Press Start: Ποια games θα παίξετε και φέτος τα Χριστούγεννα;

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Press Start: Ποια games θα παίξετε και φέτος τα Χριστούγεννα;

Press Start: Ποια games θα παίξετε και φέτος τα Χριστούγεννα;

Να τα πούμε ή... να τα παίξουμε;

Χριστούγεννα, μια περίοδος που το gaming χτυπάει κόκκινο, μιας και οι υποχρεώσεις είναι συνήθως λιγότερες, ενώ οι προσφορές μας δίνουν την δυνατότητα να αγοράσουμε είτε νέα games, είτε εκείνα που θέλαμε να παίξουμε όλη την χρονιά. Παρέα με τον... Αη Βασίλη σε co-op ή μόνοι μας, αυτές τις γιορτές θα απολαύσουμε τα αγαπημένα μας games.

Αυτές τις ημέρες ξεκίνησα να παίζω πάλι το Rift, μιας και κυκλοφόρησε φρέσκο expansion για το free-to-play MMORPG της Trion Worlds (review σύντομα), συνεχίζω να σκάβω και να χτίζω στο Terraria, ενώ και τα Black Desert και Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 έχουν την τιμητική τους. Επίσης, πριν από λίγες ώρες έκανα δώρο στον εαυτό μου το Halo: The Master Chief Collection για το Xbox One, ενώ γλυκοκοιτάζω και το Forza Horizon 3. Από την άλλη, μου κλείνει το μάτι και το Rocket League στα PC το οποίο είχα παρατήσει τον τελευταίο μήνα.

Εσείς τι θα παίξετε φέτος τα Χριστούγεννα; Σκέφτεστε να αγοράσετε νέα games, κάποια κονσόλα ή να κάνετε αναβάθμιση στο PC σας; Γράψτε μας τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Ήταν το The Last Guardian αυτό που περιμένατε; (Γιώργος Λόλας)
Τρίτη: Tech - Mid-range gaming PC με 550 ευρώ (Γιώργος Γούναρης)
Σάββατο: Game Maniacs - Game Maniacs 25: Ο νικητής (Χριστιάνα Θάνου)
Κυριακή: Best of - Τα καλύτερα και τα χειρότερα games του 2016
Κυριακή: Editorial - WTF News 3: Πορνό και γιαγιάδες (Μάνος Γρυπάρης)

Community Blogs προηγούμενης εβδομάδας:
13/12/16: Το ιδανικό του One Nation (TheReaper)

User Reviews προηγούμενης εβδομάδας:
15/12/16: Tomb Raider (Zaratoth - Νικολής Ασημάκης)
18/12/16: Rise of the Tomb Raider (Zaratoth - Νικολής Ασημάκης)

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο σχετικό forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/12/2016 12:20
Αν καταφέρω να τερματίσω το πρώτο Dark Souls, σειρά κατά την εορταστική περίοδο έχουν τα GTA V, Of Orcs and Men και Styx: Master of Shadows.
#2 Kalliniki (Level 18) 19/12/2016 12:22
Εγώ μόνο ένα τίτλο λογικά θα αγοράσω το Uncharted 3, μιας και πρόσφατα τερμάτισα τους 2 προηγούμενους τίτλους.
Βέβαια εξαρτάται και σε τι άλλο τίτλο θα πέσει το μάτι μου...
#3 Shikabane_Hime7 (Level 29) 19/12/2016 12:38
Το FIFA 17 Ultimate Team θα έχει σίγουρα την τιμητική του και θα κοιτάξω να τελειώσω το GTA:Vice City. Μετά βλέπουμε. Αγορές σε παιχνίδια θα κάνω σίγουρα, ανάλογα τι προσφορές θα βρω. Έχω αρκετά στο wishlist μου.
#4 Lordwinter (Level 28) 19/12/2016 23:45
Εμένα ο πρώτος στόχος είναι να χτυπήσω το level 50 στο Crysis 2 και level 100 στο Gears of War 2, καθώς κάνω boosting εδώ και 3 μήνες περίπου. Στις 23 Δεκεμβρίου σειρά έχουν τα Forzathon challenges στο Forza Horizon 3. Μετά η λίστα περιλαμβάνει Tower of Guns: Limited Edition, Life is Strange, Brothers in Arms στo Xbox One και Diablo, Tom Clancy's H.A.W.X, Bastion στο Xbox 360.
#5 the_prophet1987 (Level 22) 20/12/2016 14:37
Εγω κρατάω λεφτά για VGA.Το μόνο κομμάτι που μου λείπει για ενα αρκετά future proof Pc.Το μόνο που θα χρειαστεί στο μέλλον είναι να αγοράσω επιπλέον μνήμες.
Επιστρέφω ξανά σε Nvidia.Η Geforce GTX 1070 με τα 8GB είναι πιο καλή επένδυση για το μέλλον αλλά αν δε μπορέσω θα πάω σε 1060.
Καλές γιορτές σε όλους! :-)
#6 ashbringer (Level 25) 21/12/2016 09:52
Διάβασμα και πάλι διάβασμα για το ΕΑΠ.Δεν υπάρχει χρόνος πλέον να ευχαριστηθώ κανέναν τίτλο.Καλά χριστούγεννα σε όλους και καλές γιορτές.
#7 Dovahkiin (Level 22) 22/12/2016 02:02
Το Dark Souls θα με συντροφεύσει σε όλη τη διάρκεια των διακοπών, μιας που το ξεκίνησα πριν λίγες μέρες και απ' τις πρώτες κιόλας ώρες συνειδητοποιεί κανείς την πολυπλοκότητά του. Σαν φαν του 3ου παιχνιδιού της σειράς, αποφάσισα πως καιρός ήταν πια να ασχοληθώ και με τα δύο προηγούμενα. Dark Souls λοιπόν, για πολύ... "σκοτεινά" Χριστούγεννα.
Notification