Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Forum update (21 Dec 2017)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση στην εμφάνιση του Forum.

Πλέον τα χρώματα όπως θα παρατηρήσετε είναι πολύ πιο ξεκούραστα, για να μπορούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο μας μέρος.

Σας ευχόμαστε καλές συζητήσεις!

A.W.: Phoenix Festa

More
27 Jan 2017 23:23 #193104 by Lordwinter
Lordwinter created the topic: A.W.: Phoenix Festa

To A.W.: Phoenix Festa είναι ένα από τα ελάχιστα exclusives που είδαμε το 2016 για το PS Vita. Από πλευράς gameplay μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα Action RPG με μπόλικα Dating sim στοιχεία στα πλαίσια του Persona 4: Golden. To σενάριο του βασίζεται στις νουβέλες/manga/anime The Asterisk War, αλλά ακόμη και αν δεν έχετε ασχοληθεί μαζί τους δεν θα έχετε ιδιαίετερο πρόβλημα να εγκλιματιστείτε με το παιχνίδι, καθώς η ιστορία του ξεκινά από την αρχή και έχετε το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να γνωριστείτε με τους πρωταγωνιστές του.
To A.W.: Phoenix Festa κυκλοφορεί από τις 26 Ιουλίου 2016 αποκλειστικά στο PS Vita.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2017 13:02 #193482 by Kalliniki
Kalliniki replied the topic: A.W.: Phoenix Festa
A.W. Phoenix Festa Review

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλο για το Action RPG/Dating Simulator της Bandai Namco Games και είναι αποκλειστικά μόνο για PS Vita. Περιμένουμε τις απόψεις σας!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2017 16:52 #193914 by Lordwinter
Lordwinter replied the topic: A.W.: Phoenix Festa
Τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να ασχολούμαι και πάλι με το PS Vita μου, το οποίο και είχα εγκαταλείψει, καθώς παρατήρησα ότι άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα exclusives. Ένα από αυτά είναι το A.W. Phoenix Festa της Bandai Namco Games, μια αν μη τι άλλο ιδιόμορφη κυκλοφορία. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα συνδυασμό Action RPG και Dating Sim μηχανισμών. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με κάποιο αμιγώς Dating Sim game, αλλά έχω δοκιμάσει αρκετά JRPG με ανάλογους μηχανισμούς, όπως το Persona 4: Golden και το Conception II. Τα τελευταία μου έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις και ευχάριστες αναμνήσεις, οπότε είπα να δώσω στο A.W. Phoenix Festa μια ευκαιρία.

Ασχολήθηκα 20 περίπου ώρες μαζί του πραγματοποιώντας επτά συνολικά playthroughs και μπορώ να πω ότι στο διάστημα αυτό πέρασα πολύ ευχάριστα. Το μόνο ουσιαστικό ελάττωμα του παιχνιδιού είναι η επιφανειακή προσέγγιση των δύο genres, αφού δεν υπάρχει το απαιραίτητο βάθος στο σύστημα μάχης, αλλά ούτε στους Dating sim μηχανισμούς. Σε γενικές γραμμές δηλαδή θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη κυκλοφορία. Για να είμαι ειλικρινής με τη πρώτη ευκαιρία θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί του, καθώς θέλω να ολοκληρώσω τρία ακόμη playthroughs για να δω όλες τις πιθανές εκδοχές της ιστορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.597 seconds