Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Savage: Road to Darkness

27 May 2017 15:28 #199056 by Μάνος Γρυπάρης
Savage: Road to Darkness
Νέο ελληνικό 2D Platform έρχεται στο Steam!

Το Savage: Road to Darkness είναι ένα indie 2D adventure/platform game από την ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Artcle Studio.

Βασισμένο σε κλασικές gaming επιτυχίες όπως το Pang και το Ghost Goblins, σε συνδυασμό με την αγάπη για manga όπως το Naruto και το Hellboy, το Savage: Road to Darkness φιλοδοξεί να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο Oni Wani, ένα μυστηριώδες ανθρωπόμορφο ον. Το όνομα του στηρίζεται στην ομοιότητα του με έναν κροκόδειλο (Wani από Ιαπωνικά) και την δαιμονική του (Oni) φύση, η οποία σπέρνει το χάος σε οποιαδήποτε περιοχή βρίσκεται. Ο Oni Wanni αναγεννήθηκε από το Greater Tree της χαμένης ηπείρου, Akuma no Raruken (Νήσος του Διαβόλου), με την μνήμη του να έχει εξαφανιστεί πλήρως. Χαμένος χωρίς καμία ανάμνηση, το κενό που υπάρχει μέσα του φαίνεται να γεμίζει μόνο με ολοένα αυξανόμενη οργή και βία. Από το βαθύ αυτό μίσος που πηγάζει από την ίδια του την καρδιά, σφυρηλατεί ένα σπαθί. Ο Oni Wani θα εξερευνήσει νέες τοποθεσίες και θα αντιμετωπίσει περίεργα τέρατα, τα οποία θα του αποκαλύψουν την πραγματική του φύση.



Ο παίκτης θα εξερευνήσει τις πανέμορφες τοποθεσίες της Akuma no Raruken, και θα χρησιμοποιήσει ένα πλήθος τεχνικών και όπλων για να ξεπεράσει όσα εμπόδια ορθώνονται μπροστά του. Διαλέγοντας από τεχνικές όπως Ninjutsu, Shinobigana και Shinobi Hidden, ο Oni Wani θα κάνει χρήση σπαθιών, πυροβόλων όπλων, και άλλων πολεμικών στοιχείων που θα εξασφαλίσουν την επιβίωση του.

Η μεγαλύτερη δύναμη του Oni Wani είναι να χειραγωγεί την ενέργεια που περιβάλλει την νήσο, την λεγόμενη Chakra, και μέσα από αυτή να παράγει καταστροφικές ικανότητες που ονομάζονται Jutsus. Μέσω των Jutsus ο παίκτης θα μπορεί να δημιουργεί κλώνους
του εαυτού του, να εκτοξεύει φλόγες, ακόμα και να μεταμορφώνεται και σε δράκο.

Το Artcle Studio αποτελείται από 3 κεντρικούς developers, τον Manuel Romoleroux (Director and Level Designer), τον Luis Alberto Rodriguez (RP and Co-Director) και τον Γιώργο Χαρωνιτάκη (Programming / Unity development). Οι υπόλοιποι developers της ομάδας αποτελούν 2D artists και animators από όλο τον κόσμο, όπως ο Tim Yan (Καναδάς), ο Chavdar Yordanov (Βέλγιο), η Jean Tang (Κίνα) και ο Steve Whittingham (Ουαλία). Αυτό το σύνολο από διαφορετικά υπόβαθρα και κουλτούρες συντελεί στο να παράγεται ένα απεριόριστο πλήθος συναρπαστικών ιδεών, το οποίο ανυπομονούμε να φέρουμε εις πέρας.

Το Savage: Road to Darkness πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα την Kickstarter καμπάνια του και θα χρειαστεί βοήθεια προκειμένου να ανθίσει και να φτάσει στην τελική μορφή που ονειρευόμαστε Το παιχνίδι αναμένετε να κυκλοφορήσει για PC / Mac και Linux, καθώς και για κονσόλες (βλ. Kickstarter stretch goals).

Δείτε το προφίλ του στο Steam .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification