Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kinguin: Γενική Συζήτηση

15 Jun 2016 17:22 #182669 by Πιέρρος Φουστέρης


Το kinguin.net είναι ένα online marketplace site, στο οποίο ο καθένας μπορεί να αγοράσει Steam, Origin, Battle.net keys κτλ. σε πολύ χαμηλές τιμές. Έχει ως έδρα το κεντρικό Hong Kong, δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013 και, από τότε, μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες! Όσοι έχετε κάνει αγορά από το συγκεκριμένο site, γράψτε με ένα reply από κάτω τις εντυπώσεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jun 2016 18:01 #182681 by Γιώργος Λόλας
Συνεργασία Kinguin και GameWorld
Χαρίζουμε PC games στους 3 Users του μήνα και σε κάθε Livestream!

H Kinguin και το GameWorld ανακοινώνουν από σήμερα την συνεργασία τους η οποία θα επιβραβεύει τους ενεργούς Users του GameWorld.gr και τους επισκέπτες των Livestream!

Όπως γνωρίζετε, αγαπάμε ιδιαίτερα τους ενεργούς αναγνώστες που μας στηρίζετε κάθε μήνα με τα σχόλιά σας και τα κείμενά σας. Γι' αυτό και επιβραβεύουμε τρεις αναγνώστες κάθε μήνα με διάφορα συλλεκτικά. Από αυτό το μήνα λοιπόν σε συνεργασία με την Kinguin, τα ενεργά μέλη του site (δηλαδή ο User του μήνα, το καλύτερο user review του μήνα και το καλύτερο blog του μήνα) θα κερδίζετε από ένα PC game δώρο!

Οι νικητές καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο με βάση τις ψήφους σας στο subforum Versus. Συνεπώς εσείς οι ίδιοι αποφασίζετε σε ποιον θα πάνε τα 3 αυτά PC games! Θα δίνονται Steam keys, αλλά και keys για Origin και UPlay accounts και τα δώρα σας θα παραλαμβάνονται από τις πρώτες ημέρες κάθε μήνα στο email σας. Οι τρεις τυχεροί νικητές θα επιλέγετε το δώρο που θέλετε να κερδίσετε με σειρά προτεραιότητας: Α)User του μήνα, Β)User review του μήνα, Γ)Blog του μήνα.

Τα topics ψηφοφορίας για τους καλύτερους Users του μήνα ανοίγουν στις 25 κάθε μήνα στο subforum "Versus" και κλείνουν την τελευταία ημέρα κάθε μήνα. Για τον Μάιο οι τρεις νικητές θα λάβετε κανονικά keys. Ξεκινάμε με Overwatch, Mirror's Edge και Total War: Warhammer!

Ένα δώρο την εβδομάδα σε κάθε Live
Πέρα από τους 3 Users του μήνα, PC games θα κερδίζει και ένας τυχερός από εσάς σε κάθε live μας. Από αυτή την εβδομάδα καθιερώνουμε σε μόνιμη βάση τα Livestreams, κάθε Τετάρτη 22:00-00:00. Εκτάκτως σήμερα και μέχρι να λήξει το Euro 2016 θα είμαστε κοντά σας μεσάνυκτα Τετάρτης (00:00-02:00).

Στο τέλος κάθε Live θα γίνεται κλήρωση μέσω email ή διαγωνισμός με ερώτηση/απάντηση και ο τυχερός νικητής θα κερδίζει το PC game του.

Η Kinguin είναι μία παγκοσμίως γνωστή πλατφόρμα αγοράς video games. Πέρα από games σε διάφορα format, στο Kinguin μπορεί κανείς να αγοράσει game cards και software, όπως τα Windows 10.

Επισκεφθείτε το site της Kinguin και κάντε Like στην Facebook page της για να ενημερώνεστε για προσφορές στα νέα PC games της αγοράς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification