Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

5 πορνοστάρ που έγιναν Twitch streamers

26 Jun 2017 20:37 - 26 Jun 2017 21:05 #200527 by Nikos Georgopoulos
Συνήθως κάποιοι μισογύνιδες λένε στις ωραίες κοπέλες που κάνουν live στο Twitch "Πήγαινε γύρνα καμιά τσόντα" ή "Δεν κάνεις για το παιχνίδι, πήγαινε στην κουζίνα σου". Όμως τελικά στο εξωτερικό που οι γυναίκες gamers είναι περισσότερες το πράμα αλλάζει.

Οι παρακάτω πορνοστάρ και γενικά τα camgirls άφησαν την βιομηχανία γιατί είδαν ότι με το Twitch μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από τα donations, χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν τα ρούχα τους και γενικά να εκτεθούν.

Jessie Rogers



H 23χρονη Βραζιλιανοαμερικανίδα ήταν ένα από τα πιο δυνατά ανερχόμενα ονόματα της βιομηχανίας. Ξεκίνησε ως μοντέλο, συνέχισε με ταινίες και το livestream είναι το Twitch έγινε η 3η της δουλειά. Το καναλι Jessie Rogers βέβαια δεν υπάρχει πλέον.

Mia Rose

Παρότι είχε συμμετάσχει σε πάνω από 100 ταινίες, τώρα έχει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο Twitch. Παίζει WoW.

Alana Evans



Πλέον στα 40 της είναι gamer, cosplayer και συγγραφέας. Ξεκίνησε το δικό της streaming site με την ονομασία PwnedByGirls.com στο οποίο ο κόσμος μπορούσε να παίξει μαζί της.

Kneecoleslaw

Ένα από τα πιο γνωστά camgirls παγκοσμίως που ασχολήθηκε μετά με το gaming και αντικειμενικά μαζί με την Jessie ίσως οι πιο όμορφες της πεντάδας. Δυστυχώς έγινε ban από το Twitch και κάνει livestream σε άλλα δίκτυα.

Veronica Vain

Η κατά κόσμον Paige Jennings έλαβε πολλούς followers όταν έβγαλε γυμνές selfies στο μπάνιο μιας εταιρείας της Wall Street στην οποία δούλευε. Τελικά έφυγε από την δουλειά της και ασχολήθηκε με την βιομηχανία ερωτικού περιεχομένου.

Πλέον το έχει πάει σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις gamers της πεντάδας καθώς έχει βάλει στόχο να γίνει Pro gamer στον χώρο των eSports. Ασχολείται με το YouTube και το Twitch .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Jun 2017 22:43 #200532 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα έλεγα ότι η Jessie και η Vain είναι οι καλύτερες της πεντάδας. But that's just me.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification