Game Maniacs 24: Ο νικητής

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
Game Maniacs 24: Ο νικητής

Game Maniacs 24: Ο νικητής

Ο Χαράλαμπος κερδίζει video game της επιλογής του.

Στο 24ο επεισόδιο του Game Maniacs αναμετρήθηκαν ο Άγγελος Μάης κι ο Χαράλαμπος Οικονόμου για το ποιος από τους δύο έχει την καλύτερη συλλογή.

Νικητής του επεισοδίου είναι ο Χαράλαμπος Οικονόμου με 44 ψήφους έναντι 26 που μάζεψε ο Άγγελος Μάης. Η ψηφοφορία έγινε μέσω του forum του GameWorld.gr εξασφαλίζοντας έτσι δίκαιη νίκη για τον Χαράλαμπο ο οποίος μας παρουσίασε μια πλούσια συλλογή με αρκετά games για τις κονσόλες των Sony και Nintendo. Αξιοσημείωτη είναι και η συλλογή του Άγγελου η οποία περιλάμβανε games από παλαιότερες γενιές κονσολών και αρκετές Collector’s Editions.

O νικητής Χαράλαμπος Οικονόμου κερδίζει ένα game της επιλογής του, προσφορά του e-shop.gr. Ο Άγγελος Μάης κερδίζει ένα συλλεκτικό αντικείμενο της επιλογής του προσφορά του Otakustore.gr.

Δείτε τη συμμετοχή του Χαράλαμπου Οικονόμου:

Δείτε τη συμμετοχή του Άγγελου Μάη:

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα τα επεισόδια των Game Maniacs και μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα επεισόδια την άλλη εβδομάδα.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή τότε στείλτε τα emails σας στο gm [ατ] gameworld.gr.

Καλή επιτυχία σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 30/03/2016 14:45
Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μπράβο στον Χαράλαμπο για την νίκη του. Να μας πει και πιο game διάλεξε για δωράκι... :-)
#2 +1 BoBKiD (Level 15) 13/04/2016 23:25
Θέλω να ευχαριστήσω το Gameworld.gr και συγκεκριμένα τον Μάνο και την Χριστιάνα για την τέλεια εμπειρία του interview, το e-shop.gr για το παιχνίδι που κέρδισα και το otakustore.gr για το αναμνηστικό δωράκι.

Ως δώρο ήμουν μεταξύ Witcher 3, Street Fighter 5 και Mortal Kombat XL. Τo SF5 δεν το θεωρώ ακόμα ολοκληρωμένο οπότε βγήκε γρήγορα από την λίστα. Ήμουν έτοιμος να ζητήσω το Witcher 3, αλλά ένας φίλος το αγόρασε και μόλις το τελειώσει θα μου το παραδώσει με θρησκευτική ευλάβεια για να του αλλάξω τα φώτα! Οπότε έμεινε το MK XL, το οποίο, ως fan της σειράς MK από το 1ο παιχνίδι στα arcades, θα τιμήσω με άπειρες ώρες λιωσίματος.

Και πάλι ευχαριστώ για όλα! Keep calm and keep gaming everyone! ;-)

Notification