Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Witchfire

08 Dec 2017 05:47 #209101 by Μάνος Γρυπάρης
Οι The Astronauts, μια εταιρεία ανάπτυξης που έχει developers που μας έχουν χαρίσει τα The Vanishing of Ethan Carter, Painkiller και Bulletstorm αναπτύσσει ένα νέο FPS, το Witchfire.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ, το οποίο παρουσιάστηκε στα The Game Awards 2017.


File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2019 20:12 #229234 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Witchfire
Witchfire: gameplay videos
Αρνητικά τα σχόλια για την εμφανή αλλαγή του Shooter.


Πάει λίγος καιρός από την τελευταία φορά που είδαμε gameplay του Witchfire και έχουμε νέο υλικό που αποκαλύπτει ένα τελείως διαφορετικό Shooter.

Μπορεί να έχετε ξεχάσει το Witchfire, το gothic Shooter από την Πολωνική Astronauts. Είχε αποκαλυφθεί δύο χρόνια πριν στα The Game Awards και είχε αφήσει καλές εντυπώσεις. Στο διάστημα ανάμεσα σε αυτά τα δύο έτη, η εταιρεία μοιραζόταν κάποιες δώσεις gameplay, όμως η αποκάλυψη αυτής της εβδομάδας προκαλεί έκπληξη.

Η διαφορά στην παρουσίαση είναι ξεκάθαρη:


Το Witchfire τώρα μοιάζει να έχει περισσότερο χρωματισμένα visuals, αριθμοί πετάγονται πάνω από τα κεφάλια των αντιπάλων όταν τους πυροβολείτε, και διάφορα pools με loots πετάγονται όταν τους νικήσετε, υιοθετώντας ένα διαφορετικό στυλ Shooter.

Περιττό να πούμε ότι η αλλαγή έχει προκαλέσει κύμα δυσαρέσκειας από το κοινό, με σχόλια να βρίσκουν χώρο σε YouTube και άλλες πλατφόρμες. Κοιτώντας στα posts της εταιρείας μέσα στην χρονιά, γίνεται ξεκάθαρο ότι το όραμα της ομάδας ανάπτυξης ήταν να δημιουργήσει ένα Shooter πιο κοντά στο Dark-Souls και με στοιχεία από το Destiny.

Δεν είναι η κατεύθυνση που περίμενε το κοινό, όμως θα πρέπει να τους δοθούν τα εύσημα για την πολύ καλή ποιότητα απεικόνισης για ακόμη μια φορά.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2022 23:26 #264873 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Witchfire
Ανακοινώθηκε η περίοδος της early access



Κατά τη διάρκεια του Summer Games Fest 2022, η The Astronauts παρουσίασε νέο gameplay trailer του Witchfire, ενώ ανακοίνωσε και την περίοδο κυκλοφορίας της Early Access του.
Στο Witchfire θα αναλαμβάνετε τον ρόλο ενός κυνηγού μαγισσών, καθώς θα διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι μάγισσες είναι αληθινές και επικίνδυνες. Ο κεντρικός χαρακτήρας πέρα από το όπλα του θα διαθέτει και μαγικές δυνάμεις για να αντιμετωπίζει τους εχθρούς του.



Το Witchfire θα κυκλοφορήσει σε Early Access μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2022 στο Epic Games Store, ενώ αναπτύσσεται και για κονσόλες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2022 18:54 #267083 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Witchfire
Μετάθεση κυκλοφορίας



Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης The Astronauts ανακοίνωσε το Witchfire, ένα σκοτεινό Fantasy FPS με μάγισσες σε έναν μεσαιωνικό κόσμο. Η κυκλοφορία που είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του τρέχοντος έτους έχει καθυστερήσει για τις αρχές του 2023.
Η καθυστέρηση προκλήθηκε από έναν σημαντικό επανασχεδιασμό που αλλάζει το παιχνίδι από arena gameplay σε open world . Ο συνιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής του Astronauts Adrian Chmielarz είπε ότι η νέα λειτουργία έχει ήδη «εφαρμοστεί κατά 95%».

«Κάνει το παιχνίδι καλύτερο», είπε ο Chmielarz. "Είναι λίγο δύσκολο για μένα να φανταστώ ότι ο παίκτης δεν είχε αυτή την ελευθερία πριν. Σίγουρα, μπορείς ακόμα να παγιδευτείς από τη μάγισσα σε κάποια σημεία και κάποιες πόρτες θα είναι κλειστές μέχρι να βρεις ένα κλειδί και μπορεί να κινδυνεύετε αν μπείτε σε περιοχές πιο κοντά στο boss πριν είστε έτοιμοι – αλλά ο κόσμος είναι open world για να τον εξερευνήσετε με σχεδόν οποιαδήποτε σειρά και μπορείτε να προχωρήσετε πιο γρήγορα το gameplay ή να σκοτώσετε πρώτα αρκετούς εχθρούς, κινείστε δηλαδή όπως θέλετε».

Η βασική εμπειρία του Witchfire παραμένει η ίδια, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο παίκτης βιώνει τον κόσμο έχει αλλάξει σημαντικά. Στο αρχικό σχέδιο, οι παίκτες θα «έμπαιναν σε μια περιοχή, θα πολεμούσαν κάποια τέρατα και μετά θα είχαν μια επιλογή: να πάρουν αυτήν την ανταμοιβή και να πάνε αριστερά ή να πάρουν αυτήν την ανταμοιβή και να πάνε δεξιά». Σύμφωνα με το νέο σύστημα, ωστόσο, τα εμπόδια που χωρίζουν διαφορετικές περιοχές του παιχνιδιού έχουν αφαιρεθεί. Ο κόσμος είναι semi open-world και θα μπορείτε να ταξιδεύετε όπου θέλετε, όποτε σας αρέσει.

Ο Chmielarz απάντησε επίσης ερωτήσεις σχετικά με το σχέδιο κυκλοφορίας του Witchfire, λέγοντας ότι θα κάνει το ντεμπούτο του σε early access ως Epic Games Store exclusive, αλλά θα πάει σε άλλα stores με την πλήρη κυκλοφορία. Το στέλεχος της The Astronauts δήλωσε: "Η Epic είναι μια χαρά, το Epic Game Store είναι μια χαρά, μας αρέσει η συνεργασία μας. Αλλά η επιλογή του πού να αγοράσετε το Witchfire είναι δική σας", έγραψε. "Εάν θέλετε να μας υποστηρίξετε και να παίξετε την έκδοση Early Access, έρχεται σύντομα στο EGS. Εάν προτιμάτε το Steam ή ίσως δεν παίζετε καν σε PC και θέλετε μια έκδοση για κονσόλα, απλώς περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι να ολοκληρώσουμε την ανάπτυξη του παιχνιδιού».

Το Witchfire θα κυκλοφορήσει το 2023 στο Epic Games Store, ενώ αναπτύσσεται και για κονσόλες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Jan 2023 01:17 #268891 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Witchfire
Νέο gameplay video, υποστήριξη DLSS 3



Η εταιρεία ανάπτυξης The Astronauts παρουσίασε το νέο gameplay video του Witchfire και ενημέρωσε ότι  ότι θα υπάρξει υποστήριξη DLSS 3. Το παιχνίδι θα έχει γρήγορους πυροβολισμούς και open world εξερεύνηση.


Το Witchfire θα κυκλοφορήσει το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:59 #270415 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Witchfire
Gameplay trailer



Η εταιρεία ανάπτυξης The Astronauts παρουσίασε ένα gameplay trailer. Στο βίντεο μιλάει ο game designer Karol Krok.
Στο gameplay trailer παρουσιάζονται τα spells. Υπάρχουν δύο είδη από spells. Τα light spells κοστίζουν λίγο stamina και εκτελούνται γρήγορα. Τα βαριά spells κοστίζουν περισσότερο και εκτελούνται πιο αργά. Μπορείτε να φτιάξετε μεγάλες ασπίδες ή να πυροβολήσετε σε...εικονικές καμπάνες για να προκαλέσετε Area of effect damage. Επίσης υπάρχουν και τα elements water, earth, fire και air. Κάθε εχθρός αντιδρά διαφορετικά, όπως επίσης και τα spells μεταξύ τους αντιδρούν διαφορετικά κι έτσι μπορείτε να κάνετε φονικούς combo συνδυασμούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2023 16:51 #271506 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Witchfire
Early access



Στο Summer Game Fest 2023 προβλήθηκε ένα νέο gameplay trailer του Witchfire και ανακοινώθηκε η early access του.
Το επερχόμενο FPS θα μπει σε early access στις 20 Σεπτεμβρίου στο Epic Games Store. Μελλοντικά θα κυκλοφορήσει και στο Steam αλλά και σε κονσόλες. Η εταιρεία ανάπτυξης The Astronauts ξεκινάει από εκεί και βέβαια αναμένουμε να μάθουμε και την ημερομηνία της τελικής κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification