Press Start: Σε ποιο video game θα θέλατε να ζείτε;

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Press Start: Σε ποιο video game θα θέλατε να ζείτε;

Press Start: Σε ποιο video game θα θέλατε να ζείτε;

Φανταστικοί κόσμοι, περιπέτειες και κάπου στον ορίζοντα το... Dead or Alive.

Καμιά φορά κάθομαι και σκέφτομαι όλους αυτούς τους κόσμους που έχουν δημιουργήσει οι developers και αναρωτιέμαι πώς θα ήταν εάν ζούσα μέσα σε έναν από αυτούς. Όσο και αν μου αρέσει το zombie setting, γρήγορα καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν θα κατάφερνα να επιβιώσω για πολύ ή θα έβλεπα τα αγαπημένα μου πρόσωπα να γίνονται... μεζές, οπότε δεν θα ήθελα να ζήσω σε έναν τέτοιο κόσμο όσο και αν ήταν γεμάτος με περιπέτειες.

Από την άλλη, αν και θα μου άρεσε να ζω στο σύμπαν των Dead or Alive, είμαι λίγο σκεπτικός αφού μάλλον θα έτρωγα πολύ ξύλο από τις πανέμορφες ηρωίδες των ομώνυμων games. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι... θα άξιζε ο κόπος! Τελικά, μάλλον καταλήγω να επιλέξω τον κόσμο των Max Payne. Χειμώνας, μουντός καιρός (ο αγαπημένος μου), film noir αισθητική και... bullet time.

Εσείς σε ποιο video game θα θέλατε να ζείτε; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Μόνιμες στήλες προηγούμενης εβδομάδας:
Δευτέρα: Press Start - Νευριάζετε όταν παίζετε video games; (Γιώργος Λόλας)
Kυριακή: Best Of - Τα χειρότερα games του 2017 (Μάνος Γρυπάρης)

Community Blogs προηγούμενης εβδομάδας:
2/2/18: Gaming Day Check (Lyricaldemon - Γιάννης Ζαφειρίου)

Γράψτε το δικό σας blog και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

User Reviews προηγούμενης εβδομάδας:
Γράψτε το δικό σας user review και πάρτε μέρος στον μηνιαίο διαγωνισμό του GameWorld

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο σχετικό forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Lyricaldemon (Level 22) 05/02/2018 16:34
Στους πολλούς κόσμους του Final Fantasy...Θα διαλέξω τον κόσμο του Final fantasy 10,να παίζω blitzball με τον φίλο Wakka,ώστε να γίνω το αστέρι της ομάδας πριν τον Tidus και να του φάω την Yuna!
#2 +1 the_prophet1987 (Level 22) 05/02/2018 20:37
Σας έχει τύχει ποτέ παίζοντας ένα παιχνίδι,κοιτών τας ένα συγκεκριμένο setting να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.'Ενα μέρος που είναι σαν να το έχετε επισκευθεί αλλά δεν θυμάστε ποτέ να συνέβη αυτό?Αυτό συνέβη όταν βρέθηκα για πρώτη φορά στη ζώνη απο τα παιχνίδια S.T.A.L.K.E.R.

Η zone of alienation όπως τη λένε είναι ένα μέρος το οποίο σου προκαλεί φόβο αλλά και δέος ταυτόχρονα.Ένα μέρος με τους δικούς του κανόνες που ακόμη και οι ανοιχτόμοιαλοι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν μερικές φορές.Ένα μέρος που σου βγάζει τον αληθινό εαυτό σου και καταλαβαίνεις απο τι είσαι φτιαγμένος.Νόμί ζεις οτι έχεις οτι χρειάζεται?Μπορ είς να επιβιώνεις μέρα με τη μέρα!Then Join Duty! :lol: Εσωτερικό αστείο.Ο Παναγιώτης (Shikabane) θα καταλάβει.

Ένα σας λέω παίδες,αν υπήρχε η ζώνη όπως υπάρχει στα παιχνίδια,είχα φύγει όπως είμαι.Θα γινόμουν stalker και που ξέρεις...κάποια μέρα μπορεί να βρώ κάποιο rare artifact και να γίνω πλούσιος. 8)
#3 +1 Astro (Level 19) 05/02/2018 21:53
Δύσκολη ερώτηση, μα ποιο δύσκολη η απάντηση, αλλά θα πω Assassin’s Creed Black flag, έχω παίξει παιχνίδια με καλύτερους κόσμους, μεγαλύτερους και ομορφότερους αλλά αυτός είναι ο αγαπημένος μου.
#4 ashbringer (Level 25) 06/02/2018 12:19
Θα ήθελα να ζω σε κόσμο υπερηρώων κατά προτίμηση στο DC Universe Online ή στο αγαπημένο μου the Last of Us.
Notification