Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

City of Brass

07 Jul 2017 19:28 - 07 Jul 2017 21:59 #201298 by Γιώργος Τζίτζιφας


Η Αυστραλιανή εταιρεία ανάπτυξης Uppercut Games ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα νέο FPS με “ανατολίτικη” αισθητική.

Θα αναλάβετε το ρόλο ενός κλέφτη, ο οποίος καλείται να υπερνικήσει διάφορες προκλήσεις αναζητώντας έναν θρυλικό θησαυρό στην καταραμένη City of Brass. Θα περιπλανηθείτε σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον οπλισμένοι με το μυαλό σας, ένα γιαταγάνι και ένα μαστίγιο καθώς ανακαλύπτετε πλούτη, παγίδες και τρομακτικούς εχθρούς σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο. Το μαστίγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφοπλίσει, να ζαλίσει ή να σπάσει αντιπάλους σε κομμάτια.

“Η ανάπτυξη ενός παιχνιδιού με πολλαπλά, διαδραστικά συστήματα τα οποία οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν, μας κάνει να αισθανόμαστε σαν να επιστρέφουμε στις ρίζες μας, βασιζόμενοι στην εμπειρία μας από τη δουλειά μας με το Bioshock και άλλους αγαπημένους μας τίτλους,” είπε ο lead designer του παιχνιδιού Ed Orman. “Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν πως να χρησιμοποιούν τις παγίδες για να εξοντώνουν τους εχθρούς, ή ακόμα και να τους κάνουν να πολεμούν μεταξύ τους. Θα πεθάνετε στο City of Brass συχνά και αρκετά φρικτά, αλλά όσο βελτιώνονται οι ικανότητές σας και ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εξαπατάτε το θάνατο, θα επιβιώσετε.”

H Uppercut Games αποτελείται από μέλη με συνδρομή στην ανάπτυξη αγαπημένων τίτλων όπως τα Fallout: Tactics, Tribes: Vengeance, Bioshock 1 & 2 και XCOM. To City of Brass αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Steam το Φθινόπωρο, ενώ οι κάτοχοι PS4 και Xbox One θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2018.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Aug 2017 22:24 - 21 Aug 2017 13:30 #204049 by Angel
Replied by Angel on topic City of Brass
Περίοδος Κυκλοφορίας


Η Uppercut Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το City of Brass.

Το επερχόμενο FPS θα έρθει το φθινόπωρο του 2017 στα PC και το 2018 σε PS4 και Xbox One.


The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Sep 2017 16:48 #205659 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία σε Early Access

Το επερχόμενο Action αντλεί έμπνευση από τα BioShock, τις ταινίες Indiana Jones και τις Χίλιες και Μια Νύχτες. Βρίσκεστε σε μια εντυπωσιακή και πλούσια πόλη και στόχος σας είναι να περάσετε από διάφορα επίπεδα πριν τελειώσει ο χρόνος. Στον δρόμο σας θα σταθούν εμπόδιο παγίδες, εχθροί, bosses και πολλά ακόμα ενώ θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε τον εξοπλισμό σας για να τα ξεπεράσετε.

Δείτε το trailer και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Sep 2017 10:36 #205675 by Μαρίνος Τζώτζης
Ενδιαφέρον setting μένει μόνο να δούμε πόσο καλό θα βγει όσον αφορά το gameplay.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2018 13:48 - 17 May 2018 17:10 #215091 by Μάρκος Ασκανιάν
Ύστερα από μερικούς μήνες παρουσίας στο Steam Early Access το City of Brass κυκλοφόρησε και επίσημα. Πρόκειται για ένα roguelike Action-Adventure με προοπτική first-person το οποίο διαδραματίζεται σε μία έρημο.
Στην καταραμένη City of Brass αναλαμβάνετε το ρόλο ενός κλέφτη, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει διάφορες προκλήσεις αναζητώντας έναν θρυλικό θησαυρό. Θα περιπλανηθείτε σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον οπλισμένοι με ένα γιαταγάνι και ένα μαστίγιο καθώς ανακαλύπτετε διάφορα πλούτη, παγίδες και εχθρούς ενώ ταυτόχρονα μάχεστε ενάντια στο χρόνο.

Μπορείτε να παίξετε τα 12 επίπεδα της campaign τα οποία έχουν μεγάλο replayability, νέους εχθρούς σε κάθε level, διαφορετικό εξοπλισμό και relics και διαφορετικές παγίδες. Η αλήθεια είναι ότι ενώ στο tutorial τα πράγματα είναι πανεύκολα, στη πορεία το παραμικρό λάθος κοστίζει... ακριβά. Permanent death, το έχετε ακουστά; Έρχεται το review σύντομα.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 May 2018 23:41 - 23 May 2018 21:10 #215124 by Μάρκος Ασκανιάν
Ολοκληρώνοντας το City of Brass ένιωσα ένα συναίσθημα ανακούφισης καθώς με κυρίευε ένα συναίσθημα αγωνίας διότι αν χάσεις στη City,θα βρασ'απ'το κακό σου! Διότι Permadeath=από την αρχή τα πάντα! Έχει τις καλές στιγμές του αλλά είναι αρκετά ζόρικο και δε χαρίζει τίποτα.

Θυμίζει κάπως το Montezuma's Return, ένα παλιό Pc game, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο τίτλο που απευθύνεται για hardcore gamers.

Διαβάστε το review εδώ.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.