Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

E3 2017

13 Jun 2017 06:50 #199826 by Μανώλης Παπαστεργιανός
Στο τελείως χαλαρό η Sony απόψε έδειξε πως παίζεται το παιχνίδι.Μόνο μια ώρα και δεν τα έδειξε καν όλα.Μάλλον με τόσα που είχανε δεν προλάβανε να τα ετοιμάσουν.Πολύ καλύτερο από το να βλέπω multiplatform της Microsoft και να το παίζω μαγκας οτι τα εδειξα πρωτος.
Το μόνο που μου την σπάει στη Sony είναι ότι δεν βάζει backwards compatibility αλλά ξέρει μόνο να τα παίρνει από HD remakes.Κατά τα άλλα ξέρει να φτιάχνει games.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 11:24 #199860 by Πιέρρος Φουστέρης
Ας τα πάρουμε με την σειρά:
EA: Πολύ ενδιαφέρον το νέο DLC του Battlefield 1, μου φαίνεται πως έχω αργήσει απίστευτα ν' αποκτήσω το παιχνίδι και να το λιώσω. Πανέμορφο το trailer του FIFA 18, δεν μου κάνει και τόση μεγάλη εντύπωση που ο Alex Hunter επιστρέφει, μιας και ήταν μία πάρα πολύ καλή πρωτοβουλία/καινοτομία το The Journey. Πολλά υποσχόμενο το A Way Out, αν και, όπως είπα τις προάλλες, με ανησυχεί το co-op στοιχείο του κι ελπίζω να μην προκαλέσει περισσότερα προβλήματα απ' όσα θα είναι τα θετικά του. Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος για το Anthem, προβλέπεται ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, κατ' εμέ, της 10ετίας. Μακάρι το hype να μην μας απογοητεύσει. Κλείνουμε με Star Wars: Battlefront II. Ως τεράστιος fan των παλαιών Battlefront, κρατάω μικρό καλάθι, διότι το πρώτο Battlefront της νέας "σειράς" δε μπορώ να πω πως με άφησε ικανοποιημένο. Ελπίζω στο καλύτερο, ενδιαφέρουσα η press conference της EA: 7/10
Microsoft: Απογοήτευση η ονομασία της νέας κονσόλας, κάτι έχει πάθει η MC με τα ονόματα. Πάραυτα, οι τεχνικές προδιαγραφές φαίνονται εξωπραγματικές και η εμφάνιση πανέμορφη. 500 ευρώ/δολλάρια, όμως; Δεν ξέρω γι' αυτό... Metro Exodus = έρωτας. Έχω αγαπήσει τον Glukhovsky και την σειρά βιβλίων του, όπως και τα παιχνίδια. Περιμένω πώς και πώς το νέο κεφάλαιο της σειράς! Το νέο Assassin's, εκτός από απίστευτο θέμα (αγαπάμε αρχαία Αίγυπτο), έχει πανέμορφο setting/γραφικά/περιβάλλον, ενδιαφέρον σύστημα μάχης και πολλές, νέες επιλογές. Ας ελπίσουμε πως η Ubisoft "ξύπνησε" και αποφάσισε να μην αφήσει την σειρά να γελοιοποιηθεί τελείως. Το Darwin Project φαίνεται ενδιαφέρον, αν και δεν ξέρω πώς νιώθω για το γεγονός ότι φαίνεται such an eSports game. Χάρηκα για το Black Desert, μιας και μου αρέσουν τα καλά MMORPG και η 4K ανάλυση είναι ένα τεράστιο plus. Το Sea of Thieves συνεχίζει και συναρπάζει, ακόμα κι εμένα που δεν είμαι τόσο μεγάλος fan των θαλάσσιων/πειρατικών παιχνιδιών. Τεράστιο hype για το Crackdown 3, είχα λατρέψει το 2ο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να παίξω το 1ο. Το Life is Strange: Before the Storm υποπτεύομαι πως θ' αποτελέσει τεράστια επιτυχία, όπως και το original. Δεν έχω παίξει όλα τα επεισόδια, αλλά το Life Is Strange άξιζε όλα τα καλά λόγια που έχουν ειπωθεί γι' αυτό και χαίρομαι για την σειρά. Δεν έχω παίξει ακόμα το Shadow of Mordor, δεν ξέρω τι να πω για το Shadow of War. Καταριέμαι την ώρα και την στιγμή που πήρα το πρώτο για το Xbox 360 και η κονσόλα χάλασε πριν το δοκιμάσω. Προβλέπω ατελείωτες ώρες καψίματος, μόλις πάρω και τα 2 για το Xbox One. Backwards compatibility για το Xbox: why we love Microsoft. Μου έρχονται δεκάδες παιχνίδια της πρώτης κονσόλας που θα ήθελα να ξαναπαίξω στο Xbox One, είμαι απίστευτα χαρούμενος γι' αυτή την κίνηση. Πάρα πολύ καλή η press conference της Microsoft, περιμένω όμως την παρουσίαση του νέου Halo, κάτι που δεν είδαμε γιατί, όπως πολύ καλά αποφάσισαν, δεν είναι ακόμη σε θέση να το δείξουν. 8/10
Για την Devolver Digital δεν θα σχολιάσω κάτι, μιας και μου είναι παντελώς αδιάφορη. Για Bethesda/PC Gaming Show/Ubisoft/Sony άλλη στιγμή. Επίσης, άφησα πολλά παιχνίδια/παρουσιάσεις εκτός, κυρίως γιατί δεν με ενδιαφέρουν ή δεν έχω δει τα videos. Αδύναμη, γενικά, η E3 και φέτος, πάντως...

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 14:22 #199867 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic E3 2017
Η Bethesda Conference δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, ανακοίνωσε λίγους τίτλους, εμένα πάλι με ικανοποίησε μιας και θα βγει το Evil Within 2. Αυτό και μόνο μου αρκεί.
Η Pc Game Conference δεν με ικανοποίησε όσο περίμενα, εκτός ότι κάποια στιγμή βαρέθηκα να παρακολουθώ, τα παιχνίδια ήταν μέτρια εκτός από 1-2. Γενικώς, παρουσιάστηκαν πολλά indie game αν και αρκετά από αυτά είχαν ήδη ανακοινωθεί προ ημερών ή μηνών. Απλώς δείξανε gameplay videos.

H Ubisoft Conference μου άρεσε πάρα πολύ μιας και έδειξε και νέους τίτλους αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τίτλους που εργάζονται.
Mario + Rabbits: Kingdom Battle : Αν και είναι αποκλειστικό για Nintendo Switch από το τρέιλερ φάνηκε ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό με αρκετές δόσεις γέλιου. Σίγουρα οι κάτοχοι των Nintendo Switch θα το απολαύσουν στο έπακρο.
Assassin's Creed: Origins : Πραγματικά μαγεύτηκα από το νέο τίτλο της σειράς Assassin's Creed μου άρεσαν πολύ οι αλλαγές που κάνανε στο gameplay κομμάτι, μεγαλύτερο open-world και φυσικά που η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αρχαία Αίγυπτο.
Far Cry 5: Τελείως διαφορετική υπόθεση από τους προηγούμενους τίτλους, μου θύμισε περισσότερο παιχνίδι με καουμπόηδες παρά τίτλο Far Cry όπως τον έχουμε συνηθίσει. Βέβαια μας είχαν ήδη ανακοινώσει ή μάλλον καλύτερα μέσω leak για το τι να περιμένουμε. Όπως να 'χει πάντως είναι μέσα στη wishlist μου, γιατί λατρεύω far cry και το open-world στοιχείο του.
Beyond Good & Evil 2: Λάτρης του πρώτου και πόσα χρόνια ανέμενα νέες πληροφορίες για το 2, ελπίζω να μη καθυστερήσει κι άλλο και να βγει επιτέλους.
Αν και prequel το τρέιλερ του ήταν εντυπωσιακό με πολύ ρεαλιστικά γραφικά αλλά και χαρακτήρες. Σ' αυτό το κομμάτι οι developers κάνανε φοβερή δουλειά. Ελπίζω να βγει σύντομα.
Skull and Bones: Εντυπωσιακό τρέιλερ νόμιζα πως παρακολουθούσα τρέιλερ για ταινία και όχι για βιντεοπαιχνίδι. Ωραία ιδέα αυτή με τους πειρατές, οι λάτρεις αυτού του είδους σίγουρα θα το τιμήσουν.

Η Sony press conference και αυτήν ήταν εντυπωσιακή προβάλλοντας τους exclusives τίτλους της αλλά και μη. Με απογοήτευσε το γεγονός ότι υπήρξε The Last of Us Part 2.
Uncharted: The Lost Legacy. Φοβερό το τρέιλερ δείχνοντας ακόμα περισσότερα απ' όσο μας είχαν δείξει ως τώρα. Τα γραφικά όπως πάντα είναι φανταστικά, δεν το συζητώ. Κρίμα που θα είναι ο τελευταίος τίτλος στη σειρά Uncharted.
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds: Με τόσο ντόρο που έγινε αλλά και τις πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα ήταν αναμενόμενο να βγει και DLC.
Days Gone: Το περίμενα ότι θα παρουσίαζαν τρέιλερ γι' αυτό το παιχνίδι. Action survival Horror game που θυμίζει Last of us μόνο που στην προκειμένη περίπτωση έχει ζόμπι τα οποία είναι ταχύτατα. Εκτός από ανθρώπους παρουσίαζαν και ζώα ζόμπι.
Άλλα εντυπωσιακά παιχνίδια ήταν τα Monster Hunter: World ,
Shadow of the Colossus, God of War, Destiny 2 και Spider-Man.
Όσο για τα VR Games δεν με ενθουσίασαν και τόσο, μόνο το The Inpatient φάνηκε κάπως καλό αλλά δεν είδαμε και πάρα πολλά στο τρέιλερ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 15:05 #199873 by Νικολής Ασημάκης
Τι κράτησα μέχρι στιγμής:

ΕΑ:
  • Battlefront 2

Microsoft:
  • Metro: Exodus
  • State of Decay 2
  • The Last Night
  • Sea of Thieves
  • Cuphead
  • Life is Strange
  • Ori
  • Observer

Bethesda:
Devolver Digital
Όλο το βίντεο.

PC Gaming
  • XCOM 2 Expansion
  • Battletech
  • Griftlands
  • Mount and Blade 2

Ubisoft
  • Mario + Rabbids
  • South Park

Sony
  • Monster Hunter World
  • Detroit

Άντε να δούμε και Nintendo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 15:11 - 13 Jun 2017 15:13 #199874 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2017
Σοβαρα τωρα απο sony σου μεινανε μονο αυτα τα 2 και απο την ms αυτα τα 8!!!!

Απορω πως απο τη sony που τα περισσοτερα για να μην πω ολα τα παιχνιδια ηταν κορυφαια και με πραγματικα 3d γραφικα και οχι 2d ή καραρετρο σαν την πλειοψηφια των ms παιχνιδιων σ' αρεσανε μονο 2.

Τι να πω γουστα ειναι αυτα και αυτο που σε εμενα φαινετε σκουπιδι σε εσενα μπορει να ειναι διαμαντι και το αντιστροφο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 15:28 #199876 by Νικολής Ασημάκης
God of War: Πιο αδιάφορη θεματολογικά σειρά πεθαίνεις. Σε αντίστοιχο genre προτιμώ Darksiders/Bayonetta/Devil May Cry.
Uncharter: Προτιμώ τα Tomb Raider.
Days Gone: Νισάφι με τα action/shooter zombie games. Τουλάχιστον το State of Decay 2 έχει σύστημα base management και recruitable playable NPCs με διαφορετικό skillset.
Spiderman: Φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά μου είναι αδιάφορος ο χαρακτήρας.
Shadow of the Colossus: Νισάφι με τα remasters, ειδικά όταν λες ότι "δεν θες backwards compatibility" αλλά ξαναπουλάς παλιά παιχνίδια.

Νομίζω κάλυψα τα exclusives τους. Τα VR με αφήνουν αδιάφορο, τα λοιπά multiplatform επίσης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 17:05 - 13 Jun 2017 17:06 #199888 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic E3 2017
Ο Νικολής έχει ιδιαίτερα γούστα και παίζει αρκετά indie games. Η Microsoft βασίζεται στα indie games γιατί δεν επενδύει όπως η Sony με τα δικά της studios σε AAA games. Όσα ανέφερε ο Νικολής εγώ θα τα παίξω, με εξαίρεση το Shadow of the Colossus γιατί με την TeamIco δεν τα πάω καλά και το Spider-Man που ναι μεν με εντυπωσίασε στο gameplay, απλά δεν είναι το στυλ μου τα καθαρόαιμα Action της σειράς. Περισσότερο εντυπωσιαστήκαμε επειδή τα προηγούμενα Spider-Man ήταν σκουπίδια.

Όλα τα άλλα ναι θέλω να τα παίξω με χίλια. Όσα ανέφερε, συν τα Gran Turismo Sport και Crash Bandicoot που δεν παρουσιάστηκαν όσο θα έπρεπε στη συνέντευξη τύπου της Sony.

Σήμερα το Eurogamer πήρε συνέντευξη από τον Phil Spencer

If you have a 4K television, the fidelity of the experience you're going to get on this console on that television is unrivalled by any other console. If you're a PC gamer who's been playing games in 4K and you're thinking, hey, maybe I'll find a reason now to buy a console, something that's going to play games similar to the way I've seen them on my monitor, here's a great console for you. If you have an Xbox One today, if you've got a PS4 today, you've had them for a couple of years, you're a person who plays games a lot, you've invested in a new TV, or even have a 1080p TV - that's why we added the technology to make supersampling to make this play games better even on your 1080p TV - this is for the person who's looking for a premium experience.


Ειλικρινά όχι! Ο Phil Spencer πρέπει να κάτσει σε ένα τραπέζι με 10 hardcore console gamers και να του πουν τους λογους που επέλεξαν την κονσόλα τους. Στην 8η γενιά θα βρει 6 με PS4, 3 με Xbox One και ο τελευταίος θα έχει Switch/Wii U. Αφού το κάνει αυτό, οι PS4-άκιδες θα του πουνε "Την διάλεξα γιατί έχει exclusives".

Περίμενα ότι απ' την στιγμή που η Microsoft έχασε το Spellbound, στη συνέντευξη τύπου της θα βλέπαμε αλλα 3 exclusives έτσι για να αναπληρώσει.
- Το θέμα είναι ότι 1ον δεν είναι καθαρόαιμα exclusives (αλλά console exclusives, άρα όποιος έχει καλό PC θα αγοράσει είτε PS4, είτε Switch και όχι Xbox One για να παίζει με gamepad κάτι που κάνει ούτως ή άλλως και στο PC του).
- Και 2ον ακόμα και τα console exclusives αν πάρουμε στη σειρά, έγραψα προηγουμένως τα genres που υπερτερεί κάθε εταιρεία. Και στα blockbuster Action, Action RPG και 3D Platform που παίζει η μεγαλύτερη μερίδα των gamers, η Sony έχει πάρει τον αέρα στη Microsoft, η οποία υπερέχει στα FPS και τα Racing. Εγώ παίζω Racing και γουστάρω αλλά είναι για συγκεκριμένο κοινό. Όπως επίσης οι κονσόλες δεν είναι φτιαγμένες για καλή FPS εμπειρία και ας γράφουν όσοι θέλουν σεντόνια όταν υπάρχει ακόμη το keyboard-mouse.

Άρα είτε η Microsoft θα χτυπήσει την Sony στα παραπάνω genres με σοβαρούς τίτλους, είτε δεν θα την φτάσει σε αυτή τη γενιά.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 18:27 - 13 Jun 2017 18:33 #199890 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic E3 2017
Scalebound οχι spellbound.

Οτι και να πει πλεον ο αερολογος Phll spencer δεν τον πιστευουμε πλεον.
Απλα δειτε τι ειχε πει για την Ε3 2017 και δειτε τι εδειξε.

Απλα αερολογος ο Phil spencer.


Μα το εχει παραδεχτει και ο ιδιος οτι δεν προκειτε να φτασουν τις πωλησεις του ps4 και δεν κοιτανε να κανουνε αυτο πλεον αφου ειναι απιαστο ονειρο απλα κοιτανε να ευχαριστησουν οσους προτημησουν το xbox one.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2017 22:05 #199917 by Νικηφόρος Μητράκος
Δεν ξέρω τι πιστεύετε παιδιά, για μένα η Bethesda ήταν μεγάλη απογοήτευση φέτος. Τι να πω, ελπίζω σε μια Ε3 2018...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2017 18:57 #200014 by Πιέρρος Φουστέρης
E3 2017: Η Sony έχει exclusives που δεν έδειξε στην E3!
Με την press conference της Sony στην Ε3 να έχει ολοκληρωθεί, αρκετοί gamers δήλωσαν δυσαρεστημένοι για την έλλειψη τίτλων και πολλών ανακοινώσεων. Παρόλα αυτά, ένα βίντεο-συνέντευξη του Shuhei Yoshida έρχεται να αλλάξει λίγο τα γεγονότα. Συγκεκριμένα ο Shuhei Yoshida δηλώνει πως υπάρχουν πράγματα που η εταιρεία δεν έδειξε επίτηδες. Η Sony επέλεξε να μην κάνει όλες τις ανακοινώσεις της στην φετινή Ε3 και τις κρατάει για αργότερα το 2017. Δείτε το βίντεο παρακάτω:



Αυτή η δήλωση από την Sony σίγουρα χαροποιεί καθώς μας δείχνει πως έχει και άλλους άσσους στο μανίκι της και μάλιστα προς ανακοίνωση. Η Sony συνηθίζει να κρατάει ορισμένα "διαμάντια" για το PlayStation Experience, το δικό της event που διεξάγεται Δεκέμβρη. Φυσικά πριν από αυτό, υπάρχει η Gamescom τον Αύγουστο και άλλες μικρότερες εκθέσεις στις οποίες η Sony δεν έχει μεγάλη παρουσία. Αναμένουμε περισσότερα λοιπόν προς το τέλος του χρόνου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification