσημα τον νέο της τίτλο, Reaching for Petals, μαζί με ένα trailer.

Στο Reaching for Petals θα ξαναζήσετε τις εμπειρίες του χαρακτήρα σας, εξερευνώντας πολλά κεφάλαια της ζωής του μέσα από στιγμές αγάπης, απώλειας και φιλοδοξίας. Η εταιρεία ανάπτυξης επίσης σημειώνει πως θα τα βιώσετε όλα αυτά σε έναν "ερημωμένο κόσμο γεμάτο μυστήριο"

"Δυναμική μουσική, εικόνες που κόβουν την ανάσα και επιλογές που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον" είναι λίγες από τις λέξεις που χρησιμοποιεί η Blue Entropy Studios για να περιγράψει το Reaching for Petals ως μια εμπειρία που καθορίζεται καθαρά και μόνο από την ιστορία, απευθύνεται σε παίκτες του genre που γνωρίζουν πως αυτές οι περιπέτειες είναι που τους επιβραβεύουν περισσότερο, τόσο σε εικονικό επίπεδο, όσο και αφηγηματικό.



Η Blue Entropy Studios ασχολείται περισσότερο με VR τίτλους από το 2016, αλλά η ομάδα δούλευε επίσης στο Reaching for Petals από εκείνη την περίοδο. Παρόλο που προς το παρόν η εταιρεία έχει δημιουργήσει τίτλους για το PC, σκοπεύει να ασχοληθεί και με την ανάπτυξη παιχνιδιών για κονσόλες στο μέλλον.

Το Reaching for Petals θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PC.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.