Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Smite Rivals

05 Jan 2017 22:22 #192016 by Μάνος Γρυπάρης


Η εταιρεία ανάπτυξης των Smite και Paladins ετοιμάζει το Smite Rivals, ένα free-to-play real-time card game για PC και smartphones.

Στο δρόμο που χάραξε το Hearthstone και πολλά ακόμη card games που έχουν ξεπεταχτεί τελευταία, το Smite Rivals θα δανειστεί χαρακτήρες και skills από το Smite. Θα καλείστε να επιλέξετε έναν Θεό και ένα deck, ωστόσο η σημαντική διαφορά εδώ είναι ότι θα αντιμετωπίζετε αντίπαλους χρήστες σε real-time μάχες. Οι κάρτες θα παίζονται σε ένα από τα τρία lanes με στόχο την επίθεση στα towers του εχθρού. Όταν καταστρέφετε το tower ενός εχθρού τότε θα μπορείτε να καταστρέψετε και τον Θεό του για να πάρετε την νίκη.



Το παιχνίδι θα αποκαλυφθεί στην Hi-Rez Expo, το ετήσιο event της Hi-Rez για τους fans της όπου διεξάγεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα Smite. Φέτος θα δούμε και τουρνουά για το Paladins, καθώς επίσης και μια πληρέστατη έκθεση, ενώ όσοι παρευρεθείτε εκεί θα μπορέσετε να παίξετε τα games της εταιρείας.

Η πρώτη προσπάθεια της Hi-Rez στο να δημιουργήσει moble game έγινε πέρυσι με το Jetpack Fighter. Η closed beta του Smite Rivals δέχεται συμμετοχές στο Smiterivals.com και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος του site.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2017 17:45 - 16 Mar 2017 18:19 #195335 by a Guest
Replied by a Guest on topic Smite Rivals
Το SMITE Rivals σε διακοπές πριν καν κυκλοφορήσει, η Hi-Rez Studios αποφάσισε να διακόψει "για τώρα" την ανάπτυξή του .

Δικαιολογείται μιας και η εταιρεία "ξέφυγε" πραγματικά. Πήρε ένα ρίσκο πρώτα, να παλέψει με την Blizzard (Overwatch) αλλά και με τον εαυτό της εν μέρει (Smite) βγάζοντας το Paladins, στη συνέχεια αποφάσισε να προσπαθήσει (απαίσια προσπάθεια) να αναγεννήσει το Tribes Ascend, σε συνεντεύξεις τα μέλη της ομάδας ακόμα συζητούν το Global Agenda 2 και καπάκια χτυπάνε και 2 SMITE spinoffs. Εμ, sorry but no.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification